Hoi allemaal. Wat heb ik ontzettend genoten van afgelopen week zeg! Het voelde echt nog een beetje alsof het vakantie was met heerlijke relaxte dagen, veel uitstapjes en gezelligheid. Ik begon de week met vier (blog)vriendinnen in Amsterdam, Jorn kwam weer thuis uit Japan en ik ging gezellig video’s filmen met een andere YouTuber. Wat ik verder deed? Je ziet het vandaag!

Zondag

zondag

Zondag was leuk. Ik had namelijk met Brittany, Daphne en Irina afgesproken om gezellig naar Amsterdam te gaan om foto’s te maken en te shoppen. Omdat we er al veel te vroeg waren (en alle winkels dus nog dicht), nam ik iedereen mee naar de 9 straatjes voor outfitfoto’s! We vonden allemaal een superleuk plekje voor de foto’s, wiehoe.

Daarna hadden we trek, dus we namen plaats bij een van mijn favoriete lunchtentjes in hartje Amsterdam: Calf & Bloom. Jorn en ik ontdekten deze hotspot ooit eens per toeval en eigenlijk gaan we er nu bijna altijd heen als we in Amsterdam zijn en ik neem ook graag vriendinnen mee ernaartoe! Een latte macchiato ging er wel in en een poging tot een flatlay moest natuurlijk ook worden gedaan.

zondag-2

Als lunch had ik kroketjes op brood en wat was het weer heerlijk!

Daarna was het tijd om te shoppen, maar voor mij was het niet zo’n goede dag (of voor mijn portemonnee juist wel). Wel vond ik mijn droompet bij H&M. Het is dat ik geen petten draag, want anders MOEST ik deze met kattenoortjes wel hebben.

zondag-3

En ook Stradivarius wist me heel goed te omschrijven: if you don’t like cats, you don’t like me. Yup.

Nog vlak voor onze treinen gingen, doken we nog even de Lush in op centraal. Achteraf had ik spijt dat we die in de Kalverstraat hadden overgeslagen, want daar hadden ze allerlei nieuwe collecties, waaronder de bath jelly’s waar ik superbenieuwd naar was. En dat is ook het enige filiaal die deze verkopen, maar goed. Volgende keer weer beter.

Processed with VSCO with hb1 preset

Bedankt voor de gezellige dag girlies! <3 Laten we dit snel nog eens doen.

Maandag

maandag

Maandag was echt zo’n dag waar ik mezelf doorheen moest worstelen. Dinsdagmiddag zou Jorn namelijk ein-de-lijk weer thuiskomen van drie weken Japan en ik kon echt niet langer wachten. Daarom ging ik mezelf lekker bezig houden met productfoto’s maken van deze items die ik de afgelopen tijd heb mogen ontvangen.

Een van de lipsticks die ik uitprobeerde was deze donkere rode. Normaal houd ik niet van dit soort kleuren bij mezelf, maar ergens heeft deze wel wat. Misschien omdat ik nu wat meer kleur in mijn gezicht heb en normaal een bleekscheet ben, maar we gaan het zien.

maandag-2

Na de lunch pakte ik de bus naar het centrum om nog eens te gaan winkelen. De dag ervoor had ik amper iets gekocht, maar deze middag haalde ik het goed in. Bij Costes nam ik dit leuke streepjesshirtje mee in de sale!

Ook paste ik daar deze jurk en ik ben Verliefd (ja, met een hoofdletter V). Hij is zó zó zó mooi, maar die prijs.. Nog even wachten op bijvoorbeeld een kortingsavond of een speciale gelegenheid en dan mag ik hem kopen van mezelf.

maandag-3

Tijdens een rondje Kruidvat ontdekte ik dat Hoofddorp centrum nu een volledig I Heart Makeup-schap heeft gekregen! Jippieeee! Ik scoorde een palette waar ik al superlang naar op zoek was en een nieuwe blush, hihi.

Toen ik weer thuis was, besloot ik lekker blogjes te gaan typen over de vakantie en voor de rest van de dagen. De komende weken komen er nog een aantal artikelen met foto’s online en dan moeten we weer een jaar wachten op vakantiefoto’s ben ik bang.

maandag-4

Pien hield me gelukkig gezelschap!

Na het avondeten reden mama en ik nog even naar Tica om wat spulletjes voor de webshop te halen en daar vond ik dit leuke setje met kaarten. De quote is zo leuk hihi. Overigens was dit niet het enige leuke kaartje wat ik vond, want ze hadden er nog veel meer. Het nadeel was alleen dat ik ze dus per 5 moest kopen, haha. Dan maar zelf een keer handletteren of zo.

Dinsdag

dinsdag

Jorn zou rond 15:00 uur weer landen op Schiphol en dus moest ik mezelf nog zien te vermaken in de ochtend. Gelukkig hielp mama mee en reden we naar Intratuin. We dronken daar een kopje koffie, maar hij was niet zo lekker als normaal. Bummer.

We zagen trouwens ook deze toffe ananasplant en stiekem wil ik hem best hebben. Volgende keer neem ik hem mee, haha.

Woensdag

woensdag

Woensdag werd ik alweer vroeg wakker naast Jorn. Eenmaal beneden kreeg ik gezelschap van Vino die me geen moment met rust liet en lekker op me ging slapen.

Omdat Jorn al rond 7:15 wakker was geworden en we dus rond 8 uur al beneden zaten (ik kon ook niet meer slapen) gingen we maar beginnen met het terugkijken van Game of Thrones. Oh my god, nog maar één aflevering dit seizoen. Zo benieuwd!

woensdag-2

Daarna gingen we langs bij Jorn z’n opa en vanuit daar pakten we de bus naar Haarlem. Het was heerlijk weer en dus besloten we lekker op het terras te gaan lunchen en een paar winkels te kijken. We namen plaats bij Brasserie L’Anders; een hotspot waar ik de laatste tijd ook heel graag kom (vooral op het terras). Lekker bakkie koffie.

En alweer broodjes met kroket. Ik twijfelde even of ik carpaccio ging nemen, maar ik had toch meer trek in de kroketten, haha.

woensdag-3

Wat ook wel grappig was, is dat we mijn broertje spotten (Jorn zag hem eerder dan ik) in de stad. Hij had introductieweek van InHolland Haarlem, haha. Zien jullie hem ook met zijn zwarte rugtas in het midden? Haha.

We gingen niet al te laat weer naar huis en met twee nieuwe broeken, een Bol.com bestelling die ik samen met mijn collega had gedaan en een mooie inhoud van een ICI Paris XL tasje ging ik weer naar huis.

Donderdag

donderdag

Donderdag zette ik de items op de foto die ik van Jorn had gehad. Hij had zoveel leuke dingen meegenomen vanuit Japan en ik ben zo ontzettend verwend! Thanks poepie <3

Vervolgens ontdekte ik dat we nog helemaal geen selfie hadden gemaakt sinds hij terug was en dus gebruikten we dit toepasselijke Snapchat-filter. Hihi. We deden overigens donderdag vrij weinig en relaxten vooral.

Vrijdag

vrijdag

Vrijdag stond ik alweer redelijk vroeg naast mijn bed, want ik had afgesproken met Irina! Rond half 11 stond ik op het station te wachten op de trein richting Leiden. Gelukkig scheen het zonnetje!

Irina en ik gingen gezellig samen video’s filmen en outfitfoto’s maken. Wij zijn nooit zo goed in ‘plannen’ als we samen zijn en kletsen vooral heel veel zonder iets te doen. Maar deze keer waren we snel klaar met filmen – voor ons doen – en hadden we dus nog tijd om twee outfits per persoon te fotograferen. Wiehoe! Binnenkort online..

Zaterdag

zaterdag

Ik sloot de week af met een dagje werken (of eigenlijk weekend + maandag, maar daarover volgende week natuurlijk meer). Het was niet druk, maar we wisten wel een leuke omzet te draaien met de mensen die wel naar binnen kwamen. Aan het einde van de dag besloot ik de inhoud van mijn ICI Paris tasje maar eens te delen: het Urban Decay Naked Heat palette. Oh my gucci, ik ben verliefd! En Jorn was ook nog eens een schatje en betaalde ongeveer de helft met me mee, zo lief <3

‘s Avonds kwam Jorn naar mij toe en bakten we popcorn in de oven en keken we naar de show van Jochem Myjer. Hoewel we nog serie wilden kijken daarna, vielen we allebei rond kwart voor 11 al in slaap. Op een zaterdagavond. Oepsie.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce