a week with joyce 71

Hallohallo. Er is weer een nieuwe, drukke week voorbij. Ik maakte deze week een aantal uitstapjes,  nam plaats op het terras of in de zon, shopte weer een heleboel nieuwe dingen en ontving leuke pakketjes. Waar ik het allemaal over heb? Dat zie je in dit nieuwe weekverslag.

Zondag

IMG_0450

Zondag gingen we gezellig een dagje naar opa. Ik besloot mijn nieuwe, blauwe jurkje aan te doen van WE, want het ging goed weer worden.

IMG_0451

Maar ik ging er wel een casual outfit van maken, dus ik trok lekker m’n Nike Juvenate sneakers erbij aan. Ik vond het best tof staan.

IMG_0454

Onderweg las ik verder in On Life van Anna Nooshin. Ik vind het tot nu toe een heel erg leuk boekje!

IMG_0457

Bij opa besloot ik weer eens te handletteren en daarom ging ik verschillende lettertypes oefenen. Dan kan ik makkelijker een afwisseling maken.

IMG_0461

Opa had rijst met saté en een gebakken eitje gemaakt. Lekker hoooor!

IMG_0463

En natuurlijk ijs met aardbeien en slagroom als toetje.

Maandag

IMG_0464

Maandag deelde ik mijn kledingrekje weer een beetje opnieuw in. Ik had namelijk nieuwe kledinghangers gekocht bij Ikea, dus ik wilde er wat meer aan ophangen.

IMG_0467

En daarna zette ik mijn Alex-ladekast op z’n plek en begon ik met het indelen. Ik ben daar wel de hele middag mee bezig geweest, want mijn oude kastje moest eerst helemaal leeg.

IMG_0470

‘s Avonds ging ik gezellig bij Jorn thuis barbecuen, waarna we de Gouden balkoefening keken van Sanne Wevers. Mag ik als ex-turnster ook trots zijn? Jawel hè.

Dinsdag

IMG_0483

Dinsdag startten Jorn en ik rustig op. Ik zou gaan lunchen met vriendinnen, maar helaas was een van de meiden ziek, dus ging het niet door. Daarom besloten Jorn en ik gezellig te gaan lunchen. We namen plaats op het terras en ik bestelde een caramel macchiato (die wel iets te zoet was en ik ben een zoetekauw).

IMG_0484

En als lunch bestelde ik twee kroketten. Ze smaakten heerlijk!

IMG_0487

Daarna besloot ik nog lekker mijn bikini aan te doen en in de zon te gaan liggen. Het was tenslotte prachtig, warm weer.

IMG_0492

‘s Avonds aten we sinds lange tijd weer eens Mexicaanse wraps en het ziet er zo niet lekker uit, maar die dingen smaken echt goddelijk.

Woensdag

IMG_0501

Woensdagochtend nam ik een video op, zodat ik daarna lekker de zon in kon. Een Back To School Make-uplook it is – bekijk hem hier!

IMG_0505

Daarna dronk ik lekker koffie met mama in de tuin. Ik kreeg het er trouwens wel heet van, dus ik trok al snel m’n jurkje uit om in mijn bikini te zitten. Later die middag ging ik met Jorn, z’n moeder en broer nog op het terras zitten. Heerlijk!

IMG_0510

In de avond sprintte ik naar de Kruidvat, want ze hadden tweede voor de halve prijs op Essence en Catrice, dus ik wilde wat dingen proberen te scoren uit het nieuwe assortiment. Van Essence hadden ze helaas nog niks nieuws liggen wat ik wilde hebben, maar bij Catrice scoorde ik wel leuke dingen. Binnenkort zien jullie natuurlijk de reviews!

Donderdag

IMG_0518

Donderdagochtend zaten Jorn en ik al rond 8 uur in de trein, want we gingen gezellig een dagje naar Antwerpen. Selfie met onze slaaphoofdjes.

IMG_0521

Natuurlijk gingen we vooral shoppen. Dit plaatje maakte ik met Jorn z’n mobiel in de & Other Stories. Ik vind die winkel zo mooi, maar waarom is alles daar zo achterlijk duur?

IMG_0529 IMG_0525

En we brachten ook een bezoekje aan Ladurée. Ik wist van Daphne dat het er zat, dus het was even zoeken, maar we vonden het. Het zit in een straat achter de Meir. Ik besloot eens gek te doen en kocht daar (eens en nooit weer) de overheerlijke, maar véél te dure macarons.

Vrijdag

IMG_0531

Vrijdagochtend begon ik de dag met de nieuwste aflevering van Pretty Little Liars.

IMG_0532

En daarna kwam Jorn gezellig op de koffie en keken we samen naar Orphan Black. We hebben de laatste aflevering gekeken, dus we zijn weer op zoek naar een nieuwe serie. Nog aanraders?

IMG_0537

‘s Middags bewerkte ik de video (die diezelfde middag nog online kwam) en zette ik heel wat producten op de foto. Met diezelfde producten maakte ik mij op voor een avondje werken. Look of the day!

IMG_0538

En dit was mijn outfit van de avond. Een lange jurk van Forever 21 en schoenen van Tamaris (die eigenlijk van mama zijn).

IMG_0539

Voor werk plaatste ik nog snel deze flatlay van mijn aankopen uit Antwerpen. Willen jullie binnenkort weer een verzamelshoplog zien?

Zaterdag

IMG_0545

Zaterdag moest ik ook weer een dagje werken en ‘s avonds aten Dylan en ik met z’n tweetjes. Dus ik besloot lekker patat in de Airfryer te gooien.

IMG_0546

Ik plaatste ook deze foto op Instagram. De komende periode ben ik een van de #EtosFriends en mag ik dus elke maand producten testen. Het eerste pakketje kwam afgelopen week eindelijk binnen en ik ben de producten meteen gaan gebruiken.

IMG_0547

‘s Avonds ging ik lekker bloggen en ondertussen dronk ik een megakop thee en hield ik een Teen Wolf marathon. Heerlijk avondje!

Hoe was jouw week?

liefs Joyce