Hoooi. Het was een week met herfstachtig weer, weinig foto’s en ook niet zo heel veel bijzonders. Tijdens Pinksteren zat ik in Friesland voor de elfstedentocht, de dagen erna was het rustig en het enige andere ‘hoogtepunt’ was dat Jorn en ik spontaan besloten een dagje naar Amsterdam te gaan, omdat we dat al zo lang wilden doen. Kijk je mee naar deze nieuwe A Week With Joyce?

Zondag

zondag

Jorn z’n paps was vorige week zondag jarig, dus we deden ‘s ochtends lekker rustig aan en aten lekker een stukje gebak. Ondertussen stuurde mama allerlei foto’s door van een mooie locatie om te trouwen. Ik vroeg haar al of het een hint was, haha. (Maaaaar, het is zeker een mooie locatie, haha!).

Rond een uur of 3 stapten Jorn, zijn ouders en ik in de auto om naar Friesland te gaan. Jorn en z’n paps gingen weer met een grote groep de elfstedentocht fietsen de dag erop. Eenmaal daar aangekomen kreeg ik een superleuk t-shirt. Zoals elk jaar hoor ik bij het support team, maar deze keer hadden we ook bedrukte shirtjes, haha!

Maandag

maandag

Maandag ging de wekker al om 04:00 uur, want ze moesten om 05:10 uur starten met de tocht. Natuurlijk fietste het support team mee naar de start om ze uit te zwaaien. Daarna gingen we terug naar huis, ontbeet ik wat, dronken we thee en stapten we in de auto om naar Leeuwarden te rijden om ze daar langs de route aan te moedigen.

Dit was trouwens de voorkant van het shirt. Coach Joyce, haha. Overigens werd het nog even hectisch, want een van onze fietsers was gevallen, dus we moesten haar fiets achterlaten en haar naar het ziekenhuis brengen, maar ondertussen belde een andere fietser verderop de route op dat hij niet lekker was geworden, dus ook hem moesten we ophalen. Toen we eenmaal weer thuis waren, hadden we het ook wel weer gezien en bleven we tot de finish maar gewoon thuis. Gelukkig was de rest wel gefinisht!

Dinsdag

dinsdag

Dinsdagochtend moest ik alweer vroeg uit bed, omdat de schoonmaakster kwam. Na een paar afleveringen van Gossip Girl, besloot ik naar boven te gaan om de weekvlog van vorige week te editen. Natuurlijk wel met een kopje koffie erbij.

Daarna was mama ook weer thuis van het sporten en de schoonheidsspecialiste en konden we samen koffie doen. Ik maakte stiekem deze foto van mama toen ze aan het spelen was met de Instagram-filters, hihihi.

dinsdag-2

Aan het einde van de middag reden mama en ik nog megasnel op en neer naar Staples. Tijdens het Pinksterweekend had ze superveel bestellingen gekregen in haar webshop, dus we gingen alle pakketten even wegbrengen. Leuk! (Voor de nieuwsgierigen: haar webshop vind je hier).

Tijdens het eten wilde Pien naar buiten, maar serieus na twee tellen wilde ze alweer naar binnen. Ik vertikte het om op te staan, omdat ik wist dat ze kort daarna weer naar buiten zou willen. Ze zat me de hele tijd boos aan te kijken vanaf de kandelaar, hahaha. Toen ik een foto wilde maken, keek ze helaas net weg.

Woensdag

woensdag

Woensdag deed ik lekker rustig aan. Ik begon de dag met Gossip Girl en een kopje koffie. Ondertussen ging ik weer eens los op Pinterest, waar ik deze superleuke outfit voorbij zag komen. Als het nu weer even warm wordt, dan kan ik mijn korte tuinbroek met een off-shoulder topje gaan combineren!

Donderdag

donderdag

Woensdagavond was Jorn bij mij komen slapen, omdat we donderdag naar Amsterdam gingen. Ik moest in de ochtend eerst snel langs de schoonheidsspecialiste voor mijn mustache. Rond 12 uur waren we dan eindelijk in Amsterdam en we begonnen de dag bij de Bijenkorf. Daar zag Jorn dit kookboek en omdat hij deze zomer naar Japan (en dus Tokyo) gaat, wilde hij hem even onthouden.

We gingen lekker uitgebreid shoppen en slaagden allebei goed. Op een gegeven moment werd het wel tijd voor koffie, dus we gingen lekker zitten bij De Drie Graefjes. We namen allebei koffie en deelden een blueberry muffin. Lekker! Het was een supergezellige dag en we waren dan ook pas om 20:00 uur weer thuis.

Vrijdag

vrijdag

Vrijdag ging ik een dagje extra werken, dus dat is altijd fijn. Ik ging voor het eerst alleen afsluiten, dus dat was best even spannend, maar het ging gelukkig heel goed. Thuis at ik patatjes en nam ik een ijsje; kijk deze witte mini Magnum met nootjes. Die had ik nog nooit eerder gezien!

Na het eten kwam Jorn naar mij en keken we uiteraard naar Orange Is The New Black. Hoe kan het ook anders als er nieuwe afleveringen online staan!

Zaterdag

zaterdag

Zaterdag zette ik het nagellakje op de foto wat er al een paar dagen op zat – die er stiekem ‘s avonds nog af was en werd vervangen voor een ander kleurtje, haha. De nagellakjes van Hema vind ik tegenwoordig zo mooi!

Dit was mijn outfit of the day. De schoenen had ik al een hele tijd niet meer aan gehad en ik was even vergeten hoe leuk ze zijn. Helaas heb ik er wel blaren van gekregen, maar ach. Ik ging even een boodschapje doen voor papa en mama en was de rest van de dag lekker bezig voor mijn blog. ‘s Avonds keken Jorn en ik nog naar OITNB en toen was het alweer bedtijd.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce