Hiii. Een dagje later dan normaal, maar dat kwam omdat ik eerst heel druk was met scriptie en werk en zondag wilde genieten van een dagje bij opa. Meer daarover lees je volgende week. Eerst nog even een terugblik op afgelopen week. Kijk je mee?

Zondag

Zondagochtend deed ik lekker rustig aan en sliep ik uit. Toen ik beneden kwam, was Pien in een doos gekropen. Gekke kat.

Daarna ging ik douchen, kleedde ik me aan en ging ik in de tuin zitten. Het was een heerlijke nazomerdag en daar moest ik wel nog even van genieten met een kopje koffie.

Maandag

Maandagmiddag ging ik na stage lekker op de bank zitten en keek ik naar The Vampire Diaries. Pien kwam gezellig bij me zitten.

In de avond besloot ik weer eens creatief te doen en ging ik handletteren. Deze tekst – heel toepasselijk voor deze tijd van het jaar – vond ik echt superleuk gelukt! De tekst vond ik een tijdje geleden al op Pinterest en toen wilde ik hem als de quote in mijn letterbox doen, maar dat paste helaas niet.

Dinsdag

Dinsdag stond ik weer vroeg naast mijn bed voor een dagje stage. Ik ga elke ochtend weg rond de tijd dat de middelbare school vlakbij begint en daarom staat er ook regelmatig een file buiten de wijk.

De avond ervoor had ik ook nog deze quote gemaakt en die was heel toepasselijk voor de dinsdagochtend.

Als ik op stage inkak, dan neem ik vaak een bekertje chocomel. Een soort suikerboost waarna ik me weer kan concentreren.

Na stage dook ik snel Hoofddorp centrum in, want Primark schijnt Disney-kerstballen te hebben en die wil ik hebben. Maar helaas hadden ze ze nog niet, maar ik ging wel even inspiratie opdoen bij mijn oude werk. Ik zag weer genoeg leuks bij Melano voor mijn bangle en kocht een setje nieuwe rosékleurige oorbelletjes.

Woensdag

Woensdagochtend begon de dag ook weer vroeg. Ik moest wel lachen, want mijn broertje dacht voor ik thuis wegging dat ik zijn schoenen had gepakt, maar onze schoenen leken gewoon op elkaar.

Over schoenen gesproken: vervolgens zag ik op Instagram deze geweldig sneakers met Disney erop. Ik wil deze echt zó graag hebben, maar ze kosten €120. Auch, dat wordt sparen.

#scriptieleven. Mijn onderzoeksopzet begint steeds meer vorm te krijgen en ik denk dat ik de eerste deadline volgende week wel ga halen.

Na stage maakte ik nog een foto van wat Etos-producten waar ik superbenieuwd naar ben. De lipstick zette ik daarna ook meteen goed op de foto voor een artikeltje. Ik heb de paarse lipstick nog niet op mijn lippen geprobeerd, maar ik ben wel heel benieuwd.

Donderdag

Donderdag was weer een stagedagje en ik voelde me ‘s ochtends echt beroerd. Om mezelf beter te laten voelen, dacht ik even terug aan de prachtige nieuwe horloges van Daniel Wellington die ik bij Sparnaaij spotte. Damn, die wil ik.

‘s Middags dronk ik een soepkom thee met mama en keek ik weer naar The Vampire Diaries.

Vrijdag

Vrijdagochtend was het ook weer vroeg, want ik ging naar school voor mijn derde afstudeerbegeleiding. Het ging gelukkig weer heel goed en daarom trakteerde ik mezelf daarna op een Pumpkin Spice Latte. Oké, ik had een volle spaarkaart, maar toch was het mezelf trakteren.

Vanuit school ging ik direct door naar Haarlem, want ik moest een middagje werken. Boven lag het Glamour Beautyboek en ik bladerde hem in mijn pauze even door. Ik moet altijd wel lachen om de ‘Hé, het is oké’-pagina’s. Deze vond ik heel toepasselijk, want lipstick lijkt bij mij altijd meteen foetsie te zijn.

Terwijl ik aan het werk was, scoorde een vriendinnetje kaarten voor The Script volgend jaar! Ik ga er met twee schoolvriendinnen en Jorn naartoe (een meidenavond – geintje ;p) en we gaan op de extra datum. Ik heb er nu al zin in!

Na werk regende het echt kei- en keihard. Ik moest een klein stukje lopen naar de plek waar mama me kwam ophalen, maar halverwege ging het nog harder dan hard regenen en ik was dan ook zeiknat geregend. Gelukkig ging ik naar huis, dus kon ik lekker droge kleren aantrekken.

Zaterdag

Zaterdag was het National Glamour Day en ik moest gewoon werken. Ik ging wel wat eerder naar de stad om te kijken bij wat winkels. Bij WE paste ik dit bomberjack en hoewel ik hem wel echt leuk vond, heb ik hem toch laten hangen. Online bestelden mama en ik een groot legergroen vest en dat was onze enige aankoop op Glamour Day.

Bij ons in de winkel was het niet druk en daarom kon ik om 15:30 uur weg. Ik ging nog even snel naar Jorn zijn huis om me om te kleden en daarna gingen we naar het feestje van Jorn zijn oma! Ze was 80 geworden en dat vierden we uitgebreid met een barbecue, live muziek en gezelligheid. Oma had het onwijs naar haar zin gehad! Mooie afsluiter van de week.

Hoe was jouw week?