Hiii. De tweede week van mijn afstudeertraject zit er gewoon alweer op en ik begin vandaag alweer aan mijn derde week. Hoewel het nog steeds veel uitzoeken en puzzelen is, kan ik je vertellen dat afgelopen week een goede week was wat betreft afstuderen. Daarnaast deed ik nog veel meer. Wat dat precies is, dat zie je in deze nieuwe A Week With Joyce.

Zondag

zondag

Zondag stond ik weer redelijk vroeg naast mijn bed, omdat ik een dagje moest werken. Gelukkig ging een gezellig en lekker ontbijtje met eitjes er nog wel in. Vind dat altijd echt heerlijk op zondag.

‘s Avonds na het eten bladerde ik de nieuwe folders door en in de folder van Van Haren zag ik deze te gave velvet boots. Die moest ik even in het echt gaan bekijken, want de prijs was ook heel fijn.

Maandag

maandag

En wat ik dan ook maandag na een dagje op stage deed, was een bezoekje brengen aan Van Haren. Ik vond de laarsjes echt ontzettend tof, maar de hak is voor mij persoonlijk iets te hoog. Ik ben al geen hakken-meisje, dus ik was bang dat ik deze schoenen dan amper ging dragen. Jammer, want ze zijn heel gaaf, maar gewoon niet handig.

‘s Avonds deed ik lekker rustig aan en lakte ik ook weer eens mijn nagels. Ik ging voor Essie Go Ginza en het blijft een prachtig kleurtje.

Dinsdag

dinsdag

Dinsdag had ik weer een dagje op stage en ik had helaas een iets minder productieve dag dan gehoopt. Maar soms lukt het gewoon even niet en dan kun je maar beter even iets anders gaan doen. Na stage had ik nog een borrel en het was bijna 18:00 uur toen we daar klaar waren.

Mama zou worden opgehaald van werk, dus ik besloot te wachten zodat ik niet met de bus naar huis hoefde. De dag ervoor was mijn favoriete panty stuk gegaan, dus ik rende nog snel bij Hema naar binnen voor een nieuwe. Een iets onverwachtere aankoop was deze highlighter. Hema heeft een heleboel nieuwe items aan het assortiment toegevoegd en het ziet er echt goed uit!

Woensdag

woensdag

Woensdag stond ik vroeg op, omdat ik naar stage wilde gaan. Maar uiteindelijk besloot ik er een thuiswerk-dagje van te maken, omdat het aan het stormen was. Dan hoefde ik er in elk geval niet doorheen en thuiswerken was ook geen probleem. Lekker een comfy trui aan dus.

Het thuiswerken aan mijn scriptie ging goed! Ik maakte ‘s ochtends eerst mijn situatieschets af en ik ben stiekem best wel trots op wat er nu allemaal al op papier staat.

woensdag-2

Mama was ook thuis, dus tussendoor nam ik even pauze om lekker een kopje koffie te drinken. Moet ook kunnen; zeker aangezien ik daarvoor ruim twee uurtjes non-stop achter mijn laptop had gezeten.

Rond half vier ‘s middags breide ik er maar een eind aan. Uit verveling ging ik alle pagina’s van H&M doorspitten en hoewel het niet de bedoeling was, bestelde ik uiteindelijk een flared jeans en twee nette blousejes. Oepsie, maar ik kon echt niet wachten tot het binnen zou komen!

woensdag-3

In de avond stonden mama en ik weer eens met haar webshop op de Ladiesnight in de bioscoop. Het was weer gezellig druk en we hebben weer leuke dingetjes kunnen verkopen.

Zelfs scoorde ik nog twee van dit soort armbandjes om cadeau te geven. Superleuk!

Donderdag

donderdag

Donderdag was alweer mijn laatste dagje op stage van de week en voor nu wil ik ook proberen om zoveel mogelijk uit die vier dagen te halen, zodat ik drie daagjes ‘niks’ voor mijn scriptie hoef te doen. Donderdag was ook weer een goede dag en ik wist superveel dingen te vinden voor het theoretische deel van de scriptie.

Eenmaal thuis schopte ik mezelf meteen naar boven om productief te doen in plaats van de Netflixen op de bank. Ik ging dus lekker foto’s maken van een aantal items van Miss Sporty. Die had ik een tijdje geleden ontvangen en ik moet nu toch echt een keer die review gaan schrijven.

Vrijdag

vrijdag

Vrijdag stond ik vroeg naast mijn bed voor een tweede afstudeerbegeleiding op school en tegen verwachting in ging die echt heel goed. Er is eindelijk duidelijkheid over mijn opdracht én mijn begeleider ziet dit onderzoek ook wel zitten. Yes! Daarna ging ik met Jorn door naar Amstelveen, want helaas is mijn MYOMY tas stuk, dus ik moest hem wegbrengen om te laten maken. Wat wij lunchten? Maccieeeee.

Daarna pakten we de bus naar Schiphol, want we wilden graag een Pumpkin Spice Latte halen en vliegtuigen kijken. Zoals de Amerikaanse dames voor ons in de rij zeiden: “this is heaven“. Wat is hij toch weer lekker!

vrijdag-2

Vliegtuigen kijken en koffie drinken deden Jorn en ik in het begin van onze relatie echt supervaak, maar de laatste tijd werd het toch wat minder. Er stond flink wat wind en helaas begon het ook te regenen, maar we vonden het wel weer supergezellig.

Jorn z’n moeder kwam vervolgens met het briljante idee om te gaan gourmetten, dus we propten onszelf helemaal vol die avond. Lekker!

Zaterdag

zaterdag

Zaterdag moest ik weer werken en het was niet ontzettend druk, maar het liep op sommige momenten wel lekker door. Ik scoorde weer een nieuw ringetje (die aan mijn middelvinger, die aan mijn wijsvinger is niet van mij, hihi). We hebben nog twee van dit soort ringetjes in de collectie en binnenkort hoop ik die ook te scoren om als setje te dragen.

‘s Avonds kwam ik thuis en toen was mijn H&M bestelling geleverd. Normaal duurt het altijd eeuwen voordat het komt, maar ze hebben eindelijk de levertijden aangepast. Ik was zó benieuwd.

zaterdag-2

En de items? Die zaten perfect! De broek is supertof en heeft de juiste lengte. Ik had al vaker dit soort broeken gepast, maar die waren allemaal lengtemaat 32 en dat was echt veel te lang. Deze is maat 30 en zit perfect. Met schoenen valt hij net wat mooier en met hakken zou hij te kort zijn, maar die draag ik toch nooit.

De twee blousejes zitten ook echt superlekker. Het gestreepte blouseje vind ik heel gaaf op de flared jeans en het bordeauxrode blouseje zie ik wel voor me op een zwarte jeans of rok. Yay! Zaterdagavond kwam Jorn en keken we naar Dance Dance Dance. Vanwege mijn drukke week viel ik al redelijk vroeg in slaap.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce