Hoi allemaal. Vorige week was een ontzettende dipweek, maar deze week was een stuk beter. Ik had een week ‘vrij’ (lees: herkansingsweek zonder herkansingen) van school, waardoor ik tijd had om leuke dingen te doen. Vandaag laat ik je zien wat voor leuke dingen ik gedaan heb afgelopen week. Kijk je mee?

Zondag

img_1244

Na de zaterdag ervoor, was ik ontzettend moe. Maar dat mocht de pret niet drukken, want ik ging met mama en twee vriendinnen van mama naar de vt wonen&design beurs! Natuurlijk moest deze bekende plek op de beurs gefotografeerd en gedeeld worden. Guess where I am?

img_1252

Een vriendin van mama ging eerder naar huis, dus toen bleven we met z’n drietjes over. Een extra vrolijke selfie in deze lachspiegel moest natuurlijk niet overgeslagen worden.

img_1257

En de groepsfoto bij de leuke tekst ook niet! Was gezellig! Benieuwd naar een sfeerimpressie? Ik heb gevlogd en die vlog staat al online – klik.

img_1247

Zaterdags was mijn nieuwe jas bij de buren afgeleverd, maar toen had ik natuurlijk geen tijd om hem op te halen. Gelukkig had iemand anders het zondag vast voor me gedaan en toen ik thuiskwam, moest ik hem natuurlijk meteen even passen. Ik ben helemaal verliefd <3

Maandag

img_1270

Maandag was weer een dag waar ik ontzettend naar had uitgekeken. Ik had namelijk met Brittany afgesproken om te gaan shoppen, kletsen en foto’s te maken in Haarlem. Ik koos voor een lekker simpele outfit en besloot er een choker bij te doen. De foto’s zien jullie snel!

img_1268

We hadden om 13:00 uur afgesproken, maar zouden wel allebei thuis lunchen. Dus ik maakte lekker twee gebakken eitjes op brood. Jammie.

img_1271

En daar gaan we! Onderweg naar Haarlem. Alleen het was ontzettend donker die kant op, dus we waren bang dat het zou gaan regenen. Gelukkig viel het mee!

img_1273

Shoppuuuuuuh. Dit leuke jurkje/tuniekje gingen we allebei onthouden voor onze volgende shopdate in Rotterdam met Daphne erbij 🙂

img_1274

En we maakten ook even een tussenstop bij Victor’s Espressobar. Ik nam een Latte Macchiato met vanille.. Of was het toch caramel? Ik weet het niet meer, maar het was erg lekker haha.

img_1275

Daarna scheen gelukkig het zonnetje en gingen we op zoek naar een leuk plekje om outfitfoto’s te maken. Onderweg kwamen we deze flufbal tegen en ik werd meteen vriendjes met hem. Hij ging liggen rollebollen op m’n voeten en ik mocht z’n buikje aaien. Het liefst had ik hem mee naar huis genomen, ghehe.

img_1285

Natuurlijk mogen we een selfie niet vergeten! In Haarlem zit een heel leuk winkeltje waar ze deze leuke spiegel hebben hangen. Ik heb de dag gevlogd en naar verwachting komt hij morgen (dus dinsdag!) online.

Dinsdag

img_1290

Dinsdag begon de dag iets minder, want er moest ook gewoon aan school gewerkt worden. Ik had met een vriendin/klasgenoot Kim afgesproken om bij haar thuis aan project te gaan werken. Dit was mijn outfit van de dag.

img_1298

Rond half 11 was ik in Sassenheim en we zijn zeker tot half 3 bezig geweest. Natuurlijk werd er tussendoor gezellig gekletst, dronken we grote koppen thee en aten we tosti als lunch. Maar we kregen het wel af!

img_1299

Oh en ik proefde deze cupcake. Kim is o.a. allergisch voor eieren, dus deze zaten er niet in. Het smaakte erg lekker! En het was goed hersenvoedsel, haha.

