Hiii. Afgelopen week was echt een goede week. Ik had sinds twee weken weer eens een échte vrije dag die ik optimaal benutte, maakte veel progress met mijn scriptie, ging uitgebreid shoppen in Amsterdam en stond met mama haar webshop op een bosfair. Kijk je gezellig mee naar dit overzichtje?

Zondag

zondag

De dag begon lekker relaxed, maar ook wel vroeg. Om een of andere reden was ik al heel vroeg wakker en kon ik ook niet meer verder slapen. Dan maar even chillen op de bank samen met Pien.

Na het ontbijt ging ik uitgebreid foto’s maken voor diverse artikelen en nam ik een video op. Ik zette onder andere mijn nieuwe telefoonhoesje van IDEAL of Sweden op de foto. Binnenkort meer mét een verrassing!

zondag-2

Daarna ging ik sinds tijden weer een video filmen. Het idee was om hem afgelopen week ook al online te hebben, maar dat is helaas niet gelukt. Dus aankomende week wel!

Daarna ging ik mijn bureau weer eens een andere indeling geven. Ik had het voor mijn video-achtergrond al een beetje veranderd en dat vond ik er eigenlijk wel leuk uitzien. Dus dat ging ik nu even goed indelen 🙂

zondag-3

Daarna zette ik mijn Urban Decay Naked Heat palette op de foto en damn, wat een plaatje. Binnenkort dus een uitgebreide review!

En terwijl ik het weekartikeltje van vorige week in elkaar zette, lakte ik mijn nagels met een nieuw nagellakje van Kiko. Het is een holografische en ik vind hem echt geweldig.

Maandag

maandag

Maandagochtend wandelde ik alweer vroeg richting de bushalte om naar stage te gaan. In de verte hing echt een gigantisch donkere lucht en het verbaasde me dat het niet was gaan regenen. Op de foto komt het niet zo goed over, maar het was echt donker.

Na stage haalde mama me op en gingen we naar Tica om wat spulletjes in te kopen. Mama en ik zouden namelijk later in de week op de Bosfair in Zoelen staan en we hadden dus nog nieuwe spullen nodig. Bij Goround zagen we deze prachtige nieuwe plaids hangen en daarom namen we er stiekem alvast een paar mee voor de shop.

dinsdag

Dinsdag weer een nieuwe dag op stage en mijn onderzoeksopzet begint al steeds meer vorm te krijgen. Hoewel dit nog lang niet alles is, vind ik het er stiekem best goed uitzien al, haha.

En terwijl ik aan mijn scriptie werk, denk ik terug aan de quote die ik maandag bij Tica zag: “I only look like I know what I’m doing.”  Jup, dat is waar.

dinsdag-2

Dinsdagavond besloot ik een deel van mijn make-upkwasten maar te wassen, want ik had het teveel uitgesteld. Omdat ik wist dat ze niet snel genoeg droog zouden zijn, besloot ik een deel nog niet te wassen, zodat ik die de volgende ochtend nog kon gebruiken.

En toen ik daarmee klaar was, dook ik lekker in bad met het laatste stuk van The Red Slipper (of iets in die trant) van Lush. Lekker!

Woensdag

woensdag

Woensdagochtend zat ik weer vroeg op stage en ging ik uiteraard weer aan de slag voor mijn onderzoeksopzet. Ik had helaas wat problemen met opstarten (ik kon maar geen motivatie en concentratie vinden) en daarom besloot ik maar een kop koffie te halen.

En dan eenzelfde soort foto, maar dan in bed. ‘s Avonds na een training dook ik vroeg in bed met een kop thee en het boek ‘The Elite’. Inmiddels is deze uit en ben ik begonnen aan het derde deel; The One. Echte aanraders!

Donderdag

donderdag

Donderdag was mijn laatste stagedag van de week en ik ging iets eerder weg, omdat ik ‘s avonds ook nog koopavond moest werken. Ik ging nog even naar huis tussendoor om me om te kleden en daar lag een pakketje op me te wachten; mijn bullet journal van Paperfuel!

Voordat ik ging werken, keek ik snel bij Van Haren en daar zag ik deze gave sneakers van Reebok. Ze waren maar 50 euro, maar nam toch nog maar niks mee. Maar ik ging ze wel even onthouden en dan met name de zilveren.

Vrijdag

vrijdag

Vrijdag stonden Jorn en ik alweer vroeg naast ons bed, want we gingen samen een dagje winkelen in Amsterdam. We hadden er allebei al de hele week naar uitgekeken en namen er – tegen de planning in – alle tijd voor. Dit was mijn outfit of the day.

Even een spiegelselfie in Urban Outfitters terwijl Jorn iets past. Ik heb een pashokjes shoplog gefilmd en hopelijk komt die snel online!

vrijdag-2

Na een aantal winkels kregen we wel honger, dus we wandelden naar Calf & Bloom: ons favoriete plekje in de Kalverstraat. Ik ging voor een koffie en twee kroketjes, lekker!

En ik ging even charming poseren voor een Instagram-foto. Overigens zat ik eerst op de stoel waar Jorn zat toen hij deze foto maakte, maar de plant vond ik een leukere achtergrond. Daarom hadden we maar geswitcht, haha.

vrijdag-3

Nog even een selfie in de trein naar huis. Onze voetjes en portemonnees deden zeer en we waren moe, maar we hebben het supergezellig gehad! <3

Dit waren mijn tasjes: dat was niet het plan.

vrijdag-4

Na Amsterdam gingen Jorn en ik naar mijn huis, zodat we mijn mams konden helpen met spullen inpakken voor de bosfair. Terwijl ik prijskaartjes ging handletteren, zocht Jorn iets op op mijn laptop. Pien is gek op schootjes met laptops erop, dus ze ging bij hem zitten. Cuties!

Ik trok even snel wat anders aan; een nieuwe trui! Het is een trui met sushi-katten erop en hij is ongelooflijk fout, maar juist superleuk daardoor. Love it!

Zaterdag

zaterdag

Zaterdagochtend ging de wekker om 06:00 uur, want mama en ik vertrokken vroeg richting Zoelen. Daar was die dag een bosfair en met More2Style stonden we daar om spulletjes te verkopen. Papa was er uiteindelijk ook de hele dag.

Een kopje koffie was dus wel nodig na zo’n idioot vroege wekker voor een zaterdag. Het was een drukke, intensieve, maar leuke dag.

zaterdag-2

Op de terugweg reden we naar McDonald’s om te eten en ik ging zoals altijd voor een McChicken menu. Lekker, lekker. ‘s Avonds werkte ik aan een projectje voor More2Style en ondertussen keek ik naar Dance Dance Dance. Ik dook lekker vroeg in bed.

En omdat ik niet wist wanneer ik deze foto met jullie moest delen, doe ik het gewoon als afsluiting. Het artikel over dit prachtige lingeriesetje van Hunkemöller al gelezen? Bekijk hem hier, hihi.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce