Hoooi. Wat een weekje was het weer. Ik had het rustiger met werk, maar kon daarom lekker veel tijd besteden aan mijn blog en lekker lui doen af en toe. Ook kreeg ik afgelopen week last van wat opruimkriebels, scheen het zonnetje en was het zomers warm en kocht ik een nieuwe camera.. Wat ik nog meer deed? Kom er snel achter!

Zondag

zondag

Ik begon de week met een dagje werken. Het was niet heel druk in de winkel, maar er waren toch wat mensen die nog even last minute een Moederdagcadeau kwamen halen. Het liep lekker door in de winkel en het was een goed dagje. Eenmaal thuis maakte ik eindelijk de doos met mijn nieuwe spullen van Etos uit. Er zaten allerlei gezichtsmaskertjes in!

Omdat we verder niks speciaals gingen doen met Moederdag (we hebben mama wel lekker verwend met cadeautjes), besloot ik voor het eten nog even mijn kledingrek opnieuw in te delen. Bij Primark had ik laatst twee nieuwe sets met koperkleurige kledinghangers gehaald, dus ik wilde al mijn houten hangers van het rekje af. Bovendien keek ik meteen even naar de kleding die erop hing en hield ik het bij neutrale kleuren. Ook wel met het vooruitzicht dat de zon op mijn rekje staat en de kleuren dan niet vaag worden. Ik vind het er weer netjes uitzien!

Maandag

maandag

Maandagochtend begon ik de dag lekker rustig aan. Na een aflevering PLL ging ik naar mijn kamer en typte ik het weekartikeltje van vorige week. Ondertussen kletste ik gezellig met Daphne over bralettes en ik stuurde haar een foto van deze door. Ik vind hem supermooi, maar hij is suuuuperdoorschijnend. Misschien net iets te sexy, haha.

Ook zette ik mijn gezichtsmaskertjes wat beter op de foto. Ik ben heel benieuwd! Binnenkort maar even lekker me-timen met een maskertje en fijn bad.

maandag-2

‘s Middags verhuisde ik mijn camera, droogshampoo van philosophy en softboxen naar de woonkamer voor productfoto’s. Ik wilde namelijk eens wat anders dan mijn bureau of marmeren ondergrond. Ik ging voor mama haar schapenvachtje en schaaltje met bloemetjes en ik vond het een superleuk resultaat geven. Het resultaat kun je trouwens in dit artikel bekijken (en meteen de uitgebreide review lezen, hihi).

Daarna besloot ik mijn make-uplades opnieuw in te delen met de verdelers die ik een tijdje geleden bij Hema kocht. Uiteraard heb ik het voor jullie gefilmd en de video staat al online – klik! Helemaal tevreden ben ik nog niet, maar het begin is er. En ik begin er gelukkig ook al aan te wennen.

Dinsdag

dinsdag

Dinsdag was ik samen met mama vrij. ‘s Middags had ik wel een afspraak voor het afstuderen (binnenkort wil ik jullie hier meer over vertellen), maar we konden ‘s ochtends eerst lekker een kopje koffie drinken in de tuin. Pien vond het ook wel lekker in de tuin, maar dan wel in de schaduw.

Vervolgens had ze een ander plekje gevonden om te slapen: in een kastje in de tuin. Gekke kat!

dinsdag-2

Omdat ik deze zomer niet op vakantie ga, maar ik wel vakantiekriebels heb, ging ik voor de gein even kijken naar een stedentrip naar Londen. Ik zocht dan wel op vrij korte termijn (vertrek over 3 weken). Wat een prijzen kunnen sommige hotels vragen zeg, pfoeee. Uiteindelijk was alles toch best aan de prijzige kant en omdat Jorn deze zomer naar Japan gaat en dus niet altijd maar geld kan blijven uitgeven, heb ik het idee van een stedentrip voorlopig weer even laten varen..

Tijdens het zoeken, werd er aangebeld. De pakketjesman kwam een superleuk pakketje brengen, namelijk mijn Colourpop bestelling! Ik heb een unboxing gefilmd en die komt morgen online op mijn YouTube-kanaal.

Woensdag

woensdag

Woensdag werd het WARM. Omdat ik wel toe was aan een zomers zonnetje, had ik al bedacht dat ik de hele dag lekker in de tuin ging doorbrengen. Insmeren is dan wel belangrijk, dus dit duo kwam goed van pas.

Heerlijk! Ik had mijn bikini aangetrokken, een kopje koffie gezet en heb bijna de hele middag in de tuin gezeten en een boek gelezen. Ik kan niet wachten op meer van dit soort dagen!

Donderdag

donderdag

Helaas was het donderdag alweer een stuk minder lekker buiten. Daarom trok ik een cropped jeans aan en mijn Levi’s shirt. Vervolgens hield ik wel lekker een lui dagje. Ik maakte wat foto’s en keek naar Riverdale (dat was die week mijn nieuwe verslaving, maar in slechts 4 dagen had ik het hele eerste seizoen al gezien).

Ook had ik de avond ervoor mijn nagels weer een kleurtje gegeven, dus die zette ik op de foto. Dit is – uit mijn hoofd – Kiko Tea Rose en ik vind het een prachtige nagellak!

donderdag-2

‘s Avonds moest ik werken, maar ik was zoals altijd te vroeg in de stad. Daarom dook ik even snel de Zara in. Ik had online een roze leren jack gezien die ik maar al te graag wilde passen. Het leren jack kon ik niet vinden, maar wel een pastelroze suèdine jack. Hij is heel anders voor mij, maar ik vind hem werkelijk geweldig! Nu nog even centjes ervoor ‘sparen’, want 60 euro vind ik toch vrij duur.

Na werk pakte ik mijn laptop er nog even bij en zette ik het artikel voor vrijdag in elkaar (want daar had ik nog niet de hele dag tijd voor gehad, kuch). Het werd een artikeltje met items die ik had gezien in het boekje van H&M.

Vrijdag

vrijdag

Vrijdag hield ik weer lekker een dagje voor mijn blog en YouTube. Hoewel het leek alsof ik superveel had gedaan, had ik stiekem alleen de video ingepland voor YouTube en mijn blog. Ook spitte ik al mijn beauty-mapjes door op ongebruikte foto’s en reviews die ik nog wilde schrijven. Ik besloot maar even een lijstje te maken. Of eigenlijk: een lijst. Vanaf nu moet ik even eerst wat reviews wegschrijven voordat ik nieuwe foto’s ga maken.

‘s Avonds haalde ik Jorn over om even naar Media Markt te gaan. Ik wilde namelijk even gaan kijken voor de Canon G7X Mark II. Waar het eigenlijk had moeten blijven bij kijken, werd het mede dankzij een cashback-actie toch een grote aankoop. Ik wilde hem al superlang hebben en had er de laatste tijd wel voor gespaard, dus ik vond dat ik hem had verdiend. Ik ben er nu al superblij mee! (Be prepared voor nieuwe weekvlogs!)

Zaterdag

zaterdag

Spelen met mijn nieuwe baby zat er in het weekend alleen niet in, want ik ging het hele weekend werken. Zaterdag viel ik in voor een collega in Amsterdam. Ook daar was ik natuurlijk veel te vroeg, dus ik dook even snel de Lush in op centraal station. Het liefst nam ik weer van alles mee, maar ik hield me in.

Eenmaal thuis lag er een pakketje op Jorn en mij te wachten. We mogen namelijk samen deze parfums van Davidoff reviewen! Dus die kunnen jullie binnenkort verwachten. Ik vind het nu al helemaal leuk dat ik dit samen met Jorn ga doen, hihi.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce