a week with joyce 72

Hello hello. Wat een ontzettend heerlijke week! Het werd eindelijk weer even écht zomer en daar genoot ik optimaal van: pootjebaden, boekjes lezen en natuurlijk bijna alleen maar mijn bikini dragen. Daarnaast racete ik nog als een gek naar de Hunkemöller, ontdekte ik een leuke mijlpaal en probeerde ik weer wat flatlays te maken. Kijk je mee naar afgelopen week? 

Zondag

IMG_0550

Zondag lakte ik mijn nagels met deze felle blauwe kleur van Kiko. Ik vind hem zó tof, maar ik moest ontzettend wennen aan de kleur, haha.

IMG_0553

‘s Middags dronk ik koffie met papa en mama en daarna ging ik naar Jorn toe. Zijn oom en tante kwamen namelijk gezellig op visite. Ik maakte dan ook eigenlijk geen foto’s meer.

Maandag

IMG_0561

Ik had bij Jorn geslapen en we deden lekker rustig aan. Als lunch namen we poffertjes :). In de middag moest ik naar de chiropractor en Jorn ging mee naar het centrum. Daar had ik bedacht dat ik even snel de Hunkemöller in wilde om te spieken bij de collectie van Anna Nooshin, maar ik was het totaal vergeten. Stom, want…

IMG_0565

‘s Avonds spotte ik bij Daphne op haar Twitter dit prachtige setje. Zij was het namelijk niet vergeten, haha.  Hoe kon ik nou vergeten naar de Hunkemöller te gaan. Doel voor dinsdag: deze proberen te scoren!

Dinsdag

IMG_0572

Dinsdag stond ik vroeg op, zodat ik op tijd naar de winkels kon gaan. Het zou ‘s middags ook nog eens heel mooi weer worden, dus ik wilde snel de zon in. Maar dat vond Pien geen goed idee, want zij wilde gewoon even kroelen. Gekkie.

IMG_0573

De outfit die ik aantrok naar de winkels. Nu het wat warmer werd, kon ik eindelijk m’n blauwe croptop van Forever 21 aan, zonder een koude buik te krijgen. Niet dat je veel van m’n buik ziet door de rok, maar dat maakt niet uit, haha.

IMG_0574

Ja ja, een paar uurtjes later kwam ik thuis met een tasje. Of ik het rode setje kocht of iets anders, zien jullie later, want een deel hadden ze in de winkel voor mij besteld, dus dat kwam later binnen. Ik was overigens ontzettend fijn geholpen! Ze wilden voor mij op internet bestellen, dan betaalde ik het in de winkel en als het niks was of het niet goed zou zitten, mocht het in de winkel worden teruggebracht. Handig! Scheelt weer verzendkosten 🙂

IMG_0579

Snel even een flatlay van de essentials van die dag en lekker de zon in!

IMG_0589

‘s Avonds konden we lekker lang in de tuin zitten, dus ik ging lekker Pinteresten. For some reason, werd ik helemaal verliefd op deze outfit. Wie brengt mij zo’n perfecte tuinbroek?

Woensdag

IMG_0594

Ook woensdag werd het weer een heerlijke dag. Het zou maar liefst meer dan 30 graden gaan worden. Daarom trok ik maar meteen ‘s ochtends mijn bikini aan in plaats van gewone kleren. Maar eerst: koffie met mama in de zon!

IMG_0596

Mama en ik hadden het zo heet, dat ik vroeg of we geen zwembadje konden gaan halen. Zo gezegd, zo gedaan: niet veel later stond dit minizwembad in onze tuin.

IMG_0603

Zo is het prima te doen in de hitte, haha! Ik heb heel wat uurtjes hierin gezeten en een boek gelezen. En daarna weer lekker op de ligstoel.

IMG_0610

‘s Avonds plaatste ik nog deze foto van mijn Etos favorieten. Ik vertelde jullie vorige week al dat ik een van de #EtosFriends ben en deze producten uit het eerste pakketje vind ik heel fijn. De nachtcrème zit standaard in mijn avondroutine en de eye cream wissel ik af met mijn Balea oogroller. Ze zijn beiden ontzettend fijn en hydrateren mijn huid goed. Night Cream € 3,99 & Eye Cream € 3,99.

Donderdag

IMG_0630

Hoe voorspelbaar: ook donderdag genoot ik weer van het zonnetje. Ik had woensdag mijn boek uitgelezen, dus Jorn nam er eentje van z’n mama voor me mee. En een badeend, haha.

IMG_0631

Alleen met je voetjes in het water werkt al verkoelend. Heer-lijk!

IMG_0633

Sneak peek! Ik had donderdag het tweede deel van mijn setje binnengekregen, dus ‘s avonds zette ik hem op de foto. Hier kun je dus al zien dat het toch die rode is geworden!

Vrijdag

IMG_0639

Vrijdag moest ik een dagje werken van 11:00-19:00 uur. Maar daarvoor dronk ik nog gezellig koffie in de tuin met mama.

IMG_0642

Als lunch haalde ik een heerlijke stokbroodje met roomkaas van de Hema. Jammie!

IMG_0643

En tijdens de lunch kwam ik erachter dat ik de 250 abonnees had aangetikt. Zo tof! Ik ben iedereen zo ontzettend dankbaar <3

IMG_0644

Vrijdagmiddag kwam er ook weer een nieuwe video online. Ik ging weer eens voor een shoplog, want ik krijg geen genoeg van winkelen. Hier zien jullie een aantal items uit de shoplog. Heb je hem nog niet gezien? – klik!

Zaterdag

IMG_0653

Zaterdag moest ik ook weer een dagje werken en daarna appte ik Daphne dat ik toch wel graag ook een bralette van Calvin Klein wilde. Zij heeft er ook eentje, maar ik kon hem niet vinden op de website. Dus ging ze voor me zoeken en stuurde deze foto door. Kijk dan hoe pretty! NEED. Ja, ik begin een zwak te krijgen voor mooie lingerie, oeps. Maar ik geloof heilig: als je mooie lingerie draagt, voel je je ook mooier. En daar ben ik dus achtergekomen van de week, haha.

IMG_0654

Om nog maar in het onderwerp lingerie te blijven: TADA! Sorry portemonnee, maar ik kon het niet laten. Ik vind de collectie die Anna Nooshin met Hunkemöller heeft gemaakt echt ontzettend mooi en ik moest toch wel even kiezen wat ik nu wilde. Maar ik heb het toch alleen hierbij gehouden. Niet alleen de kleur is prachtig, hij zit ook mooi én lekker.

IMG_0658

Tijdens het eten wilde ik serie gaan kijken, maar toen kwam ik tot de ontdekking dat mijn favoriete turnfilm ook op Netflix stond. Die ging ik dus mooi kijken! Mocht je benieuwd zijn welke ik bedoel: Stick It. En na het eten propte ik er nog wat Ben & Jerry’s ijs in. Jamjam.

Dat was alweer mijn een-na-laatste week vakantie. Nog maar een paar dagen vrij en dan begint het schoolleven weer en begin ik aan mijn afstudeerjaar. Spannend!

Hoe was jouw week?

liefs Joyce