img_1302

Toen ik ‘s middags thuis kwam, was echt net een leuk pakketje binnen gekomen (ik zag de pakketbezorger voor mijn huis stoppen, toen ik nog richting huis liep vanaf de bushalte). Rara wat zit erin! Ik liet hem nog een dagje dicht, zodat ik woensdags een video kon opnemen. Moeilijk hoor, dat wachten haha.

img_1307

Ik besloot een rustig middagje te nemen, nadat we de ochtend zo productief waren geweest. Ik lakte mijn nagels met Essie Cabana Boy, een nieuw lakje. Pretteeeeeh.

img_1309

In de avond besloot ik spontaan om met mama en Jorn z’n mama naar Bridget Jones’s Baby te gaan. We wilden er al heel lang heen, maar telkens kwam het er niet van. Wat een ontzettend leuke film. Ik heb echt helemaal in een deuk gelegen elke keer. De rest van de zaal overigens ook. – Misschien ga ik deze week nog een keer, ghehe.

Woensdag

img_1324

Woensdagochtend was ik ontzettend lui en voerde ik weinig uit. Later vroeg Jorn of ik zin had om in het centrum wat te gaan drinken. Natuuuuurlijk wil ik dat. Ik was er iets te vroeg (Jorn kwam vanuit school) en dus schoot ik snel de Big Bazar in. Daar spotte ik deze veel te leuke gift tags. Even onthouden en binnenkort maar halen.

img_1326

We dronken koffie bij Zoet & Zalig en zaten gezellig te kletsen. Het was net na lunchtijd, dus we werden allebei telkens afgeleid door al het lekkers wat voor anderen werd geserveerd, haha.

img_1330

Toen ik weer thuis was, nam ik ein-de-lijk de video op van mijn pakketje. Daarna zette ik meteen alles op de foto, zodat ik het kon proberen. Hier probeerde ik een lipproduct and I flippin’ love it!

Donderdag

img_1338

Outfit van de dag. Even wat dingetjes voor school doen en aan m’n video werken.

img_1339

Ik maakte weer een to-do-lijstje waar ik bizar weinig van kon afstrepen. Ik ben altijd zo enthousiast met plannen, maar uiteindelijk kom ik overal tijd tekort voor.

img_1341

Ik lunchte laat met een tosti en keek ondertussen naar Teen Wolf. Oh en hi to my reflection.

img_1342

Pien lag de hele middag op mijn bed te chillen, waar op dat moment overigens geen dekbed omheen zat. Ze had zich helemaal onder de dekens gewurmd. Awh, poepie <3

Vrijdag

img_1347

Vrijdag was de enige dag dat ik naar school moest (normaal ben ik vrij die dag), omdat ik een inhaalles had. Deze was een paar weken daarvoor komen te vervallen en omdat nu iedereen vrij had, besloten ze hem in te plannen. Ik kon daarna de verleiding niet weerstaan en kocht mijn eerste Pumpkin Spice Latte van het jaar! Ik denk dat er nog wel meer gaan komen, jammieeee.

img_1349

Eenmaal thuis zag ik dat er weer een leuk pakketje was geleverd. Deze keer zat er een superleuk kettinkje in die ik mocht uitkiezen bij Jewelsite. Binnenkort zien jullie er overigens nog meer over!

img_1350

Daarna ging ik extra uurtjes werken. Ik begon om 15:00 uur en moest tot 21:00 uur dus ik at op het werk. Ik koos voor twee boterhammen met kroketten van Zoet & Zalig. Heerlijk!

Zaterdag

img_1358

Zaterdag plaatste ik deze throwback naar de vt wonen&design beurs. Ik vind deze foto zo leuk, omdat ik zo spontaan lach.

img_1359

Tijdens een rondje Instagrammen, zag ik deze look voor Halloween voorbij komen. Ik denk dat ik het binnenkort eens ga proberen na te maken 🙂 Het ziet er niet zo moeilijk uit (zal het waarschijnlijk wel zijn, maar goed).

Deze week heb ik weer een week school en daarna heb ik een weekje vakantie. Ben ik stiekem best aan toe, zelfs na deze vrije week.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce