Hooooi. Wat was het een fijne week! Ik begon de week met een hele productieve dag, vervolgens waren Jorn en ik alweer zes jaar samen, ik ontdekte een nieuwe hobby en wilde ontbijten bij Ikea met mama, maar dat ging niet helemaal goed. Kijk je weer gezellig mee naar deze bomvolle A Week With Joyce?

Maandag

maandag

Deze keer begin ik het weekverslag op maandag, omdat ik op zondag welgeteld 0 foto’s had gemaakt in verband met een dagje werken. Wel zette ik maandagochtend mijn nagellakje van dat moment snel op de foto.

Vervolgens deed ik lekker rustig aan: ik begon de dag met een kopje koffie, wat YouTube-video’s en een nieuwe weekvlog.

maandag-2

Ondertussen ging ik me omkleden van pyjama naar gewone kleren. Ik besloot te gaan voor een cropped spijkerbroek en mijn Levi’s shirt.

Vervolgens ging ik als een speer aan de slag voor mijn blog en YouTube-kanaal. Ik bewerkte twee video’s en maakte heel wat foto’s. Waaronder van deze prachtige YSL lipstick, die ik al in maart kreeg van Brittany en Daphne.

maandag-3

Daarna was het ook nog tijd om een video op te nemen, namelijk de MEGA shoplog van de afgelopen tijd. Hier zien jullie een impressie van alle tasjes voordat ik de video ging opnemen. Heb je hem nog niet gezien? Hier kun je hem ook terugkijken.

‘s Avonds ging ik naar Jorn toe, waar we een stukje gebak aten. Jorn z’n ouders waren namelijk alweer 30 jaar getrouwd, dus op deze manier konden we het een klein beetje vieren.

Dinsdag

dinsdag

Dinsdagochtend begon ik weer lekker rustig met onder andere Gossip Girl en een uitgebreide kroelsessie met Pien. Goedemorgen!

Daarna besloot ik dat het wel weer eens tijd werd om in bad te gaan en een gezichtsmaskertje uit te proberen. Op aanraden van Daphne probeerde ik het Cleansing Mud Mask van Etos en hij is echt heel erg lekker! Voor in bad nam ik er eentje van de kerstcollectie mee: Shoot for the Stars.

dinsdag-2

Een mooi blauw bad met heeeeeel veel glitters, verzorgende oliën en een heerlijke geur. Ik kreeg het alleen wel al heel snel warm, dus langer dan een halfuur hield ik het niet vol.

Vervolgens was het tijd om een outfit te kiezen en dat was nog een hele crisis. Ik heb denk minimaal 10 minuten in mijn ondergoed voor de kast gestaan, voordat ik deze outfit uitkoos. Een geprinte pantalon van H&M met mijn nieuwe shirt van Stradivarius. Ik vond het wel leuk om deze prints te combineren!

dinsdag-3

Dinsdag was het niet zomaar een dag, het was namelijk 13 juni en dat betekende dat Jorn en ik alweer zes jaar samen zijn. Zes! Ongelooflijk. Nog elke dag is het gezellig en het voelt helemaal niet alsof het al zoveel jaartjes zijn. Op naar de volgende zes. Die dag kwam er een video van ons samen online, namelijk The Boyfriend Tag. Heb jij hem al gezien? – klik!

Jorn moest de hele dag naar school, dus we hadden pas in de avond afgesproken. We gingen lekker uit eten met z’n tweetjes en kozen deze keer voor La Cubanita in Haarlem. Jorn was nog nooit bij La Cubanita geweest en hij wilde er al een tijdje heen, dus besloten we nu maar te gaan. Zelf was ik alleen nog maar in Hoofddorp geweest, maar stiekem vond ik die in Haarlem veel gezelliger! Het was een fijne avond met cocktails, lekker eten, cadeautjes en leuk gezelschap <3

Woensdag

woensdag

Ik was bij Jorn blijven slapen, maar hij moest alweer vroeg de deur uit voor school. Daarom was ik ook lekker op tijd weer thuis en na een paar afleveringen van Gossip Girl, besloot ik een luchtigere outfit aan te trekken. Het was tenslotte heerlijk weer! Het werd hetzelfde shirtje van Stradivarius, maar deze keer met een gestreept short van Zara.

Mama was ‘s ochtends sporten, maar daarna gingen we gezellig samen koffie drinken in de tuin. Heer-lijk!

woensdag-2

Vervolgens werd het gewoon echt heet, dus ik trok mijn bikini aan en ging het Handlettering Journal Doe je Zo-boek maar eens lezen. Ik kreeg er meteen superveel inspiratie van en…

… besloot daarom ook te beginnen met een handlettering journal. Het is even oefenen, puzzelen en nog meer oefenen, maar tot nu toe vind ik het erg leuk en heb ik vanaf 14 juni elke dag weergegeven wat ik heb gedaan. I like! Vooral voor de aankomende zomervakantie lijkt het me leuk om te doen en het is ook lekker ontspannend.

Donderdag

donderdag

Donderdag werd het ook weer warm, maar niet zo zonnig. Daarom hadden mama en ik bedacht dat het de perfecte dag ging worden voor allerlei winkelbezoekjes. Ik ging wel voor een luchtige, maar speelse, outfit. Ik trok mijn off shoulder topje van H&M aan met een tuinbroekje. Deze had ik nog niet eerder gedragen, dus dat vond ik superleuk en de combinatie van de twee vind ik ook heel tof.

De dag ervoor had mijn tante allemaal foto’s doorgestuurd van de kittens die ze hebben. OH MY GUCCI, WAT EEN POEPIES <3 Hier in huis is het 3 stemmen tegen 1 voor de rode, maar papa wil geen katje meer erbij. Bummer..

donderdag-2

Ons eerste bezoekje was aan Ikea. We waren eigenlijk van plan om te gaan voor ons tweede ontbijt, maar volgens de openingstijden gingen ze pas om 10:00 uur open. Wij gingen er dus vanuit dat het ontbijt zeker tot 11:00 uur was, maar het ontbijt was tussen 9:00 en 10:30 uur. Hoe laat wij er waren? 10:40 uur, net te laat dus. Ach, dan maar gewoon alleen koffie en wat lekkers! We hadden gelukkig thuis wel al iets gegeten.

Na een rondje Ikea reden we snel naar huis, pakten we andere spullen en reden we naar Tica. Mama moest nog wat dingetjes hebben voor haar shopje en ze wilde gewoon weer even voor wat nieuwe dingen kijken. Inmiddels was het al lunchtijd geweest en daarom aten we daar een broodje filet americain. Lekker lekker.

Vrijdag

vrijdag

Vrijdag was mama jarig en daarom plaatste ik deze foto op Twitter. Hij is al van afgelopen maart, maar ik blijf het een leuke foto vinden, hihi <3

Ik deed vrij weinig die dag, maar er kwamen wel allerlei pakketjes binnen. Ik ontving onder andere dit kettinkje met ‘Life of Joyce’ erin gegraveerd. Binnenkort meer hierover!

Zaterdag

zaterdag

Zaterdag moest ik eerst een dagje werken. Het was lekker druk en stiekem was ik best moe toen ik thuiskwam. Eerder deze week kwam er een artikeltje online van mijn sandaaltjes van Van Haren. Heb jij hem al gelezen?

Omdat we ‘s avonds mama haar verjaardag (klein) gingen vieren, was opa gezellig gekomen. Natuurlijk maakte hij weer zijn welbekende, overheerlijke vis. Als ik deze foto terugzie, krijg ik er meteen weer zin in. Wat smaakte het weer goed!

Hoe was jouw week?

liefs Joyce