a-week-with-joyce-77

Pfoe, wat ben ik blij dat deze week voorbij is. Het was echt totaal niet mijn week en daardoor kreeg ik even een enorme dip. Gelukkig begint dat langzaam weer weg te trekken en ben ik vol goede moed begonnen aan een nieuwe week. Vandaag kijken we – een dagje later dan normaal – terug op mijn week. Kijk je mee?

Zondag

img_1128

Zondag stond ik al vroeg naast mijn bed, want ik wilde met mama naar de groothandel. D’r webshopje begint al steeds meer een webshop te worden, maar dan heb je natuurlijk ook spullen nodig. Ontbijten met croissantjes!

img_1130

En daar gingen we dan. Op tijd weg om leuke spullen in te kopen, zodat we de middag nog andere dingen konden doen. Deze keer gingen we met twee karretjes Tica binnen, omdat het de vorige keer maar net paste. We scoorden weer een aantal leuke dingen, waar jullie snel meer van zullen zien!

img_1131

We dronken ook lekker een kopje koffie daar, want dat was wel nodig na de vroege start van de dag.

img_1140

‘s Avonds trok ik mijn chilloutfit aan: een joggingachtige broek met mijn Disney trui uit Parijs. En in deze outfit ging ik gewoon naar Jorn toe, haha.

Maandag

img_1161

Maandag had ik weer een ontzettend lange dag school waarbij ik geen foto’s maakte. ‘s Avonds kwam Jorn gezellig langs en keken we Outlander in bed met een kop thee.

Dinsdag

img_1166

Dinsdagochtend begon de dag al niet lekker. De treinen reden niet op mijn traject en dat terwijl ik om 8:30 uur op school moest zijn voor een college Grafische Vormgeving: het enige vak wat ik NIET thuis kan doen. Er zat niets anders op: omreizen via Haarlem. Uiteindelijk kwam ik ruim 20 minuten te laat in de les én had ik een leenlaptop waarvan de wifi het niet deed. Na veel gedoe kon ik eindelijk verder met ‘mijn logo’ voor dit vak.

img_1171

Eenmaal thuis (na nog wat meer tegenslagen), zag ik dat het nieuwe boekje van H&M binnen was gekomen. Ik besloot hem meteen door te gaan bladeren en werd verliefd op deze winterjas! Ik bestelde hem dezelfde dag nog en hij kwam al snel binnen (de foto zien jullie volgende week).

img_1172

Er stond weer genoeg leuks in het boekje, zoals deze colbertachtige vestjes en simpele jurkjes. Ook samen heel erg leuk!

img_1175

Daarna keek ik op de bank naar Teen Wolf met een grote kop thee. Even relaxen..

Woensdag

img_1182

Woensdag begon ik de dag met een lange douche. Deze keer besloot ik Lush Snow Fairy mee te nemen. Deze kocht ik vorig jaar na Kerst, maar heb ik pas voor het eerst gebruikt. Wat een goddelijke geur! Overigens zit hij dit jaar weer in de collectie én zijn er nog meer producten met deze geur uitgebracht.

img_1183

Daarna ging ik – heel lui – Teen Wolf kijken. Ik zat niet lekker in m’n vel, dus ik was ook totaal niet vooruit te branden. Ik zit inmiddels in seizoen 4 en wil alleen maar verder kijken, haha.

img_1186

Die dag kwam ook – een dag later dan gepland (klinkt inmiddels wel bekend hè?) – mijn video met de favorieten van september online. Heb jij hem al gezien? Klik!

img_1191

‘s Middags zag ik het even niet meer zitten, dus ik ging gezellig met Jorn mee naar zijn huis. Puppyknuffels zouden me vast wel weer opvrolijken. Kijk dan wat een poepie!

img_1193

Omdat ik me niet lekker voelde, besloot ik de training even over te slaan. In plaats daarvan ging ik mama helpen met het uitzoeken van producten voor de webshop. Sneak peeeeek.

Donderdag

img_1197

Donderdag was het weer tijd voor een dag school en ik had er totaal geen zin in. Maar hey, 90% aanwezigheid betekent voorrang op inschrijving de volgende periode, dus ik ga gewoon. Al moet ik zeggen dat ik maar in weinig lessen iets ‘leer’ en je alles zo goed als thuis kan doen..

img_1204

Natuurlijk ging m’n laptop met me mee, want dat werkt toch wat makkelijker bij een vak als Creatief Schrijven. Natuurlijk kwam hij bij andere lessen ook van pas!

img_1211

Thuis besloot ik weer lekker lui te doen en Teen Wolf te kijken. Dat had ik wel verdiend na een schooldag van 6 uur non-stop.

dsc00712

En ik lakte ondertussen mijn nagels. Jammer genoeg komt de kleur hier veel roder over, maar in het echt is hij wat meer bordeaux.

img_1220

‘s Avonds plaatsten mama en ik de bestelling voor haar webshop. Pien wilde er ook graag bij zitten (of beter gezegd: in de weg zitten).

img_1221

Daarna keek ik nog een aantal YouTube-video’s en probeerde ik nieuwe kanalen te ontdekken. Natuurlijk kon de Lush video van Vera niet ontbreken.

Vrijdag

img_1222

Vrijdag besloot ik een dagje aan mijn blog en YouTube-kanaal te gaan werken. Koffie en to-do-list.

img_1223

Ook maakte ik nog een foto voor mijn samenwerking met Etos als Etos Friend. Deze producten behoren tot mijn favorieten van september!

img_1227

Ik lunchte laat met twee tosti’s, waarna ik wat uurtjes eerder op werk begon dan normaal.

Zaterdag

img_1238

Zaterdag was ik vrij van werk, omdat er iets anders op de planning stond. Iets waar ik al de hele week (en zelfs langer) tegenop keek: we gingen met de familie oma uitstrooien. En hoewel de pijn onbeschrijflijk is, is het goed zo. Het was een mooi moment – het ging zelfs keihard regenen – en we hebben het met de hele familie kunnen afsluiten. Dag oma, we’ll meet again in heaven.

img_1235

Mijn tante had voor ons allemaal verse appeltaart gebakken en het was een soort teken om het leven te ‘vieren’. De taart smaakte erg lekker, maar ik genoot vooral van het feit dat we met z’n allen bij elkaar waren. Dat soort momenten zijn in onze familie maar schaars, omdat we allemaal ver van elkaar wonen.

img_1236

Aan het einde van de middag ging ik met Jorn, mams, mijn tante, neef en zijn vriendin nog naar de Hema. Daar spotte ik deze te grappige cactuskaarsen. Hoe cool! Hema heeft overigens weer heel veel leuke spulletjes in het assortiment.

Zo, dat was me een weekje. Gelukkig ben ik deze week gestart met leuke dingen, dus hopelijk gaat het dan beter!

Hoe was jouw week?

liefs Joyce