a week with joyce 73

Hoi allemaal. Dat was het dan: de zomervakantie zit erop en vanaf vandaag zit ik weer in de schoolbanken. Dat is wel weer even wennen na een jaartje met stage en minoren. Vanaf nu ben ik een vierdejaars en ga ik dit jaar beginnen met afstuderen. SPANNEND. Maar eerst kijken we nog even terug naar mijn laatste week vakantie. Kijk je mee?

Sorry voor de slechte kwaliteit van de foto’s. Op een of andere manier lijkt het elke week erger te worden… Ik moet nog zeker tot februari met deze telefoon doen, dus hopelijk stoort het niet teveel.

Zondag

IMG_0661

Zondagmiddag werkte ik lekker vooruit aan m’n blog onder het genot van een kop koffie. Aan het einde van de middag ging ik nog naar een verjaardag.

IMG_0669

Daarvoor lakte ik nog snel mijn nagels met deze nagellak van Kiko. Ik vind dit zo’n mooi kleurtje!

IMG_0666

En na de verjaardag reden we nog even snel naar Maccie. Ik nam een McChicken burger en een portie kipnuggets. Die gingen er wel in hoor.

Maandag

IMG_0671

Maandag stelde Jorn voor om koffie te gaan drinken op Schiphol en daarna door te gaan naar Amstelveen. Ons vaste plekkie is Starbucks en dan nemen we het mee naar het Panoramaterras en gaan we vliegtuigen kijken. Ik blijf het leuk vinden om te doen en we doen dit al meer dan 5 jaar samen. Ik ging overigens voor een Caramel Macchiato.

IMG_0686

Daarna pakten we de bus door naar Amstelveen. Ik wilde namelijk even naar Kiko om te kijken voor een blushduo in de chocoladeverpakkingen. Dat zijn namelijk Limited Editions, dus ik wilde er nog snel eentje scoren. Uiteindelijk kreeg ik het blushduo van Jorn en nam ik zelf nog een highlighter en oogpotlood mee. Ik kan ook nooit de Kiko verlaten zonder nieuwe items..

IMG_0673

Daarna gingen we snel door naar de turnhal, want daar werden Eythora en Sherine feestelijk ontvangen na hun geweldige prestaties op de Olympische Spelen. En aangezien ik al ruim 13 jaar bij SV Pax zit, was ik best trots en wilde ik dit niet missen. Eythora zette voor het Nederlandse team een topprestatie neer en Sherine kwam uit voor Egypte, waarbij ze de beste OS ooit voor Egypte turnde. Trots dat ze bij ‘mijn’ cluppie vandaan komen.

Dinsdag

IMG_0676

Dinsdag gingen mama en ik al vroeg richting Intratuin, zodat we ’s middags lekker in de zon konden zitten. We wilden gaan voor de lichtboxen uit de folder, maar helaas waren die al uitverkocht. Maar een kop koffie en een halve gevulde koek gingen er wel in hoor.

IMG_0677

Natuurlijk keek ik weer even rond bij het schap van Blond Amsterdam. Het liefst had ik alles meegenomen, hihi.

IMG_0679

Vlakbij de Intratuin zit de Woonfabriek. Een loods met leuke hoekjes, meubels en accessoires (heeft wat weg van Loods 5). Ik was er nog nooit geweest, dus mama nam me snel even mee.

IMG_0682

En daar werd ik verliefd op deze, nogal dure, eetkamerstoelen. Wauwie, ik blijf ze mooi vinden. Ik ga maar vast sparen, haha.

Woensdag

IMG_0700

Woensdagochtend dronk ik gezellig koffie met mama in de tuin. Het was alweer behoorlijk warm buiten.

IMG_0689

Pien besloot dat de plantenbak wel een chille plek was om te liggen. Mafkees.

IMG_0701

Flatlay of the day. Ik wil wat vaker flatlays gaan maken met fashion, want aan beauty heb ik een overload.

IMG_0702

’s Middags las ik lekker een boekje in de tuin en later in de middag ging ik nog even snel naar de winkels.

IMG_0706

’s Avonds ging ik met Jorn Italiaans eten bij Da Rosario in Hoofddorp. We wilden onze vakantie nog even leuk afsluiten en omdat we de Italiaanse pizza’s dit jaar moesten missen, doen we het maar zo. Ik had een pizza Tonno en hij smaakte echt verrukkelijk!

Donderdag

IMG_0714

Wakker worden met een lekker zonnetje buiten. Doe mij dat altijd maar!

IMG_0720

Outfit van de dag, al wisselde ik nog wel van schoenen. Vandaag stond er een uurtje school op de planning. Ze gingen de planning van dit jaar in het kort bespreken en eigenlijk was het best wel nutteloos, want het meeste wist ik al.

IMG_0723

Ik haalde voor de les even een soort limonade bij Starbucks. De naam ben ik vergeten, want mijn klasgenootje Kim bestelde het en het klonk lekker, dus ik zei tegen dat meisje daar: “voor mij hetzelfde graag”. Oh ja en overigens was dit wel mijn fail van de dag. Ik maakte tig foto’s van dit drankje en allemaal waren ze scherp op de achtergrond….

IMG_0724

Na de les ging ik borrelen op het terras met Kim en Tamara. Ik had een aantal make-upjes meegenomen die ik weg wilde doen en liet hen ertussen snuffelen. Ze hebben allebei een paar dingetjes meegenomen. Zo, ben ik ervan af en heb ik hen weer blij gemaakt!

IMG_0725

Ik nam lekker een Jillz. We zaten lekker te kletsen en ongeveer twee uurtjes later gingen we maar naar huis toe.

Vrijdag

IMG_0745

Vrijdagochtend lakte ik nog mijn nageltjes met Kiko Nude: een van mijn all time favorieten! Waren mijn nagels weer netjes voor het werk.

IMG_0744

Ik lunchte met een tosti en keek ondertussen Teen Wolf. Ik was echt niet vooruit te branden gewoon.

IMG_0749

Wel maakte ik deze foto voor Instagram. Een body mist was voor mij echt onmisbaar tijdens de warme zomerdagen en deze van Etos vind ik superlekker.

Zaterdag

IMG_0763

Na een dagje werken, schoot ik snel de Hema in. Die zijn namelijk langer open dan wij en ik moest toch nog op mama wachten. Daar spotte ik deze te leuke trui! Ik nam hem mee voor maar € 19. Koopje toch? De binnenkant is echt superzacht.

IMG_0765

Ook ontdekte ik allerlei accessoires met marmeren details waaronder deze stolp. Die gaat op mijn wishlist!!

IMG_0771

’s Avonds ging ik lekker chillen, tv kijken en blogjes typen. Ik trok daarvoor lekker mijn nieuwe trui aan, ghehe. Het was tenslotte weekend!

IMG_0775

Pien chillde gezellig met me mee, want ze besloot dat mijn laptophoes wel een goed bed vormde. Raar beest.

En dan is het nu uit met de pret en hup, back to business.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce