Hooooi. Zó, deze bomvolle, drukke, maar ook leuke week zit er weer op. Afgelopen week was ik ontzettend veel in Haarlem te vinden, zowel voor werk als in mijn vrije tijd, pakte ik lekker wat terrasjes en ontdekte ik steeds meer mijn nieuwe feed op Instagram. Wat ik nog meer deed? Je ziet het in deze nieuwe A Week With Joyce.

Zondag

zondag

In mijn vorige weekartikel vertelde ik al dat Brittany haar verjaardag had gevierd en dat ik samen met Daphne daar bleef slapen. We werden dan ook wakker in haar bed op zondag. Ik maakte meteen een nieuwe vriend met de kat van Britt haar zus, haha.

Daarna gingen we allemaal even douchen en ons klaarmaken om naar de stad te gaan. Daphne was nog nooit in Haarlem geweest, dus we moesten d’r wel even meenemen. Onverwachts werd het zonnig en daarom namen we lekker plaats op het terras. We hadden niet ontbeten, dus begonnen maar meteen met de lunch; die twee broodjes kroket gingen er wel in hoor.

zondag-2

Hoewel ik mezelf had beloofd niks meer te kopen, gingen we toch even lekker spontaan winkelen. Natuurlijk verpestte ik mijn (heel erg korte) no-buy door onder andere een nieuw jurkje en ringetje te kopen. Oeps, maar wat ben ik blij met de items! Overigens had ik een hele tijd geleden al eens geroepen dat ik een no-buy nooit zou kunnen volhouden. Ik heb het maar weer bewezen, haha.

Voordat Daphne weer aan de lange terugreis ging beginnen, gingen we nog even wat fotootjes maken. Daphne was onze personal photographer en maakte outfitfoto’s voor Britt en foto’s voor Instagram van mij. Ik wil wat meer outfits laten zien op mijn Instagram en wat meer persoonlijkheid eraan geven. Deze foto was overigens Brittany haar favoriet, omdat ik zo ‘verliefd’ naar haar zit te kijken haha!

zondag-3

Vanuit Haarlem ging ik door naar Jorn. Daar maakte ik even snel een fotootje van mijn nieuwe ringetje. Het gaat om de middelste en helaas komt de toffe roze kleur niet goed naar voren. Hij is van Pandora en ik kocht hem voor slechts € 19 in de sale! Helaas is die nu weer voorbij, dus ik ben blij dat ik het toch gedaan heb. Ik had er namelijk de dag ervoor al over getwijfeld, ghehe.

Ik kon het niet laten om een gekke foto te maken met de Magnum waar ik op dat moment van aan het genieten was.

Maandag

maandag

Maandag stond ik al vroeg naast mijn bed voor een afspraak bij de tandarts. Gelukkig was alles nog steeds goed! Enige nadeel is dus dat inderdaad één van mijn verstandskiezen aan het doorkomen is. Hopen dat hij er niet uit hoeft of iets. Daarna had ik nog even tijd voor ik naar werk moest, dus ik maakte een foto van mijn versierde arm, haha. Details of the day.

‘s Avonds kwam ik erachter dat ik echt bijna de 700 abonnees ging halen. Stiekem wilde ik blijven kijken, maar het werd toch wel bedtijd op een gegeven moment.

Dinsdag

dinsdag

Dinsdag was het toch echt zover: de 700 abonnees gehaald! Voor sommigen is dit misschien niks, maar ik ben hier zo blij mee. Elke mijlpaal voelt weer bijzonder. Bedankt allemaal voor de support <3 (Wie weet komt er nog wel een winactie online binnenkort).

Na een dagje werken ging ik met mama naar haar beste vriendin. Ze was jarig, dus we gingen even langs voor een bakkie koffie/thee. Mama haar vriendin werkt in een laboratorium waar ze onder andere grondstoffen leveren voor make-up en daarom bezoekt ze regelmatig de tofste merken. Deze keer was ze bij Flormar geweest en had ze een goodiebag gekregen. Zelf ging ze niks met de items doen, dus ik mocht ze hebben. Superlief!

Woensdag

Processed with VSCO with hb1 preset

Woensdag was het officieel Brittany haar verjaardag, dus ik begon de dag met het plaatsen van deze foto van ons drietjes van die zondag ervoor! Ik vind het zo’n leuke foto <3

woensdag

Vervolgens keek ik op Facebook en ontdekte ik dat het exact drie jaar geleden was dat Jorn en ik Nibbit hadden gekocht. Toen was het echt nog zo’n inimini konijntje, maar dat is inmiddels al niet meer. Het hokje wat we toen kochten, is zelfs al vervangen haha.

Ik moest weer werken, maar zoals altijd was ik veel te vroeg in de stad. Dus ik dook weer even snel wat winkels in, waaronder WE. Daar ontdekte ik in de sale een hele gave culotte die echt flink was afgeprijsd. Ik dacht ‘yes, een 36, dat is mijn maat’, maar toen ik hem ging passen bleek hij veel te groot te zijn. Het was de laatste dus helaas. Bespaarde wel weer geld.

woensdag-2

Vervolgens ging ik aan het werk en ik was er nog maar net toen er een taart werd bezorgd. Mijn manager en ik vroegen ons allebei af waarvoor, maar vervolgens snapten we het wel. Lekker hoor!

Vanuit werk ging ik door naar Jorn om daar te eten en daarna ging ik nog langs de turnhal. Het was de laatste training van het seizoen, maar vanwege mijn enkelblessure had ik besloten niet te gaan trainen. Ik wilde toch wel even langsgaan, dus ik ging naar het eind. Ik bleef niet al te lang hangen (door bepaalde redenen) en ging thuis nog even op de bank zitten. Niet veel later ging ik naar bed en kroelde ik nog even met Pien voordat het écht bedtijd was.

Donderdag

donderdag

Donderdag was ik lekker vrij, maar ging ik toch even naar Haarlem. Mama moest namelijk even naar Hunkemöller. Het was heerlijk weer, dus ik besloot mijn nieuwe jurkje van WE aan te trekken. Ik vind hem zó ontzettend leuk!

Die ochtend ontdekte ik ook een flinke muggenbult op mijn middelvinger. Helaas zie je het op de foto niet zo heel goed, maar het leek wel alsof er een botje uitstak; zo dik was mijn vinger. Het ringetje wat ik normaal om die vinger draag, paste er gewoon niet overheen, dus ik deed maar even een andere (in een grotere maat) erom. Zo had ik toch iets, haha.

donderdag-2

Na een kort bezoekje aan Hunkemöller en WE gingen mama en ik lekker op het terras zitten voor koffie met iets lekkers. Het werd een Brusselse wafel, jammie! Overigens is dit hetzelfde terrasje als waar ik zondag met Brittany en Daphne had gezeten; Brasserie L ‘Anders op de Grote Markt.

Om mama vast voor te bereiden op de zomer met het maken van foto’s, vroeg ik of ze een foto wilde maken van mij met mijn koffie. Gelukkig wilde ze dat wel! Stiekem was ik voor de foto speciaal aan een ander tafeltje gaan zitten en sommige mensen hadden me stom aan zitten kijken, maar hey: alles voor een goede Instagramfoto.

donderdag-3

Omdat mama en ik vroeg naar Haarlem waren gegaan, waren we rond 13 uur alweer terug. Lunchtijd dus. Ik kookte twee eitjes, gooide wat brood in de broodrooster en smeerde een avocado op brood et voilà, mama en ik hadden lunch. Het was voor mij de eerste keer ooit dat ik avocado at en ik weet eerlijk gezegd nog niet zo goed wat ik ervan vind.

Hoewel ik vrijdags kon uitslapen, dook ik al voor 11 uur in bed (en dat is met mijn huidige ritme best vroeg). De vele en vooral drukke werkdagen, de sleepover en wat nachten met slecht slapen hadden me uitgeput. Het is best even wennen als je normaal maar twee dagen werkt en nu ineens drie of meer.

Vrijdag

vrijdag

Die vermoeidheid resulteerde er dan ook in dat ik werkelijk waar nergens zin in had vrijdag. Heel veel heb ik niet uitgevoerd die dag: ik plande mijn video in, wandelde alleen even naar de winkels voor vaatwasblokjes en vervolgens heb ik de hele middag Gossip Girl gekeken. Wel werkte ik weer even aan mijn handlettering journal. Dat moet ik echt weer vaker gaan doen!

Pien hield me gelukkig wel de hele dag gezelschap. Poepie!

vrijdag-2

Ik was alleen met papa met het eten, dus ik besloot dat ik wel een pizza in de oven kon doen. Ook die at ik vanaf de bank terwijl ik Gossip Girl keek.

Daarna ging ik mijn spullen pakken om bij Jorn te gaan slapen. Nog vlak voor ik wegging ontdekte ik dat er een pakketje was bezorgd voor mij. Het was een pakketje van het bureau Coty Benelux en ik had een aantal items van Bourjois gekregen: superleuk! Het pakketje kwam ook totaal onverwacht, dus dat maakte het stiekem nog leuker. Jullie kunnen dus binnenkort een review verwachten.

Zaterdag

zaterdag

Zaterdag was mijn vierde en laatste werkdag van de week. Deze keer was het eindelijk wat rustiger in de winkel, maar toch liep het lekker door. Ik had geen lunch bij me, dus haalde een broodje bij Hema. Niet zo netjes was alleen dat dit broodje om 12:15 uur uit de vitrine had gemoeten en ik hem om 13:15 uur meekreeg. Nu weet ik ook wel dat het broodje wel langer goed is en hij smaakte ook verder prima, maar ik vond het toch niet netjes. Het is dat ik anders weer ver terug moest lopen en ik er te laat achter kwam, anders had ik het wel eerder aangegeven.

Na werk was ik moe. Mama en ik waren even alleen thuis en omdat er niks op tv was, besloten we onze favoriete film maar voor de miljoenste keer kijken; Mamma Mia! Ik ken deze film van voor naar achter, maar ik blijf hem geweldig vinden. Jorn kwam later ook nog en daarom keken we na de film nog even Suits en was het alweer tijd om te gaan slapen.

Hoe was jouw week?

 liefs Joyce