Hooooi. De eerste week van april zit er gewoon alweer op. Het is en blijft cliché, maar wat vliegt de tijd! Afgelopen week had ik een volle, maar ontzettend leuke week. Zo begon ik de week met mijn collega’s in The Escape Room, ging ik een paar dagen later met twee vriendinnen naar het concert van Ed Sheeran én plande ik een spontane date in Den Haag. Kijken jullie mee?

Zondag

zondag

Zondag was het heerlijk weer en ik spendeerde de dag met mijn collega’s. Omdat we vanwege de verbouwing allemaal vrij waren die zondag, besloten we een teamuitje te plannen. We begonnen de dag bij The Escape Room in Hoofddorp en belandden daarna lekker op het terras.

Als drinken nam ik lekker een kop koffie en als lunch had ik twee kroketten op brood. Jamjam. We hebben een heerlijk lange tijd op het terras gezeten, waarna ik weer naar huis fietste.

zondag-2

Woehoe, we hadden de room verlaten binnen 50 minuten. Het doel was 60 minuten, maar we hadden gewoon nog tijd over! Het was ontzettend gezellig en we werden er allemaal superfanatiek van. Toch wel teambuilding zo hoor.

’s Avonds ging ik naar Jorn toe en toen we op bed serie lagen te kijken, kwam lieve Panter er gezellig even bij zitten. Dat doet ze niet zo vaak, dus ik wilde wel even een foto ervan maken. Dat ging nog niet zo makkelijk, want mevrouw bewoog nogal veel. Uiteindelijk is dit de enige foto die gelukt was (en ze houdt me goed in de gaten).

Maandag

maandag

Maandag ging ik met Dylan mee naar Amsterdam voor zijn theorie-examen. Gelukkig haalde hij het deze keer eindelijk wel! Daarna was het weer tijd om naar huis te gaan en Irina te helpen met twee opdrachten voor school. Het was dan ook een drukke middag waarin ik geen foto’s maakte.

In de avond was ik alleen thuis met mama en we besloten Belle en het Beest op Netflix aan te zetten. Wat blijft die film leuk zeg! Nu zijn we er helemaal klaar voor om naar Beauty and the Beast te gaan.

Dinsdag

dinsdag

Dinsdag zou het weer lekker zonnig worden, dus ik wilde lekker een jurkje aan. Ik trok wel een wat langer jurkje aan, zodat m’n benen nog niet al te bloot waren. Vestje erover en het was heerlijk!

Mama en ik waren samen vrij, dus natuurlijk kon een kopje koffie in het lentezonnetje niet ontbreken. Jammie!

dinsdag-2

Daarna gingen we nog even snel heen en weer naar Ranzijn. Mama wilde nog wat plantjes hebben en voor Pien moesten we een kam halen (ze verhaart suuuupererg ineens). We liepen langs de lavendel. Wat ruikt dat altijd lekker!

Waar ik al de hele dag naar uitkeek was de avond. Ik vertrok namelijk rond 17:30 uur van huis om…. naar Ed Sheeran te gaan! Samen met vriendinnetjes Tamara en Kim ging ik erheen. Als aandenken kochten we alledrie zo’n bandje, ghehe.

dinsdag-3

Gezelligheid! We zaten op de tweede ring en dan ook achterin de zaal – daarentegen wel op rij 4 van de ring én naast de trap – maar het zicht was perfect! Gelukkig hingen er ook schermen, waardoor we daar ook op konden kijken, maar we zagen hem gelukkig ook normaal. Het werd een avondje keihard meezingen, superveel dansen en lachen. Het was geweldig! See you next year Eddie!

Woensdag

woensdag

Een dagje uitrusten van de avond ervoor zat er niet in, want ik moest een dagje werken in Almere. Het was leuk om weer eens ergens anders te staan en andere collega’s te leren kennen. Omdat het niet zo druk was, mocht ik wat eerder weg. Hierdoor was ik nog lekker op tijd thuis voor het eten! We aten pasta met Toscaanse kip: ik denk wel een van mijn favoriete gerechten de laatste tijd.

