Hii. Hij is iets later deze keer, maar het is gelukkig wel een bomvolle. Ik heb het natuurlijk over deze nieuwe A Week With Joyce. Afgelopen week gingen Jorn en ik een aantal dagen logeren bij mijn opa – net als vorig jaar – en gingen we veel leuke dingen doen en vooral heel veel lekkere dingen eten. Kijk je gezellig mee?

Zondag

zondag

Ik begon de week goed met een bezoek aan kittens. Een vriend van Jorn had weer kleintjes en Jorn ging met hem afspreken. Ik mocht even mee! Wat een poepies <3 Mamapoes was heel erg op haar hoede, maar ik mocht de kleintjes toch aaien, hihi.

Daarna had ik het druk, druk, druk. Ik maakte foto’s, nam twee video’s op en ging artikelen schrijven. Een van de video’s was een kledingkast opruimvideo en dit jurkje ga ik helaas toch wegdoen.

zondag-2

Hier zien jullie nog meer items die ik weg ga doen. Alle items die er nog goed uitzien, verschijnen binnenkort op United Wardrobe.

Ook maakte ik foto’s van de spullen die ik mee zou gaan nemen naar opa voor een artikeltje. Een deel van deze spullen zette ik vast apart, zodat ik dat niet meer bij elkaar hoefde te zoeken twee dagen erna.

Maandag

maandag

Maandag was het heerlijk weer en mama was vrij. Omdat ik pas wat later hoefde te beginnen met werken, dronken we lekker een kopje koffie in de tuin.

Pien kwam vervolgens zeiknat aangewandeld. Mevrouw had weer eens besloten in de sloot te springen, haha.

maandag-2

Terwijl ik aan het werk was, ontving ik twee pakketjes en mama stuurde een foto door. Mama en ik hadden bikini’s besteld (die we helaas terug hebben moeten sturen) en ik had een berg met boeken besteld voor de vakantie.

Op werk was het niet zo heel druk en daarom had mama geluk: ik had haar armbanden meegenomen om te poetsen en dat heb ik ook op mijn gemakje kunnen doen. Bovendien heb ik ze opnieuw ingedeeld, haha.

maandag-3

Ik werkte maar tot 16:00 uur en daarna ging ik weer naar huis. Ik moest natuurlijk nog even van het zonnetje genieten nu het nog kon. Pien vond het te warm in de zon, maar zat wel lekker buiten op de stoel (in de schaduw).

Natuurlijk pakte ik ook mijn pakketjes uit en helaas kwam een van mijn boeken volledig besmeurd en beschadigd binnen. Op de voorkant zaten allerlei zwarte en vette vingers en de achterkant was ook helemaal zwart. Zo zonde! Bol.com heeft me een nieuwe gestuurd en omdat ik dit dus al eens eerder heb gehad, heb ik 5 euro korting voor mijn volgende bestelling. Superfijne service!

Dinsdag

dinsdag

Ook dinsdag moest ik nog even werken en daarna was het tijd om mijn koffer in te pakken voor de dagen bij opa. Ik was blij dat ik alles in de koffer had gekregen, maar het verliep niet helemaal soepeltjes. De rits van de koffer was blijkbaar al stuk (dat had papa gedaan) en ik sloopte hem vervolgens nog verder. Oepsie! Ik nam dus maar een grote sporttas mee, haha.

Nog even lekker wraps eten en daarna vertrokken Jorn en ik naar opa.

Woensdag

woensdag

Woensdag hadden we meteen plannen gemaakt, want we gingen naar Centro in Oberhausen om te winkelen! Natuurlijk kon ik een kopje koffie wel goed gebruiken. Ik ben goed geslaagd bij DM en jullie kunnen dus binnenkort een shoplog (+ winactie!) verwachten.

Toen we uitgeshopt waren, gingen we pizza’s halen bij een restaurantje. Dat hadden we vorig jaar ook gedaan en dat beviel heel goed! Ik zat naast opa en Jorn maakte daarom een foto van ons <3

woensdag-2

Het was nog best vroeg toen we de pizza’s hadden gehaald, dus we namen ze mee naar huis. ‘s Avonds warmden we ze nog even op (en opa sneed ze in kleine stukjes, zodat het makkelijk te eten was). Het smaakte heel goed!

