Hoooi. Ik heb vakantie! Afgelopen week moest ik nog een aantal dagen werken, maar sinds afgelopen zaterdag heb ik lekker bijna drie weken vrij en deze week vertrek ik naar Italië. Maar goed, vandaag nog even een terugblik op afgelopen week. Ik ging namelijk ook met Irina naar Leiden en ontving wat leuke pakketjes! Kijk je weer mee?

Maandag

maandag

Zondagavond waren Jorn en ik teruggekomen van een weekje bij mijn opa, maar maandag moest ik gewoon alweer werken. Gelukkig niet zo’n hele lange dag: 13:00-17:00 uur. Toen ik tussendoor even snel op mijn mail keek, zag ik dat Kiko nieuwe paletten voor het gezicht had uitgebracht. Ik sprintte dan ook om 17:00 uur snel naar Kiko en ik werd verliefd.

Vanuit Haarlem ging ik meteen door naar Jorn om daar te eten en ‘s avonds kwam ook hun nichtje onze haren knippen (ze is kapster!). Ik liet een flink stuk van mijn haar eraf knippen, maar dat zien jullie later in dit overzichtje. Op tv kwam die avond Notting Hill: naast Mamma Mia een van mijn andere favoriete films!

Dinsdag

dinsdag

Dinsdagochtend gingen mama en ik naar Topshelf om te kijken voor bikini’s. Ik kon er helaas niks vinden wat betaalbaar én in mijn maat was, maar mama wist wel te slagen. Hier zien jullie overigens ook een beetje mijn outfit of the day.

Daarna maakte ik een heleboel foto’s voor Instagram waar ik stiekem best trots op was. Ik maakte onder andere een foto van deze fixing spray van Etos, want dit is mijn nieuwe favoriet! Ik houd echt van de geur van kokos en hij doet zijn werk ook nog eens heel goed.

dinsdag-2

Wat had ik Pien gemist tijdens ons verblijf bij opa, hihi. Ze kan soms zo lief liggen (ook al komt dat 9 van de 10 keer niet over op de foto, haha).

In de avond ging ik mijn spullen pakken om naar Jorn te gaan, maar ik hoorde ineens gekke geluidjes vanuit het washok naast mijn kamer komen. Had Pien zichzelf in een sporttas onder een oud nachtkastje verstopt om te slapen. Gek beest.

Woensdag

woensdag

Naar woensdag had ik al een aantal dagen uitgekeken, want ik had namelijk met Irina afgesproken! De ochtend verliep niet helemaal soepel, want toen ik net op het punt stond om vanuit Jorn zijn huis te vertrekken, kwam ik erachter dat ik mijn ov-chipkaart was vergeten thuis. Gelukkig kon Jorn me even naar het station brengen (natuurlijk na een korte stop thuis). Ik was daardoor alleen veel eerder in Leiden dan gepland. Ik had nog een bonnetje voor gratis koffie van Hema, dus die ging ik maar halen terwijl ik wachtte in het zonnetje.

Irina en ik gingen namelijk outfit- en Instagramfoto’s maken, lunchen en shoppen! Ik trok voor de foto’s mijn blaadjesjurk van My Jewellery aan en daar was ik ontzettend blij mee; wat was het heerlijk zonnig en warm weer! Overigens kunnen jullie hier supergoed zien dat mijn haar een stuk korter is. Ik vind het superleuk zitten, er komt veel meer volume en slag in en het is gewoon lekker luchtig voor de vakantie.

woensdag-2

We waren verbaasd dat we al supersnel klaar waren met de foto’s maken bij de Burcht in Leiden, dus toen kon het shoppen beginnen. We hadden allebei een paar winkels waar we even wilden kijken. Ik wilde naar H&M voor een bikini, maar stond uiteindelijk samen met Irina in het pashokje voor een groen kort broekje! Ik besloot hem mee te nemen, want hij was nog maar 12 euro. Ka-ching! Ik kan nooit genoeg shortjes hebben voor op vakantie.

Daarna hadden we wel trek gekregen, dus we gingen buiten op het terras bij Bagels & Beans zitten. We gingen allebei voor een vers sapje en een simpele bagel met creamcheese (want het zal ook eens niet bij mij). Lekker!

woensdag-3

Daarna wandelden we nog even naar de Action en daar haalden we een groot blikje ice tea. We vonden een bankje langs een gracht en gingen lekker even zitten.