’s Avonds besloot ik lekker rustig aan te doen en een training over te slaan. Ik was tenslotte supermoe, alles in mijn lichaam deed zeer (hallo scheve heup) en van mijn stem was ook niet veel over (niet dat ik die bij turnen nodig heb, maar goed). Daarentegen besloot ik lekker blogjes bij te lezen en een zelfgemaakte kokosmakroon te eten.

Donderdag

donderdag

Donderdag probeerde ik uit te slapen, maar dat lukte niet helemaal. Tijdens het uitkiezen van mijn outfit, besloot ik weer eens wat andere dingen erbij te pakken. Ik ben zo iemand die altijd het bovenste van de stapel pakt, terwijl er onderin ook superleuke items liggen. Dit vest was ik helemaal vergeten!

Daarna vertrokken mama en ik gezellig naar Ikea. Dat was alweer even geleden en we hadden er allebei ontzettend veel zin in!

donderdag-2

We hadden onze kop koffie nog niet gehad, dus daarom namen we die bij Ikea. Natuurlijk moest ik ook een kaneelbroodje erbij nemen.

Ik weet gewoon niet meer wat ik ’s middags heb gedaan, maar volgens mij was het voornamelijk op m’n gat zitten en niks doen. In de avond ging ik nog wel even naar Jorn toe. Op een gegeven moment was iedereen de huiskamer uit en zat ik met Vino en Panter in de woonkamer. Ze hoorden allebei iets op de gang, waardoor ze vervolgens als twee nieuwsgierige aagjes de deur in de gaten bleven houden, haha.

Vrijdag

vrijdag

Ook vrijdag ging de wekker weer vroeg, maar gelukkig voor iets leuks: ik had namelijk met Daphne en Brittany afgesproken in Den Haag. Het was eigenlijk een spontaan idee van een week ervoor en gelukkig konden we alledrie op deze dag! Brittany en ik waren wat eerder in Den Haag, dus we haalden wat bij Starbucks. Ik ging voor mijn favoriet Caramel Macchiato.

Shoppen maar! We gingen heel wat winkels in, maar kochten alledrie maar heel weinig. In veel winkels was het allemaal net niks. Maar ach, het was gezellig. Lush konden we natuurlijk niet overslaan en ik werd er ontzettend hebberig van. Eerst maar eens opmaken wat ik nog heb liggen voor ik iets nieuws koop.

vrijdag-2

Bloggers be like… even op de foto in de passage in Den Haag, omdat het er zo mooi uitziet.

En natuurlijk vroegen we een voorbijganger of ze ook een foto van ons drietjes wilde maken. Is toch weer eens wat anders dan onze groepsselfies. Het was gezellig meiden <3 Laten we snel een nieuwe date plannen!

vrijdag-3

’s Avonds was ik alleen thuis en maakte ik – heel culinair – patat. Ondertussen keek ik heel wat afleveringen van Once Upon A Time.

En om de dag af te sluiten, keken Jorn en ik samen vanuit bed nog naar Collegetour met Ed Sheeran.

Zaterdag

zaterdag

Zaterdag wilde Jorn vroeg naar huis om aan schoolwerk te werken, dus ik was er alweer vroeg uit. Ik startte de dag dan ook lekker rustig even op met koffie en de laatste afleveringen van OUAT S5.

Pien kwam er weer gezellig bij! Overigens zie je links mijn hand. Ik ondersteunde Pien hier en als ik die weg zou halen, zou ze zo achterover van de bank kukelen.

zaterdag-2

In de middag moest ik productief zijn van mezelf en daarom ging ik twee video’s filmen. Voor een van de video’s combineerde ik mijn nieuwe shirt met een ouder rokje en ik werd verliefd op de combinatie!

Daarna zette ik nog wat producten op de foto, waaronder mijn nieuwe Etos-pakket. Met de zomermaanden die voor de deur staan (en een meid met wat donkerder lichaamshaar), kan ik een pakket vol ontharingsproducten goed gebruiken! Ik ben heel benieuwd..

zaterdag-3

Aan het einde van de middag reed ik met Jorn en zijn mams naar het strand. Daar maakten we een korte wandeling. Het was prachtig weer: zonnig, geen wolkje aan de lucht en bijna geen wind. Heer-lijk!

Daarna aten we lekker kibbeling en reden we weer naar huis. Jorn en ik namen een stukje taart, doken in bad en keken daarna nog even serie. We vielen al best vroeg in slaap.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce