Hoi. Vandaag begint alweer mijn tweede week van het afstuderen. Dat betekent dat de eerste week er gewoon alweer op zit en dat klinkt al zo ‘eng’. Het is allemaal even wennen en puzzelen, maar het komt  uiteindelijk vast goed. Vandaag kijken we terug op deze eerste week en wat ik daarnaast nog meer deed. Kijk je mee?

Zondag

zondag

Mijn laatste vakantiedag besteedde ik met mama bij Show Up Event. We gingen samen inspiratie opdoen, lezingen volgen en met de leveranciers van haar webshop praten. Ook stond er een superschattig hoekje waar ik natuurlijk even moest poseren.

Het merk Trollbeads stond ook op Show Up en daar demonstreerde ze het maken van een glaskraal. Omdat er niet veel verschil in zit met hoe dat bij Pandora gaat, vond ik het wel even leuk om te kijken.

zondag-2

Een heleboel cactusitems, supercute. En mooie lijstjes. We hebben weer genoeg gezien en gekletst.

zondag-3

‘s Avonds ging ik met mijn drie oude turnvriendinnetjes uit eten bij Brute Burgers in Hoofddorp. We gingen allemaal voor een burger met mozzarella, tomaat en pesto en wat was hij jummie!

Als dessert namen we een milkshake en ondertussen kletsten we weer gezellig bij. Het was een hele leuke avond!

Maandag

maandag

Maandag was een spannende en ook wel wat rare dag. Het was namelijk de eerste dag van het afstuderen bij de Gemeente Haarlemmermeer. Het was een dagje met veel nieuwe indrukken, een rondleiding en vooral zelf dingen uitzoeken en lezen voor mijn scriptie.

‘s Middags kwam ik dan ook doodop thuis van alle nieuwe informatie en daarom besloot ik lekker in bad te gaan. Ik nam deze heerlijke ster van de laatste kerstcollectie van Lush mee in bad. Een echte herfstgeur vind ik het.

Dinsdag

dinsdag

Dinsdag dook ik na stage supersnel de H&M in. Jorn was namelijk in het dorp en ik moest op hem wachten om mee te rijden naar huis. Hoewel het niet de bedoeling was, scoorde ik dit superschattige blouseje met bloemetjes voor slechts een tientje!

Eenmaal thuis werden er ook nog twee pakketjes bezorgd. Wat een verwennerij, haha.

Woensdag

woensdag

Woensdag weer een nieuwe dag op stage en ik zocht vooral naar achtergrondinformatie voor mijn scriptie. Ik ging uiteindelijk ietsje eerder weg, omdat ik vrij weinig verder kon doen.

Tussendoor bestelde ik wel stiekem dit jurkje bij ModeMustHaves. Ik had daar nog nooit iets besteld en nu ze hebben aangekondigd om te stoppen, besluit ik iets te bestellen, haha.

Donderdag

donderdag

Donderdag zou ik normaal op stage zitten, maar ik had een afspraak op school dus ik had mijn dagen omgedraaid. In de ochtend dronk ik nog wel even gezellig koffie met mama.

Daarna was het tijd om naar school te gaan en vanuit school ging ik meteen door naar Tica met mama. Omdat het al lunchtijd was geweest en we allebei nog niks hadden gegeten, aten we een broodje daar. Een broodje met brie, walnoten en honing.

donderdag-2

Toen we weer thuis waren vertelde mama dat er een pakketje was bezorgd. Mijn jurkje! Overigens voelde ik me wel een beetje opgelicht, want het kwam dus door de brievenbus en woog niks en ik heb € 6,95 betaald; alsof het een groot en zwaar pakket was.

Even snel een foto waar ik hem aan heb. Ik vind hem echt superleuk en de maat is perfect! Eind deze maand wordt Jorn zijn oma 80 en geeft ze een feestje, dus dan kan ik hem mooi aan.

donderdag-3

Nog even kroelen met Pien en daarna was het tijd om naar werk te gaan.

Mijn collega vindt altijd dat ik slecht voor mezelf zorg, omdat ik vrijwel nooit iets eet voor ik ga werken. Maar ik moet altijd zo vroeg eten, dat ik gewoon geen honger heb en maar erna eet. Maar daar nam ze geen genoegen mee en dus haalde ze kipnuggets voor me. Die gingen er wel in hoor, haha!

Vrijdag

vrijdag

En vanwege mijn ‘vrije’ donderdag, zat ik vrijdag alweer vroeg bij de gemeente. Deze keer ging ik als een gek aan de slag voor nog meer achtergrondinformatie en om mijn onderzoek duidelijk te krijgen. Dat is namelijk iets wat nog niet helemaal soepel gaat, dus zodra daar meer over duidelijk is, krijgen jullie van mij een update.

‘s Middags was ik weer lekker vroeg thuis, omdat ik vroeg begonnen was. Het duurde even, maar uiteindelijk ging ik dus lekker blogs typen. Ik zocht eindelijk de foto’s uit die ik met Irina samen had gemaakt en ik vond mezelf hier wel een soort ‘modellen-moeilijk-hoofd’ hebben, haha.

Zaterdag

zaterdag

Etos-goodies van deze maand! Er zit deze keer paarse lipstick in en ik vind het best wel spannend om die te gaan proberen, maar ben ook heel nieuwsgierig. Zaterdagmiddag ging ik met Jorn en zijn mams naar de verjaardag van zijn achterneefje.

En ‘s avonds ging ik oppassen. Het was een rustige avond en ik keek dan ook vooral tv. Dance Dance Dance is weer begonnen, dus ik vermaakte me prima. Ik lag uiteindelijk rond half 2 in bed en viel meteen als een blok in slaap.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce