a-week-with-joyce-74

De eerste schoolweek zit erop en het was wel weer even wennen. Daarom is dit weekverslag een stuk korter dan jullie gewend zijn: ik ben gewoon compleet foto’s vergeten te maken. Ik moet nog een beetje m’n ritme vinden tussen school, bloggen, YouTube, Jorn, werken en andere leuke dingen. Toch hoop ik je een beetje een overzichtje te geven van afgelopen week! Kijk je mee?

Zondag

img_0777

Zondag stond ik vroeg op, want Jorn z’n achterneefje (en dus ook een beetje mijn achterneefje) vierde zijn eerste verjaardag. Ik besloot dit leuke blousje van Mango aan te doen. Maar heel stiekem ook omdat je de bandjes mijn bralette van Anna Nooshin dan eens kon zien. Ze zitten zo mooi gekruist aan de achterkant, maar bij de meeste shirts zie je dat niet.

img_0782

Het verjaardagsfeestje was geheel in Disney-thema inclusief Mickey en Minnie oortjes! Superleuk. Dat vraagt natuurlijk om een selfie.

img_0783

Deze foto maakte Jorn van de verjaardagstaart van Mason. Die hadden ze helemaal zelf gebakken en versierd. Superleuk en hij smaakte goed!

Maandag

img_0790

Maandag was het voorbij met de pret, want er moest weer naar school gegaan worden. Het was meteen een lange dag: 9:30-18:30 uur maar wel met 5 uur niks ertussen. Dus ik ging maar lekker aan mijn blog en YouTube werken in de tussentijd. Ik had toch nog geen huiswerk. Kop koffie en een to-do-lijstje erbij en gaan met die banaan.

img_0800

‘s Avonds besloten mama en ik Bridget Jones’s Diary te gaan kijken. Stiekem had ik deze namelijk nog nooit van begin tot eind gekeken. Lekker kopje thee erbij. Oh ja, we lagen overigens op het bed van m’n ouders, omdat er beneden een of andere mannenfilm aanstond.

img_0803

Ineens begon de dvd-speler gek te doen, dus keken we maar verder op mijn laptop. Gaat ook prima. Wat een leuke film trouwens!

Dinsdag

Dinsdag heb ik gewoon geen foto’s gemaakt. I’m so sorry. Ik begon de dag om 8:30 uur met een les Grafische Vormgeving, daarna had ik SLB en ‘s middags ben ik met mama en Pien naar de dierenarts geweest. Pien had waarschijnlijk een kikker gegeten en daardoor at ze niet. Gelukkig gaat het inmiddels een stuk beter.

kiko make-up stash

Wel kwam die middag een nieuwe video online op YouTube: mijn Kiko stash! Nog niet gezien? Klik!

‘s Avonds hielp Jorn me om mijn blog een kleine make-over te geven. Ik heb de kleuren en lettertypes aangepast en een nieuw logo gemaakt. Niet heel spectaculair, maar ik ben gewoon wat meer tevreden nu! Het is nog niet helemaal 100% wat ik graag wil, maar zo goed ben ik niet met CSS, haha.

Woensdag

img_0814

Woensdagochtend had madam Pien weer aandacht te kort en volgde ze me overal. Ze begon zich gelukkig ook weer wat  beter te voelen sinds het dierenartsbezoekje dinsdags dus dat was ook goed.

img_0815

Ik kleedde me aan, nam een video op en maakte deze flatlay. Livin’ the school life again.

img_0816

Dit was mijn outfit van de dag. Eindelijk trok ik dit korte broekje, wat ik al maaaaanden geleden had gekocht, aan.

Donderdag

img_0828

Donderdag werd het weer heerlijk weer, maar ik moest helaas gewoon de hele dag naar school. Ik heb geen zonlicht gezien kun je bijna zeggen. Maar toch trok ik lekker een zomerse outfit aan: rokje van Zara en top van Costes.

img_0833

Mama had de dag ervoor een cadeautje voor iemand besteld op internet en donderdag kwam het binnen. Kijk dan hoe lief dit is! Het is een lampje.

img_0835

Donderdag kwam ook eindelijk het artikel over deze twee chokers online. Het had even geduurd, want stiekem was ik ze vergeten. Wat ik van de chokertrend vind? Dat lees je hier terug!

Vrijdag

img_0854

Outfit van de dag. Dit jurkje van Bershka zit echt superchill en voor een dagje filmen, editen en foto’s maken zit hij heerlijk!

img_0873

Ik zette mijn nieuwe Etos pakket op de foto. Deze keer kreeg ik 3 verschillende gezichtsprimers en een oogschaduwbasis binnen. Ik hoef in elk geval niet bang te zijn dat mijn make-up niet goed blijft zitten, haha.

Zaterdag

img_0880

Tijdens een dagje werken, stuurde Jorn deze foto door. Zijn ouders waren bij een puppy gaan kijken, omdat ze stiekem toch wel weer een hondje in huis willen. KIJK DAN WAT EEN POEPIE <3

img_0884

En omdat ik na werk net de bus had gemist, liep ik een snel rondje door de Costes. Daar spotte ik onder andere deze toffe schoenen, maar nog veeeeeel meer ander leuks. Stiekem vind ik de herfstcollectie van Costes leuker dan de zomercollectie.

Dat was mijn weekje alweer. Volgende week wil ik weer wat meer foto’s maken om met jullie te delen (en hopelijk ook minder bewogen).

Hoe was jouw week?

liefs Joyce