Hiii. Het is een beetje stiller geweest de afgelopen dagen en misschien dat het de komende periode ook wat rustiger gaat zijn op mijn blog. Maar wel met een reden: ik ben gister begonnen met afstuderen! Daar vertel ik jullie binnenkort graag wat meer over in een apart artikeltje, maar eerst kijken we nog even terug op mijn laatste weekje vakantie. Kijk je gezellig mee?

Zondag

zondag

Hoewel ik nog maar een weekje vakantie had, stonden er nog wel een aantal werkdagen op de planning. Zo ook de zondag, maar het was zo rustig dat ik even snel heen en weer wandelde naar Hema. Daar kocht ik deze te leuke paperclips. So cutie!

‘s Avonds was ik bij Jorn en vlak voor we naar huis wilden lopen, ontstond er een grote stroomstoring in Hoofddorp. Bij Jorn thuis hadden ze stroom, maar richting mijn wijk was het pikkedonker. Op deze foto was er net een auto, maar het was echt héél donker.

zondag-2

Dus dan maar de kaarsjes gezellig aan. Ook wel leuk! Gelukkig kregen we rond 22:30 uur weer stroom, waardoor ik gelukkig nog mijn vorige weekartikeltje in elkaar kon zetten.

Maar voor die tijd bestelde ik wel nog even deze te gekke broek bij My Jewellery. Ze hadden supersale en ik betaalde slechts 15 euro!

Maandag

maandag

Maandagochtend deed ik nog lekker rustig aan voordat ik ging werken. Ik zette daarom ook mijn nieuwe setje van Hunkemöller x Pamela Reif op de foto. So pretty!

Daarna was het tijd om me om te kleden naar mijn zwarte outfit voor werk. Ik trok voor het gemak even fijne sneakers aan en wisselde op werk van schoenen. Het is misschien geen kleurrijke outfit, maar ik vond hem toch heel leuk.

maandag-2

Eenmaal weer thuis besloot ik een nieuwe achtergrond voor mijn mobiel te zoeken. Ik ging voor deze gezellige roze met motiverende tekst. Afstuderen: it’s time to make the magic happen.

Daarna ging ik de video samen met Irina editen en ik ging weer helemaal stuk. Irina en ik kunnen allebei niet normaal doen als we samen filmen, dus dat leverde heel wat bloopers op. Sorry, not sorry Irina voor deze mooie foto, hihi!

Dinsdag

dinsdag

Dinsdag stonden Jorn, mama en ik vroeg naast ons bed om te gaan ontbijten bij Ikea. Whiiii, lekker.

Daarna maakten we een héél uitgebreid rondje. Volgens mij ben ik nog nooit zo lang bij Ikea geweest, maar ze hadden zoveel mooie nieuwe dingen, dus we moesten alles supergoed bekijken.

dinsdag-2

Ook hadden ze een kamer gemaakt met deze kastenwand vol oude camera’s. Ik wilde ze echt allemaal. Zo jammer dat je ze niet kunt kopen.

Een collegaatje van mama was ook met ons mee en we deelden het karretje. Die zat uiteindelijk propvol, omdat we allemaal meer kochten dan de bedoeling was.

dinsdag-3

Daarna moesten we wel naar huis, want het was hartstikke lekker en warm weer. We wilden er nog wel even van genieten. Mama en ik gingen dus lekker in het zonnetje zitten met een kopje verse muntthee.

Uiteindelijk hadden we toch de parasol opgezet en daar was Pien heel blij mee. Ze kwam gezellig naast me zitten en duwde me stiekem steeds verder aan de kant.

dinsdag-4

Ook kwam dinsdag mijn pakketje van My Jewellery binnen en ik ben zó blij met de broek. Hij zit superchill, de maat is perfect en ik vind hem gewoon heel tof. En de quote op de envelop is helemaal mijn ding.

dinsdag-5

Omdat het nog lekker weer was, gingen Jorn en ik een ijsje halen. We ontdekten dat Limburgia nog open was en gingen dus voor overheerlijk schepijs.

Eenmaal terug keken we de allerlaatste aflevering van seizoen 7 van Game of Thrones. En wauw, wát een aflevering en wát een seizoen. Nu meer dan een jaar wachten op seizoen 8, meh.

Woensdag

woensdag

Woensdag moest ik weer werken, maar deze keer van 11:00 tot 17:00 uur. Daarna dook ik snel de Hunkemöller weer in, want ik had online een prachtige bh gezien. Daar zag ik hem ook, maar hij was zo goed als uitverkocht. Er hingen er nog maar twee en helaas niet mijn maat. Online is hij uitverkocht, zo balen.

‘s Avonds maakte ik de video voor donderdag met Irina echt af. Ik maakte de thumbnail en uploadde hem naar YouTube.

Donderdag

donderdag

Donderdag deed ik lekker rustig aan, bereidde ik wat kleine dingen voor voor mijn allereerste afstudeersessie en maakte ik foto’s voor mijn blog. Onder andere van een heleboel nieuwe beauty-items die ik de laatste paar maanden heb gekocht. Hopelijk snel een artikel!

In de avond moest ik nog een koopavondje werken, maar zoals altijd was ik te vroeg in de stad. Ik liep deze keer eens de Mango in en daar spotte ik een superschattig jurkje. Ik vond het meteen wat voor Daphne, dus ik stuurde haar een foto.

Vrijdag

vrijdag

Vrijdag was mijn vakantie soort van voorbij, want in de middag had ik mijn eerste afstudeersessie op school. Maar ergens telde ik die toch niet mee. Maar in de ochtend ging ik nog met Jorn en zijn mams naar het dorp om gewoon lekker te teuten. Dit werd mijn outfit!

Voordat ik werd opgehaald, childe ik nog even met Pien op de bank.

vrijdag-2

We besloten lekker een bakkie te drinken in het dorp en deze keer werd het Tummers. We hadden er alledrie weleens gebak gehaald, maar nog nooit gezeten voor koffie. Omdat ik net ontbeten had, nam ik een superlekkere kokosmacroon (schrijf je dat zo?). Ik kreeg hem niet helemaal op, dus nam hem mee voor later.

Over de afstudeersessie wil ik niks zeggen. Het enige wat ik ervan kan maken is dat ik me daarna verrot voelde en nergens zin in had, op alles en iedereen boos was en de hele boel bij elkaar wilde huilen en schelden. Dat schijnt normaal te zijn, volgens mijn begeleider. Als troost nam Jorn me mee naar Maccie voor een McFlurry en dat hielp stiekem wel. De volgende dag kon ik het beter relativeren en ook wat meer laten ‘rusten’.

Zaterdag

zaterdag

Zaterdagnacht had ik bij Jorn geslapen en sinds lange tijd sliepen we echt gigantisch uit. Mijn ritme ligt rond half 9, maar we sliepen tot ongeveer 10 uur. Lekker! Daarna deden we rustig aan en ging ik even naar huis. Ik ruimde mijn nieuwe Alex-kast in (die ik dinsdag had gekocht!) en vulde ook een lade met nog-te-reviewen-producten en schrok er stiekem best van. Als je graag reviews als eerste wil zien, let me know.

In de middag en avond had ik nog twee verjaardagen. Toen ik zat te wachten tot ik werd opgehaald, kwam Pien in de buurt zitten en ze keek me de hele tijd aan. Ik gaf haar vast niet genoeg aandacht. Jorn en ik gingen relatief vroeg weg bij de tweede verjaardag, omdat ik gewoonweg helemaal kapot was. Ik sliep dan ook heerlijk die nacht.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce