Hoooi. Nog maar twee dagen werken en dan ben ik lekker vijf dagen vrij en ga ik met Jorn gezellig naar opa toe. Daar heb ik megaveel zin in! Maar vandaag kijken we nog even terug op vorige week. Ik moest onder andere een aantal dagen werken en maakte iets minder foto’s dan andere weken. Waarom? Geen idee, maar ik laat je in elk geval met plezier zien wat ik deed deze week!

 Zondag

zondag

Zondag was het superlekker weer en daarom ging ik lekker in de tuin foto’s maken. Jorn had me ‘s ochtends al geholpen met outfitfoto’s, maar ik wilde ook een aantal make-upproducten fotograferen. Deze ‘flatlay’ vond ik echt heel tof geworden!

Hier alvast een sneak peek naar een van de foto’s die ik die middag maakte. Ze zijn allemaal heel goed gelukt en de kleuren komen ook best goed over, yay! Hier kun je trouwens alvast een artikeltje lezen met een paar van de gemaakte foto’s.

zondag-2

Toen ik klaar was met foto’s maken, dook ik nog even lekker het zonnetje in. Ik moet natuurlijk mijn tan wel bijhouden voor de zomervakantie. Ik las trouwens het laatste stuk van het boek ‘How to be Parisian’ en ik vond hem echt heel leuk.

In de avond gingen we lekker barbecuen! Jammie.

Maandag

maandag

Maandag moest ik werken, maar ik hoefde pas om 11:45 uur te beginnen. Mama was vrij, dus we dronken gezellig samen een kopje koffie. Overigens was het nog een lekkere temperatuur buiten, dus we zaten in de tuin.

Na het werken at ik thuis en daarna ging ik naar Jorn. We gingen oldskool Mario Kart spelen! Jorn leent op dit moment de Nintendo Switch van een vriend en het is zo leuk om samen te Mario Karten.

Dinsdag

dinsdag

Dinsdag moest ik ook weer werken en ik kreeg tussendoor een berichtje van mama dat waarschijnlijk mijn maandelijkse Etos-pakketje was bezorgd en dat klopte! Deze maand duurde het best lang voor het kwam, dus ik dacht stiekem al dat het fout was gegaan. Ik kreeg deze maand de kokos fixing spray en rainbow highlighter. De fixing spray vind ik nu al lekker en de highlighter wil ik in een video gaan testen!

Tijdens het eten kwam Pien gezellig bij me zitten. Poepie!

Woensdag

woensdag

Ook woensdag moest ik weer werken, maar het was ‘s ochtends echt poepweer. Daarom appte mijn manager me dat ik wel een uurtje later mocht beginnen. Ik startte dan ook rustig op met Gossip Girl en een kopje koffie.

In de avond ging ik met Pien kroelen en toen besloot mevrouw in mijn nek te klimmen. Ze ging er ook uitgebreid voor liggen. Mama vond het grappig dus ze maakte een foto, haha.

Donderdag

donderdag

Woehoe, het was eindelijk donderdag. Dat betekende namelijk dat ik lekker vier dagen vrij zou zijn. Ik moest ‘s ochtends naar de chiropractor en daarna regelde ik nog een aantal dingen in het centrum. Ik zette wel voor ik wegging nog even mijn Etos producten wat beter op de foto.

En ook Pien moest weer bij me liggen. Of eigenlijk: bovenop me.

Zaterdag

zaterdag

Ik mocht dan wel vrij zijn, foto’s maken was niet mijn sterkste punt van die dagen. Zo vergat ik vrijdags gewoon helemaal foto’s te maken. Daarom zijn we alweer bij zaterdag aangekomen. ‘s Ochtends dronk ik met mama koffie en gingen we samen even naar de markt. Daarna ging ik met Jorn en zijn broer op visite bij hun oom en tante. Gezellig!

Daarna ging ik weer naar huis om samen met mama te eten. We wisten niet zo goed wat we wilden kijken, dus besloten we Glee helemaal opnieuw te beginnen! We hebben alle seizoenen op dvd en aangezien we vergeten waren waar we gebleven waren, was dit wel een goed idee. Bovendien waren we zoveel dingen alweer vergeten, haha!

Hoe was jouw week?

liefs Joyce