Eenmaal thuis sjeeste ik nog met mama naar de Staples om pakketjes af te leveren en daarna was het alweer tijd om te eten. Pien vond het ook erg lekker buiten, dus ze had een hele tijd liggen slapen op een stoel in de tuin.

Donderdag

donderdag

Donderdag moest ik weer werken, maar ook die dag begon ik pas later. Vlak voor werk dook ik de WE in, waar ik voor slechts 8 euro dit topje wist te scoren. Superleuk! En hij is zwart, dus dat is ook nog eens handig voor naar mijn werk, hihi.

De week ervoor had ik een leuk pakketje van Miss Sporty en NYC mogen ontvangen om te reviewen en donderdag deelde ik deze items eindelijk op Instagram. Ik ben ontzettend benieuwd en ga alles na mijn vakantie uitgebreid proberen!

donderdag-2

Ik moest werken tot 21:00 uur, dus ik at op werk. Ik besloot eens gek te doen en eten te halen bij Toko Nina. Het was echt superlekker! Uiteraard kon ik het niet laten om spekkoek mee te nemen (ook al at ik die pas later in de week op, haha).

Tijdens mijn pauze kreeg ik ook een appje van Daphne dat er een foutje stond in mijn laatste shoplog. Kak. Ik ben waarschijnlijk te enthousiast geweest met het verwijderen van de foto die op dit punt in de video had moeten staan, waardoor Adobe Premiere Pro hem dus niet meer kon vinden.. Ik kan het helaas niet meer veranderen, want ik heb het bestand niet meer en ook de beelden van de shoplog niet. Balen, maar volgende keer beter.

Vrijdag

vrijdag

Vrijdag was Jorn z’n mamsie jarig, dus daar ging ik naartoe. Maar vlak voordat ik wegging, wilde Pien nog even met me kroelen. Poepie <3

Bij een verjaardag hoort natuurlijk taart! Ik ging voor een stuk met aardbeien en het was ontzettend lekker. Bovendien was Jorn z’n mams heel erg blij met onze cadeaus, dus dat was natuurlijk ook heel fijn.

vrijdag-2

Natuurlijk kon ik het niet laten om nog een foto van afgelopen woensdag te delen. Irina en ik wilden ook foto’s maken van elkaar voor op Instagram en dit was er eentje van, hihi. Ik vind hem stiekem echt heel leuk en bij het zien krijg ik alweer zin in zo’n vers sapje op een terras.

En ook deelde ik mijn nieuwe palette van Kiko. Ja, ik kon het niet laten en had er maandag eentje gekocht. Ik vond ze er prachtig uitzien én ze waren in de aanbieding! Ik twijfelde tussen de kleuren 01 en 02, maar ging uiteindelijk voor 01. In Italië ga ik uiteraard nog even kijken voor 02.

vrijdag-3

In de middag ging ik nog even naar huis om wat foto’s te maken, video’s te filmen en blogs te typen. ‘s Avonds ging ik namelijk weer terug naar Jorn om de verjaardag van zijn mams nog te vieren. Ik moest dan ook even een fotootje maken van de nagellak die ik op dat moment droeg. Het is er eentje van L’oreal en ik vind hem echt zo mooi.

En ook maakte ik deze foto. Hier zitten allerlei boeken tussen die ik nieuw had gekocht en besteld en die ik mee wil nemen op vakantie. Zouden het er genoeg zijn denk je? Haha.

Zaterdag

zaterdag

Zaterdag moest ik ook weer werken, maar het was wel de laatste dag voor mijn vakantie. De tijd ging heel snel en voor ik het wist was het 17:30 uur en had ik vakantie. Thuis stond er een perspakketje op me te wachten: drie nieuwe nagellakjes van Sally Hansen. So pretty! Na mijn vakantie wil ik deze ook gaan reviewen, hihi.

In de avond kwam Jorn ook weer gezellig tv kijken en slapen. We ontdekten dit superleuke filter op Snapchat. Zijn we geen cuties?

De aankomende paar weken zullen er geen weekartikelen verschijnen vanwege mijn vakantie. Natuurlijk maak ik het daarna met jullie goed door vakantiefoto’s te delen! Of en hoe veel andere artikelen en video’s er zullen verschijnen is zowel voor jullie als voor mij nog een verrassing. We gaan het zien hoe ver ik kom, haha.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce