Hello hello. Als jullie dit lezen is het nog maar zo’n 3 weken totdat ik mijn scriptie moet inleveren bij de opdrachtgever. De laatste loodjes wegen dan ook ontzettend zwaar. Daarbij komt ook nog eens dat de kerstdrukte op werk is begonnen en dat vrije dagen er amper in zitten. Vorige week maakte ik dan ook niet al te veel foto’s, maar ik wil ze toch even laten zien. Kijk je mee?

Zondag

Vorige week zondag was voorlopig mijn laatste échte vrije dag waarin ik lekker rustig aan kon doen. Ik sliep dan ook uit tot half 11 (dat gebeurt me echt nóóít – ik had het blijkbaar nodig) en daarna zocht ik samen met Jorn een aantal Cluse horloges op. Hij had er eentje in de Siebelfolder gezien en vroeg zich af welke ik dan mooi zou vinden.

Daarna ging ik toch maar even naar huis om wat voor mijn blog te doen. Het was inmiddels al een tijdje aan het sneeuwen en het begon steeds witter te worden buiten.

Thuis maakte ik een foto van het andere bord wat ik had gemaakt. Vorige week konden jullie het bord voor bij Jorn al zien, maar deze had ik voor thuis gemaakt.

Op een gegeven moment stuurde ik maar een foto naar mama van het winterse weer, want zij zag er op haar werk niks van. Er kwam een steeds dikker pak sneeuw te liggen en het ziet er altijd wel heel mooi uit.

Daarna bracht ik mijn kamer ein-de-lijk in kerstsferen. Ik haalde mijn kerstboompje weer van de vliering en uit de vuilniszak.

En ik richtte mijn plankjes opnieuw in. Ik haalde ook wat spullen weg, zodat er meer ruimte was voor de kerstspulletjes. Wat ziet het er weer gezellig uit!

Maandag & Dinsdag

Maandag waagde ik me er toch aan om naar kantoor te gaan, want ik wilde daar even flink aan de slag voor mijn scriptie. Maar wat een drama was het om er te komen. De nieuwe dienstregeling was ingegaan, dus ik moest eerst een kwartier over spekgladde stukken lopen op zoek naar de nieuwe bushalte, daar aangekomen was een groot deel van de bussen al niet komen opdagen en had de andere helft vertraging. Dat kwam natuurlijk ook doordat er sneeuw lag. Een stukje waar ik normaal (zonder lopen) zo’n 15 minuutjes over deed, heb ik nu een uur over gedaan.

Omdat ik naar stage was gegaan voor een afspraak, die uiteindelijk niet doorging, besloot ik maar rond lunchtijd weer naar huis te gaan en verder thuis te werken. Er werd nog meer sneeuw voorspeld en op deze manier kon ik de ergste sneeuw voor zijn. Thuis kroelde ik lekker met Pien.

Op een gegeven moment werd ik echt moedeloos van mijn scriptie, niks werkte, ik snapte er niks van en mijn docent was niet bereikbaar. Ik gaf het op en besloot Riverdale te gaan kijken.

Dinsdag ging ik weer naar kantoor en werkte ik de hele dag aan SPSS. Ik dacht eindelijk alles gekraakt te hebben en was dus goed bezig geweest voor mijn gevoel. Na stage had ik geen zin om met de bus naar huis te gaan (mama werd opgehaald, dus ik ging wachten tot ze klaar was met werken). Ondertussen ging ik dus winkels kijken (en heel lang bij WE kletsen met mama en Brittany). Bij Media Markt zag ik de nieuwe Beauty and the Beast staan; die ging meteen op mijn lijstje.

Woensdag

Woensdag ging ik weer keihard aan de bak voor mijn scriptie en helaas kreeg ik in de middag een mailtje dat al mijn werk van de dagen ervoor toch niet de juiste manier was. Kon ik weer opnieuw beginnen.

Ik voelde me dan ook zoals dit plaatje: “me pretending i’m not on the verge of a mental breakdown” 

Eenmaal thuis stortte ik even compleet in en heb ik flink zitten huilen. Gelukkig werd ik weer even blij toen mijn bestelling van Zalando binnen kwam. Ik had een paar pumps besteld, maar helaas kreeg ik mijn voeten er met geen mogelijkheid in. Heb wel alweer een nieuwe bestelling geplaatst met twee andere maten en hopelijk pas ik eentje daarvan.

Met veel tegenzin ging ik naar de training, maar gelukkig ging het een stuk beter dan verwacht. Daarna reed ik nog mee naar Maccie, want een vriendin gaat binnenkort voor een lange tijd naar Engeland, dus we wilden nog even een soort ‘afscheidsdiner’ doen, haha.

Donderdag & Vrijdag

Donderdag was ik weer een dagje op stage, werkte ik wat dingen voor daar uit, had ik een overleg en ging ik na stage nog door met mijn SPSS-to-do-lijstje. Gelukkig had ik die wel af kunnen werken. ‘s Avonds ging ik naar Jorn toe en bleef ik daar slapen.

Vrijdag was Jorn jarig en dat vierden we door samen kerstcadeautjes te gaan kopen in Amstelveen. Een kopje koffie bij Starbucks ging er ook wel in en we zijn gewoon de hele dag druk geweest.

En dat was het alweer voor deze week. Door alle stress en chaos vergeet ik gewoon vaak foto’s te maken en in het weekend heb ik alleen maar gewerkt (het was DRUK).

Hoe was jouw week?