Hiii. Deze week ging het niet allemaal volgens plan. Zo moest ik plannen voor Pasen afzeggen, omdat deze oma door haar rug ging. De rest van de week deed ik het dan ook wat rustiger aan voor zover het kon, bleef ik ook in beweging door snelle tripjes naar Amstelveen en Haarlem en ik sloot de week af met een 21-diner van een vriendin. Kijk je mee?

Zondag

zondag

Zondagochtend stonden Jorn en ik al vroeg naast ons bed, want we wilden én paasontbijten met zijn ouders en we zouden rond 11 uur richting mijn opa vertrekken. Jorn z’n ouders hadden de tafel superleuk gedekt en allerlei lekkers klaargezet, maar helaas kon ik niet mee eten. Na het maken van deze foto ging ik gigantisch door m’n rug, waardoor ik alleen maar kon huilen, in paniek kon raken, misselijk kon worden en met veel moeite heen en weer kon wandelen..

Dat betekende dan ook dat ik de plannen om naar opa te gaan moest cancellen, want ik kon niet zitten, lopen, staan of liggen. ALLES deed me zeer.. En ik had niks geks gedaan (ik wilde gewoon aan tafel gaan zitten en toen poef). De rest van de dag bestond dan ook uit tv kijken, korte wandelingetjes maken (want beweging was wel goed) en Jorn om hulp vragen als ik weer eens wat nodig had. Pien hield me gelukkig ook gezelschap.

Maandag

maandag

Maandag ging het een inimini klein beetje beter, maar ik voelde m’n rug echt gigantisch. Dus ik gooide er diclofenac en paracetamol in en ging vervolgens The Jungle Book kijken op Netflix. Dit was niet bepaald hoe ik mijn Pasen had voorgesteld, maar goed.

‘s Middags probeerde ik even snel een artikeltje in elkaar te zetten, maar echt lang zitten achter mijn laptop ging niet. Dat was dan ook de reden dat het afgelopen week stiller is geweest op mijn blog en YouTube en waardoor het de komende week ook nog wat rustiger kan zijn. Omdat het bloggen niet echt ging, besloot ik maar een fotootje te maken van mijn nieuwe Pandora-charm: een Winnie the Pooh! Jorn z’n paps had deze voor mij meegenomen uit Amerika en ik vind hem ge-wel-dig <3

maandag-2

‘s Middags kwam Jorn mijn kant op, dronken we een kopje koffie en keken we samen naar de nieuwe folders. Bij Hema hebben ze een superleuke grabbelton voor Koningsdag en ik wilde hem bijna gaan halen voor aankomende donderdag. Het is dat ik geen inhoud ervoor heb.

Jorn was niet alleen voor de koffie naar mij gekomen, maar ook zodat hij me een arm kon geven tijdens de wandeling naar zijn huis. Zo had ik mijn wandeling van de dag voor m’n rug weer gehad, maar hoefde ik niet alleen. We gingen namelijk met zijn ouders gourmetten! Jamjam. Gelukkig was ik mijn eetlust niet volledig kwijt door de rugpijn.

Dinsdag

dinsdag

Dinsdag moest ik een dagje werken van 11:00-17:00 en dat was best pittig met mijn rug. Maar gelukkig was het niet zo druk en deed de diclofenac goed zijn werk. Uiteindelijk mocht ik van m’n collega ook iets eerder weg om uit te rusten. Eenmaal thuis was er een pakketje binnengekomen! Om de vreselijke zondag iets beter te maken, had ik namelijk een bestelling geplaatst bij Boozyshop.

Ik bestelde een kwastenset van Boozybrushes en een highlighter van W7 en kreeg er een mystery bag bij t.w.v. €35. De inhoud: allemaal producten van Makeup Revolution! Ik vond dat er best leuke dingen bij zaten en twijfel of ik er een ‘one brand makeup look’ mee ga maken.

Woensdag

woensdag

Woensdag moest ik ook werken, maar voor werk was ik weer te vroeg in de stad. Ik dook daarom snel de WE in, waar ik veel te veel mooie items zag. Onder andere groot fan van deze blouse met cactussen.

Ook deze cut-out blouse vond ik tof en wilde ik zeker even onthouden.

Donderdag

donderdag

Donderdag was ik vrij, maar ik moest wel even de deur uit. Mijn portemonnee was eindelijk weer gerepareerd binnengekomen, dus die ging ik ophalen in Amstelveen. Jorn ging gezellig met me mee en we dronken koffie bij Starbucks.

Jorn ging daarna nog even naar huis, dus ik besloot de nieuwste aflevering van Pretty Little Liars aan te zetten. Ongelooflijk dat we alweer aan de laatste afleveringen ever zijn begonnen 🙁

Vrijdag

vrijdag

Vrijdagnacht sliep ik eindelijk weer een stuk beter na onrustige nachten vanwege mijn rugpijn en dat merkte ik ook. Ik werd pas na 10 uur wakker, terwijl mijn ritme normaal rond half 9 is. Ik besloot lekker rustig aan te doen en kroelde er dan ook op los met Pien.

Daarna ging ik me douchen en aankleden, want Jorn en ik zouden misschien outfitfoto’s gaan maken (dat is uiteindelijk mislukt). En wat droeg ik? De blouse die ik woensdag had gezien bij WE en donderdag in Amstelveen maar gewoon heb gekocht. Ik ben er suuuuuperblij mee!

vrijdag-2

Overigens werd ik ‘s middags een heel gelukkig meisje: het EK Turnen in Cluj (Roemenië) werd gelivestreamd bij NOS. Dat moest ik natuurlijk volgen! Ik heb dan ook bijna de hele middag turnen zitten kijken.

Ondertussen lakte ik mijn nagels met deze lichte lilakleur van Hema. Die wilde ik al ruim anderhalve week opdoen, maar telkens deed ik het niet. Helaas was hij de volgende dag alweer gaan chippen (dat heb ik soms wel en soms niet met Hema), dus hij heeft er maar één dagje op gezeten.

Zaterdag

zaterdag

Zaterdagochtend ging ik samen met mama naar Haarlem. Ik moest voor een vriendin haar cadeautje ophalen op werk en mama vond het wel leuk om even mee te gaan. We deden dan ook een rondje Homestock, waar we supermooie – maar dure – items zagen. We hadden in elk geval weer inspiratie opgedaan.

Daarna was het tijd voor koffie bij ons favoriete tentje Native. Het is er altijd gigantisch druk, maar onze gebakjes en koffie gingen er goed in.

zaterdag-2

Eenmaal thuis maakte ik het cadeautje voor de vriendin af, keek ik nog even naar de toestelfinales van het EK turnen, trok ik een jurkje aan en ging ik naar mijn vriendin.

Ze werd namelijk 21 en had een heel 5-gangendiner georganiseerd voor een grote groep meiden. Ik heb weer heel wat nieuwe dingetjes leren eten, zat na de lange avond propvol, maar het was een ontzettend gezellige avond! Het toetje van de foto? Pavlova met yoghurt en fruit. Oh en het cadeautje was gelukkig goed in de smaak gevallen.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce