Hiii. Vorige week was een wisselende week qua gevoel: ik begon de week met een bezoekje aan de huisarts, moest veel werken met SPSS, maar kreeg ook al kerstkriebels en ging gourmetten voor Sinterklaas. Kijk je gezellig mee wat ik allemaal uitspookte?

Zondag

Zondag moest ik een dagje werken, maar ik begon pas om 13:00 uur. Bij Jorn thuis staat de kerstboom al en Panter zit er – net als vorig jaar – echt supergraag onder.

Het was tegen verwachting in niet zo druk op werk, dus ik ging om 16:30 uur naar huis. Thuis maakte ik een blogje af en Pien kroop weer gezellig op schoot. Ondertussen zat ze weer half bovenop mijn laptop.

Na het eten kwam Jorn en die had een adventkalender met chocolaatjes voor me meegenomen. Op een of andere manier vind ik deze dingen altijd veel te leuk, haha (ook al zijn de chocolaatjes vaak niet te vreten).

Jorn en ik trokken ons terug op mijn kamer en gingen Mickey’s Mooiste Kerst kijken: zó leuk! We keken hem overigens in het Engels en volgens mij was dat de eerste keer, haha. De kerstkriebels zijn hier wel al hoor.

Maandag

Maandagochtend stond ik vroeg naast mijn bed voor een dagje stage, maar ik voelde me zo beroerd dat ik me ziekmeldde. Sinds zaterdagochtend had ik ontzettende buikkrampen vlakbij mijn ribben, die bleven aanhouden en werden steeds erger. Ik kon gewoon amper rechtop staan, terwijl alles in mijn lichaam verder wel normaal werkte (als je begrijpt wat ik bedoel). Ik besloot de huisarts even te bellen, want misschien had hij wat tips. Ik moest toch even langskomen. Wat ik dus heb? Stressklachten.. Mijn lichaam geeft aan dat het allemaal te veel wordt en gaat daardoor verkrampen D;

Omdat ik wel richting de deadline van mijn scriptie ga, ging ik thuis wel aan de slag voor school. Maar niet voordat ik mijn vierde vakje van de Rituals Adventkalender had geopend. Er zat een scrub in en deze moest ik er echt met grof geweld uit halen, want hij zat muurvast.

Ondanks dat ik me zo nu en dan echt beroerd voelde door de krampen (en daardoor steken in mijn zij en nek en ook nog gewoon hoesten van mijn verkoudheid), zat ik wel gewoon de hele middag achter mijn laptop te SPSS’en. Ik besloot een groot deel van mijn frequentietabellen vast in mijn scriptie te zetten.

Na het eten voelde ik me op mijn beroerdst van alle pijn die ik de hele dag had gevoeld, dus ik dook lekker een uur in bad. Ik nam deze bath bomb van Lush mee en hij was zo ongelooflijk lekker! De geur was heerlijk en het oranje deel was superverzorgend. Dat kon mijn huidje wel gebruiken. Ik voelde me na het bad trouwens echt een stuk beter.

Dinsdag

Dinsdag ging ik weer naar stage, maar echt top voelde ik me nog niet. Daarom kwam Jorn me uiteindelijk een uurtje eerder ophalen dan dat ik eigenlijk klaar zou zijn. Ik kreeg wel een leuk plaatje doorgestuurd van een vriendin die precies beschrijft hoe alles tegenwoordig gaat, haha.

Ik rustte even uit bij Jorn thuis, we deden boodschapjes en gingen daarna naar mijn huis om alles klaar te zetten voor het gourmetten. Elk jaar met Sinterklaas gaan we met onze gezinnen gourmetten en omdat mama tot 17u moest werken, hadden wij aangeboden alles vast klaar te zetten. Helaas kon ik heel weinig eten vanwege buikpijn, maar het was wel weer een hele gezellige avond!

Woensdag

Woensdag was een drukke dag. Ik begon hem op stage waar ik weer druk aan de slag ging met SPSS en mijn scriptie, moest rond 14u weg daar om naar Leiden te gaan voor een afspraak met mijn afstudeerbegeleider en kon daarna 45 minuten thuis zitten voordat ik naar Haarlem moest voor een teammeeting. Ik heb alle uithoeken van Nederland zo’n beetje gezien voor mijn gevoel die dag.

Ook kwam die dag mijn pakketje van My Jewellery binnen. Ik vond een kortingscode op Instagram en bestelde daarom – na kort twijfelen – twee items. Ik pakte ze wel al uit, maar ging uiteindelijk vroeg mijn bed in. Alle drukte en reizen had me opgebroken en alles in mijn lichaam deed weer zeer.

Donderdag

Donderdag ging ik weer naar kantoor en hoewel ik me nog steeds niet helemaal top voelde, was het wel een productieve dag. En: ik kreeg eindelijk weer een beetje meer eetlust. De hele week had ik amper wat kunnen eten, dus ik was blij dat het weer beter ging. Vriendin Kim bracht me naar huis en zei dat ze nog lekkere snoepjes had. Het waren van die lettersnoepjes en supertoevallig pakte ik een letter ‘J’ uit het zakje, haha.

Thuis paste ik mijn bestelling van My Jewellery en ik ben er zo ongelooflijk blij mee! Allereerst bestelde ik dit colbertje in een roze-paarse fluwelen stof.

Als tweede bestelde ik een heel mooi kokerjurkje. Deze is zwart en ook weer van zo’n fluwelen stofje. Het allermooiste vind ik de achterkant (die jullie helaas niet kunnen zien, maar die is wat lager uitgesneden). Overigens had ik eerst echt een hekel aan fluweel, omdat het me doet denken aan turnpakjes. Maar ik ben het wel gaan waarderen en grapte al naar mama ‘Nu ik minder turn, moet ik wel een beetje het turngevoel bij me hebben’, haha.

‘s Avonds ging ik naar Jorn toe en Panter zat weer onder de kerstboom. Ik vind het echt zo’n leuk gezicht. En ze is ook wel een heel leuk cadeautje, hihi.

Vrijdag

Vrijdag ging de wekker weer vroeg, want ik ging voor de tweede keer in de week naar school voor een afspraak met mijn begeleider. Woensdags had hij me al iets uitgelegd van SPSS en we gingen nu kijken of ik het een beetje goed had gedaan. Ook maakte hij nog een hele uitleg op het bord, haha. Hopelijk kom ik er snel helemaal uit!

Daarna ging ik naar Jorn toe en reden we naar Global Garden. Bij Global Garden zag ik deze leuke potjes en kreeg meteen inspiratie voor een DIY. We reden ook nog even door naar Action, want ik had nog meer leuke ideetjes.

We wilden bij Global Garden koffie gaan drinken, maar het was er echt zo druk (en het hele bejaardentehuis zat er – die waren een dagje op stap, wel schattig). Daarom gingen we gewoon in Hoofddorp centrum koffie met appelgebak drinken/eten. We gingen naar Barista Café, omdat we daar nog nooit samen waren geweest. Was zeker een aanrader en ook gezellig!

Jorn kwam bij me eten en we gingen ‘s avonds weer serie kijken. Ik ging even snel naar beneden om thee te zetten. Terwijl het water kookte ging ik met één bil op de bank zitten en Pien kwam meteen bij me zitten. Mevrouw had weer eens aandacht tekort hoor. Overigens keek ze me echt zó lief aan de hele tijd.

Zaterdag

Zaterdag moest ik werken. Tijdens werk kreeg ik van Brittany deze foto doorgestuurd. Die had ze al met haar camera gemaakt toen we samen in Amsterdam waren, maar we waren hem allebei telkens vergeten, haha.

Na werk haalde Jorn me op bij het Spaarne Ziekenhuis (want ik zou de overstap op een paar minuten missen en de bus reed nog maar eens per halfuur). Ik ging daarom gezellig daar eten en gaf meteen mijn DIY die ik de avond ervoor had gemaakt aan Jorn z’n ouders. Bij Action kocht ik een tijdje terug deze kerstboomschaal en ik heb er met een porseleinstift een eigen tekst op gezet! Ik vond hem echt leuk geworden!

Hoe was jouw week?