Hiii. Een dagje later dan normaal, maar dat kwam omdat ik een lekker druk weekend (weg) achter de rug heb. Afgelopen week besloot ik in mijn eentje te gaan winkelen, werkte ik weer een aantal dagen en ging ik een weekend naar mijn familie in Duitsland en bracht ik een bezoekje aan DM. Kijk je mee met alles wat ik deed afgelopen week?

Zondag

zondag

Zondag hielden Jorn en ik een rustig dagje. We gingen langs bij zijn opa en oma en ‘s avonds gingen we lekker barbecuen. Overigens was het buiten te koud, dus we zaten gewoon binnen. Helaas was mijn eetlust ver te zoeken, dus ik zat al supersnel vol.

Toch wist ik na het avondeten nog een plekje te maken voor een toetje bij mij thuis: ik had macarons meegenomen in Rotterdam de week ervoor, dus die moesten uiteraard even geproefd worden. Jamjam! Vinden jullie Pien trouwens mooie decoratie?

Maandag

maandag

Maandagochtend deed ik vrij weinig. Er moest iemand van de ketel langskomen, dus ik zat hem op te wachten. Ondertussen keek ik YouTube-video’s en dronk ik koffie.

In de middag besloot ik naar de winkels te gaan. Ik had bij Hunkemöller een bh besteld, maar helaas paste hij niet. Daarom ging ik hem even terugbrengen. Helaas konden ze hem niet meer in een andere maat bestellen, dus ik kreeg een tegoedbon mee. Bummer, want het was zo’n mooierd. Wel ging ik lekker neuzen bij onder andere H&M en Costes.

maandag-2

Na een paar uurtjes kwam ik weer thuis en had ik een aantal dingen geshopt. Daarom besloot ik een flatlay te maken van alles wat ik de laatste weken had gekocht, inclusief de items die ik echt pas net had.

Zie hier een nieuwe outfit! Die dag scoorde ik een supermooie, wijde pantalon. Ergens deed hij me ook wel denken aan een ‘culotte’, maar ook niet helemaal. Voor daarbij scoorde ik een boothals topje met, uiteraard, streepjes. Love deze nieuwe combinatie!

Dinsdag

dinsdag

Dinsdag moest ik een dagje werken van 11:00-17:00 uur. Daarna moest ik even snel langs Nespresso en Hema voor een verjaardagscadeautje voor mijn collegaatie, zodat ik dat, namens het hele team, de volgende dag kon geven.

Eenmaal thuis zag ik dat het nieuwe boekje van H&M binnen was gekomen. Die ging ik lekker op mijn gemakje bekijken. Er stond weer genoeg moois tussen, dus ik heb weer wat dingetjes om te onthouden. Misschien zet ik ze binnenkort wel op een rijtje in een artikel.

Woensdag

woensdag

Woensdag moest ik weer werken. Helaas kwam ik er ‘s ochtends achter dat mijn, pas gerepareerde, portemonnee van MYOMY wéér stuk was gegaan. Iemand die hier nog meer last van heeft gehad..?

Overigens was er ook een artikeltje met 15 feitjes over mijn blog online gekomen. Heb jij hem al gelezen? – klik!

Donderdag

donderdag

Donderdag had ik gezellig met Irina afgesproken om bij Primark te gaan shoppen. Ik ben echt geen groot fan van Primark, maar ik wilde wel even mee. We hadden afgesproken in Den Haag en daar gingen we elk hoekje af. Ik ben nog NOOIT meer dan twee uur in die winkel geweest, pfoe. Wel zagen we dit grappige vestje met Eiffeltorentjes!

In de rij voor de paskamers, stonden we te wachten naast de tassen en reiskoffers. Ook hing er daar aan een paal een Mickey-reiskussen. Ik vond hem echt geweldig en omdat Jorn deze zomer naar Japan gaat, besloot ik hem voor hem mee te nemen.

donderdag-2

Irina dwong me om iets te gaan passen, zodat dat in haar weekvlog kon (nee hoor, het was iets minder dwingen). Ik besloot daarom dit lange jasje aan te trekken. Ik vond hem superleuk, maar voor Primark redelijk ‘duur’: ik ging geen 25 euro betalen voor één item.

Inmiddels was het al lang lunchtijd geweest en van dat Primark-shoppen krijg je honger. We gingen lekker even lunchen bij Hema. Mijn broodje roomkaas en koffie verkeerd gingen er goed in. Daarna gingen we nog een paar winkels in, maar we waren allebei weer vroeg thuis. Het was gezellig!

Vrijdag

vrijdag

Vrijdag ging de wekker om 5:15 uur. Waarom? Omdat we rond 6:00 uur vertrokken naar Zuid-Duitsland voor een weekendje bij mijn familie. Een kopje koffie ging er langs de route dan ook wel in.

Rond 16:00 uur kwamen we aan in Augsburg bij het huis van mijn oom en tante. Ze hebben een oud huisje verbouwd en er een nieuw huis aan vastgebouwd en het is er werkelijk waar PRACHTIG. De tuin is ook enorm en we konden nog even heerlijk genieten van het zonnetje.

vrijdag-2

Zij moesten ‘s avonds nog even weg en daarom reden wij naar de dichtstbijzijnde DM, want als ik dan toch in Duitsland was, moest ik wel even wat nieuwe dingen halen. Ik heb niet superveel gekocht, maar er komt binnenkort wel een shoplog. Dus houd mijn blog/YouTube goed in de gaten!

‘s Avonds gingen we met het gezin en opa eten bij een Italiaan. We hadden er niet zoveel van verwacht, maar onze pizza’s waren superlekker!

Zaterdag & Zondag

zazo

Zaterdag waren we de hele dag met familie: mijn neefje had zijn Konfirmation (iets wat lijkt op een communie/vormsel – heb er verder ook geen verstand van) en dat werd groots gevierd. Mijn tante had acht taarten gebakken en nog veel meer andere lekkere dingen. Overigens stond bijna de hele dag uit lekker eten, want we begonnen al bij het ontbijt in het hotel, daarna lunchen en avondeten tussen 13:00-16:00 uur en daarna gebak. Om vervolgens rond 19:00 uur weer eten, taart of snacks te pakken. Ik ben denk ik wel 10 kilo zwaarder geworden en had een vreselijke foodbaby aan het einde van de dag (maar even serieus, ik leek echt wel 3 maanden zwanger, hahaha).

Deze keer ook meteen maar de zondag in het verslag, want die stelde niks voor. We ontbeten in het hotel, pakten onze spullen en dronken nog een kopje koffie bij mijn oom en tante. Daarna namen we weer afscheid en rond 13:00 uur reden we weer naar huis. Na een lange rit, besloten we net over de Nederlandse grens bij McDonald’s te gaan eten. Om 21:00 uur waren we eindelijk weer thuis. Het was een superleuk weekend, maar eigenlijk te kort voor zo’n lange reis.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce