Hooooi. Afgelopen week heb ik weer ontzettend genoten en veel leuke dingen gedaan. Zo kwam mijn beste vriendinnetje langs en haalden we een ijsje, omdat het zulk lekker weer was. Ook ging ik op kraamvisite bij vier supercute kittens en besloten Jorn en ik spontaan op sushidate te gaan. Wat ik nog meer deed, zie je in deze nieuwe A Week With Joyce. Kijk je mee?

Maandag

maandag

We beginnen deze A Week With Joyce op maandag, omdat de zondag al in mijn vorige weekartikel te vinden is. Na een weekendje Duitsland deed ik ‘s ochtends lekker rustig aan. Ik smeerde mijn net geschoren beentjes in met deze verzorgende olie van Etos.

In de middag ging ik vier uurtjes werken. Een collegaatje was de week ervoor jarig geweest en had nog een traktatie meegenomen: carrotcake! Het smaakte heerlijk.

maandag-2

‘s Avonds ging ik helemaal stuk om Pien, want madam had weer eens een suuuupercharmante houding aangenomen. Ze keek ons allemaal echt zo aan van “wat moeten jullie? Waarom lachen jullie? Ik zit hier gewoon”. Rare kat.

Na het avondeten ging ik even snel naar boven en keek ik de video’s van Zoë en Mark: ik heb buikpijn gehad van het lachen. Die twee zijn geweldig samen. Ondertussen lakte ik mijn nagels met Essie Spin The Bottle. Deze had ik bij DM gekocht (shoplog vind je hier!).

Dinsdag

dinsdag

Dinsdag ging ik naar Amstelveen. Helaas was mijn portemonnee van MYOMY weer stuk gegaan, dus ik ging terug om mijn geld terug te vragen. Vervolgens bracht ik nog even snel een bezoekje aan Hunkemöller, Rituals, WE en de Bijenkorf. Bij de Bijenkorf ging ik even voor mama kijken voor een Michael Kors tas. Ze mag van haar werk een cadeau uitzoeken voor als ze 25 jaar in dienst is en ze had een tas op het oog. Ik ging even kijken hoe die er in het echt uitziet en stuurde een foto. Mama en ik zijn allebei verliefd.

Even mijn nagellakje mooi op de foto zetten.

dinsdag-2

‘s Middags zaten mama en ik even lekker in de tuin. Pien vond het ook wel gezellig (zeker toen het zonnetje wegtrok en het dus minder heet was) en daarom kwam ze gezellig op schoot zitten.

‘s Avonds ging ik met mama en de mama van Jorn naar Beauty and The Beast. Eindelijk! Ik heb zo genoten van de film. Ik wil nog eens..! In de bios stond een megabord met Cars 3 en aangezien Jorn gek is op die films, moest ik natuurlijk even een foto sturen.

Woensdag

woensdag

Woensdag deed ik weer lekker rustig aan. Mama was eerst sporten en daarna gingen we samen naar de groothandel. Omdat het inmiddels lunchtijd was geworden, besloten we daar een broodje te eten. We namen allebei een broodje met brie, walnoten en honing. Jammie!

Toen we weer thuis waren, kwam mijn beste vriendinnetje gezellig langs. Omdat het heerlijk weer was geworden, nestelden we ons in de loungeset en genoten we van het zonnetje. Natuurlijk wel met een kopje koffie erbij.

woensdag-2

Pien vond het ook wel gezellig en kwam in mijn schaduw zitten. Toen ik even was opgestaan, was het haar alweer te heet geworden en had ze een ander schaduwplekje opgezocht.

Mama moest een bestelling uit haar webshop naar het postkantoor brengen, dus Fleur en ik besloten mee te sjezen. Waarom? Omdat we trek hadden in een ijsje! Dat was smullen. Fleur bleef nog gezellig eten en daarna ging ze mee naar de turnhal waar ik haar zover kreeg om mee te doen. Hoewel ze bij alles riep “dat kan ik echt niet meer”, kon ze nog meer dan ze had verwacht. Dat turnen verleer je nooit helemaal volgens mij.

Donderdag

donderdag

Donderdagochtend kwam er iemand voor de ketel, dus ik was al vroeg uit bed. Ik besloot daarom maar aan mijn blog(planning) te werken. Om wakker te worden had ik wel even een kopje koffie nodig.

Rond een uur of 11 kwam Jorn gezellig langs voor koffie. Maar ook tijdens de lunch bleef hij gezellig. We bakten broodjes af in de oven en kookten eitjes. Lekker, lekker. We zaten bovendien heerlijk in het zonnetje!

donderdag-2

Daarna haalde ik Jorn over om outfitfoto’s te gaan maken. Het was dus heerlijk weer en ik wilde mijn nieuwe outfit op de foto hebben. Het resultaat heb je gister al kunnen zien – klik! Jorn heeft weer supermooie foto’s gemaakt.

Nog even een selfie samen <3 Na het maken van de foto’s gingen we ook nog even een ijsje halen.

donderdag-3

In de avond moest ik werken en toen ik thuiskwam zag ik dat er een pakketje voor me bezorgd was. Ik heb namelijk deze droogshampoo van philosophy mogen ontvangen om te reviewen. Binnenkort dus meer!

Ook besloot ik nog even de halve finale van het Eurovisie Songfestival te kijken. Ondertussen kletste ik druk met Brittany en Daphne en ik had ze een sneak peek beloofd van mijn outfitartikel. Daarom maakte ik deze foto van mijn camera, hihi.

Vrijdag

vrijdag

Vrijdag was Jorn weer vroeg klaar op school, dus hij kwam weer gezellig op de koffie. Ondertussen keken we een aflevering van Grimm; eindelijk staat het volgende seizoen op Netflix, dus we zijn lekker aan het bingewatchen.

Ook besloot ik mijn nagels een nieuw kleurtje te geven: het werd Bikini So Teeny van Essie.

vrijdag-2

Toen mama thuiskwam van haar werk vertelde ze dat onze oppaskat van afgelopen zomer kittens had gekregen. Ik besloot een berichtje te sturen om ze te feliciteren, maar we mochten zelfs dezelfde avond nog langskomen om te kijken. CUTIES.

Trotse mama Zus met haar baby’s <3 IK WIL ZE ALLEMAAL IN MIJN JASZAK MEENEMEN. De kleintjes (en soms mama ook) hebben de hele tijd tussen ons in gelegen op de bank om te kroelen. Wat zijn ze lief! En wat is Zus een lieve mama.

vrijdag-3

Lekker slapen en dromen over de melkbar. De kleine uk sliep met haar tongetje naar buiten (en die bewoog ook superlief).

Voordat we weggingen, gingen we alle kleintjes in de doos bij mama terugleggen. Ze zijn nog zo klein. Deze kleine schat was in zo’n diepe slaap dat ze niet eens merkte dat ik haar had opgepakt. Op mijn hand sliep ze gewoon verder <3 Hoogtepunt van mijn week hoor, haha.

Zaterdag

zaterdag

Vrijdagavond was ik bij Jorn blijven slapen en zaterdag deden we weer lekker rustig aan. Ondertussen konden jullie kijken naar mijn shoplog van DM en Primark.

We brachten een bezoekje aan Ranzijn voor een moederdagcadeau en daarna ging Jorn huiswerk maken en ik aan mijn blog werken. Ik zette de outfit of the day in elkaar.

zaterdag-2

Rond etenstijd gingen we nog even met de hond lopen. Vino had zichzelf moeilijk in de knoop gewerkt en weigerde het op te lossen. Raar beest.

Om half 8 hadden Jorn en ik gereserveerd om sushi te gaan eten. Het was alweer superlang geleden dat we waren geweest en we hadden er allebei cravings naar. We hebben heerlijk (en veel!) gegeten en keken daarna thuis naar het Songfestival. Het was een fijne dag!

Hoe was jouw week?

liefs Joyce