En daarna werden we door opa verwend met aardbeien, ijs en slagroom. Dit heerlijke ijsje kregen we trouwens elke avond, dus volgens mij zijn we 10 kilo zwaarder geworden, haha.

Donderdag

donderdag

Donderdag hadden we weer plannen: een dagje outlet Roermond. Dit was mijn outfit van de dag!

We gingen pas wat later weg en daarom lunchten we lekker in Roermond. Ik ging voor een kop koffie en een pompoenbroodje met brie. Het was heerlijk!

donderdag-2

En wat Jorn de dag ervoor bij mij en opa deed, deed ik nu bij hen: een foto maken!

We waren weer goed geslaagd in Roermond en dat was aan de tasjes ook wel te zien, haha. Een shoplog van alle andere items dan DM houden jullie trouwens nog van me tegoed. Ik ga nog op zomervakantie, dus daarna wil ik die gaan filmen.

donderdag-4

Hier alvast een sneak peek van wat er in het Pandora-tasje zat en van een paar nieuwe schoenen, hihi.

donderdag-3

In Oberhausen zat een Dunkin’ Donuts dus daar hadden we de dag ervoor een aantal donuts meegenomen. Toen we thuiskwamen van Roermond besloten we er eentje te eten. Jammie!

En als avondeten hadden we rijst met opa z’n overheerlijke garnaaltjes!

Vrijdag

vrijdag

Vrijdag gingen we naar Ouwehands Dierenpark en het werd heerlijk weer. Daarom besloot ik mijn blaadjesjurk van My Jewellery aan te trekken. Het roze vestje heb ik uiteindelijk toch maar uitgetrokken, want ik twijfelde te veel of ik het wel echt leuk genoeg vond.

We hadden geen broodjes mee, dus we aten in Ouwehands wat. We gingen alledrie voor de kroketten op brood. Lekker!

vrijdag-2

We zijn best lang in het park geweest – opa was kapot van het wandelen en nam dus op een gegeven moment maar plaats bij een restaurantje – maar de panda’s kwamen maar niet in actie. Ze hadden het vast veel te warm. Maar het was alsnog een leuk dagje!

En hier zien jullie nog een keer mijn outfit. Ik paste perfect bij alle dierenverblijven, haha.

Zaterdag

zaterdag

Zaterdag en zondag besloten we lekker rustig aan te gaan doen en nergens heen te gaan. ‘s Ochtends haalden we boodschapjes met opa en daarna haalde hij worstenbroodjes bij de slager. Jammie!

Omdat het toch best lekker weer geworden was, gingen Jorn en ik een stuk lopen richting en langs de Maas en maakten we outfitfoto’s. Binnenkort dus online!

zaterdag-2

Logeren bij opa kan natuurlijk niet zonder een keer zijn beroemde vis te hebben gegeten! Oh, wat hebben we zitten smullen zeg.

Daarna keken we tv en toen opa naar bed ging, keken we naar Game of Thrones. Ik vond het natuurlijk veel te leuk dat Ed Sheeran erin zat, haha.

Zondag

andere-zondag

Normaal eindigt mijn weekartikel bij de zaterdag, maar omdat onze vakantie tot en met zondag duurde, krijgen jullie vandaag een dagje extra. Zondag was echt een luie dag. Ik lakte mijn nagels en ging een video editen.

Als lunch hadden we zelfgemaakte kroketten. Maar dit zijn geen gewone kroketten, maar aspergekroketten en de smaak is echt zo apart en lekker tegelijk.

andere-zondag-2

In de middag wandelden Jorn en ik nog een rondje. Daarna vertrokken we met opa naar ‘t Drummerke om nog lekker wat te eten om onze dagen samen af te sluiten. Ik ging voor iets heel anders dan wat ik normaal zou kiezen: varkenshaas met brie, notenpesto en amandelen. Het was heerlijk!

Het toetje móésten we van opa ook nog daar doen, dus het werd voor mij een aardbeientiramisu. Lekker!

Processed with VSCO with hb1 preset

We hebben een geweldige week gehad bij opa, veel leuke dingen gedaan en vooral heel erg genoten (en opa zichtbaar ook!). We hopen dat we dit nog veel vaker kunnen doen <3

Hoe was jouw week?

liefs Joyce