Hoooi. Wat een heerlijke week was het! Het was lekker rustig met werken, ik genoot optimaal van het zonnetje, ging uitgebreid winkelen in Haarlem en begon zelfs al aan mijn afstudeeraanvraag. Wat ik daarnaast nog meer uitspookte? Dat zie je in deze nieuwe A Week With Joyce. Kijk je mee?

Zondag

zondag

Zondag moest ik een dagje werken. Ik begon al wat later en daarom liep ik even snel de WE in voordat ik begon. Daar zag ik dit off shoulder topje! Ik vind hem nog steeds heel erg leuk en ga hem zeker nog wat langer onthouden.

Na werk zette ik de Davidoff parfums die Jorn en ik de dag ervoor hadden ontvangen even snel op de foto. Ik deed mijn uiterste best om veel blauw erin terug te laten komen. Ik vind het niet mijn mooiste flatlay, maar hij is ook niet heel lelijk.

Maandag

maandag

Maandagochtend begon ik de dag met een kop koffie, een nieuwe weekvlog en het artikel van vorige week. Ja, je leest het goed. Nu ik de Canon G7x Mark II heb gekocht, leek het mij wel leuk om de weekvlogs weer op te pakken.

Ik besloot mijn nieuwe strapless bh aan te doen, waardoor ik mijn off shoulder topje van H&M eindelijk eens mooi aan kon. Ik voelde me stiekem best sexy in deze outfit, maar dan wel op een goede manier. Ik voelde me goed!

maandag-2

Het was superlekker weer buiten en in onze tuin scheen het zonnetje goed. Nadat ik eerst even in m’n kleren buiten had gezeten, besloot ik toch maar voor mijn bikini te gaan. Let’s get that tan on..

‘s Avonds kreeg ik weer een nieuwsbrief van ModeMustHaves en ik werd verliefd op dit kanten jurkje! Hij is zo prachtig, classy en ‘sexy’. Helaas was hij uitverkocht in mijn maat, anders had ik hem misschien wel besteld.

Dinsdag

dinsdag

Dinsdag was het ook weer redelijk warm weer, maar niet zo warm als maandags. Daarom ging ik in de ochtend een video opnemen, mijn eerste met de Canon vlogcamera! Omdat ik de belichting makkelijk kon aanpassen, besloot ik zonder softboxen te filmen. Dat was ook wel lekker, want anders kreeg ik het waarschijnlijk bloedheet.

Na de lunch wandelde ik naar de winkels hier in de buurt. Daar ging ik gewoon lekker op m’n gemakje neuzen (zonder iets te kopen). Ik zag deze schoolagenda van Paperfuel en ik wil hem. Hoewel ik niet echt een schoolagenda nodig ga hebben volgend jaar, denk ik wel dat deze het wordt. Ik vind hem gewoon te leuk!

dinsdag-2

Nadat ik bij winkels had geneusd, deed ik uitgebreid boodschappen. Ik had namelijk zin in kwarktaart en pastasalade en die besloot ik dan ook te maken. De salade werd een zomerse salade met gerookte kip, wilde perziken, paprika en selderij-salade. Het was jummie!

‘s Avonds bij de thee nog even een stukje kwarktaart en ik vond dat ik goed had ‘gekookt’ en het dessert had gemaakt, haha.

Woensdag

woensdag

Woensdag kwam Jorn op de koffie en keken we naar Pirates. We moeten even in de stemming komen voordat we naar het vijfde deel gaan, haha!

In de avond had ik training, maar helaas ging ik na een halfuur al door m’n enkel en heb ik verder niks meer kunnen doen. Toen ik thuiskwam had ik dan ook energie over. Daarom keek ik nog maar even naar Gossip Girl vanuit m’n bedje – mijn nieuwe verslaving.

Donderdag

donderdag

Naar de donderdag keek ik al de hele week uit, want ik had namelijk afgesproken met Brittany en haar vriendin Cherine. Ik moest sowieso naar de stad voor een cadeau en een ruiling, dus we combineerden het! ‘s Ochtends zette ik nog even mijn nagellakje van de dag op de foto.

Daarna dronken mama en ik nog even koffie in de tuin voordat ik wegging. Wat was het al warm zeg! Daarom besloot ik lekker te gaan fietsen naar het Spaarne Ziekenhuis om vanaf daar de bus naar de stad te pakken.

donderdag-2

Na een lekkere lunch en een goede shopsessie was het wel weer tijd voor een verkoelend drankje. We wilden een ijsje halen bij Jamin, maar die leek spoorloos verdwenen te zijn, dus gingen we ernaast bij Barista Café zitten. Ik nam een ice tea en het was heel lekker. Proost!

Eenmaal thuis gingen we nog lekker barbecuen met het gezin. Jammie.

Vrijdag

vrijdag

Vrijdagochtend was ik lekker wisselvallig. Het ene moment wilde ik aan mijn afstudeeraanvraag gaan werken en het andere moment stelde ik het uit. Ik besloot eerst even de video voor vrijdagmiddag af te maken en toen die aan het opslaan was, ging ik toch maar een beginnetje maken aan die aanvraag. Anders blijf ik het uitstellen.

Daarna vroeg mijn broertje of ik mee ging een ijsje halen en dat vond ik een goed idee! Daarna ging ik lekker in de tuin zitten en ‘s avonds gingen m’n broertje en ik patatjes halen bij de snackbar. Papa en mama waren namelijk samen een weekendje naar Texel. Ik trok mijn nieuwe sandaaltjes lekker aan!

vrijdag-2

Patatjes! We hadden allebei wel weer eens trek in patat uit de frituur aangezien we altijd vanuit de airfryer eten. Helaas waren ze niet superwarm meer en ook niet helemaal lekker gebakken. Bummer!

Na het eten kwam Jorn langs en gingen we samen een stukje wandelen. Ik wilde graag outfitfoto’s maken en Jorn wilde daar wel weer bij helpen. Jullie kunnen ze binnenkort verwachten! Natuurlijk wilde ik ook even een leuke selfie samen <3

Zaterdag

zaterdag

Zaterdag deed ik weinig. ‘s Ochtends ging ik naar de markt om aardbeitjes, munt en bloemen te halen en een cadeautje te scoren voor papa en mama. Ze waren namelijk 25 jaar getrouwd en Jorn, Dylan en ik wilden toch een cadeau geven. Daarna was het alweer lunchtijd. Ik nam magere aardbeienkwark, cruesli en aardbeiden en loved it.

Ook had ik die ochtend een Glamour gekocht dus ‘s middags tijdens het bruinbakken ging ik die lekker lezen. Het was SUPERwarm, maar ik genoot er wel van. ‘s Avonds hadden Jorn en ik een verjaardag en daarna gingen we lekker slapen.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce