Hoi allemaal. Deze week had ik een weekje herfstvakantie en ik had hem behoorlijk volgepland. Hoewel ik graag wilde bijtanken, kan ik op de een of andere manier ook niet stilzitten haha. Zo ging ik met Jorn naar de dierentuin, nam ik video’s op met Irina en ging ik naar een feestje met bloggers & YouTubers. Kijk je mee naar mijn weekje?

Zondag

img_1488

Outfit of the day. Ik was niet echt van plan iets spannends te gaan doen, maar trok een normale outfit aan.

img_1491

Ik maakte deze flatlay om mijn lazy sunday te laten zien, haha.

img_1492

Mama was ook vrij en dus dronken we gezellig samen een kopje koffie.

img_1494

Ik werkte lekker vooruit voor mijn blog, bewerkte de video en doopte dit notitieboekje om tot ‘blogagenda’. Voorlopig schrijf ik hier van tevoren in wat ik wil gaan uploaden, zodat ik beter vooruit kan leren plannen. Tot nu toe werkt het best goed 🙂

img_1496

‘s Avonds at ik bij Jorn, want we gingen lekker gourmetten met het gezin. Jammie!

Maandag

img_1498

Maandag was ik al vroeg uit de veren, want ik moest naar Haarlem voor een interview. Ik was natuurlijk veel te vroeg en dus ging ik nog even bij Victor’s zitten voor een kop koffie. Ik nam een Cinnamon Latte en het was jummie.

img_1501

Rond de middag stond ik alweer te wachten op de bus naar huis. Ik had echt op een minuut de bus gemist, dus ik moest een kwartier wachten. Gelukkig scheen het zonnetje!

img_1503

Dit was trouwens mijn outfit van die dag! De rest van de (mid)dag werkte ik meteen het interview uit en maakte ik de laatste edits aan de video van dinsdag.

Dinsdag

img_1533

Dinsdag had ik een drukke, maar leuke dag op de planning staan. Ik ging namelijk naar Oegstgeest, want ik had met Irina afgesproken om video’s op te nemen. Op Leiden Centraal haalde ik mijn tweede Pumpkin Spice Latte van het jaar.

img_1561

Zie hier een sneak peek van de video voor Irina haar kanaal! Zijn we niet prachtig?

img_1536

Ik at ook bij Irina en ‘s avonds gingen we samen – met heeeel veel andere bloggers & YouTubers – naar de Fashion & Beauty Party. Julia Verbij was bijna jarig en daarom organiseerde ze een klein eventje voor wat bloggers/YouTubers. Het was echt onwijs gezellig en ik vond het superleuk om de meiden die ik al een tijdje volg in het echt te ontmoeten.

img_1550

Selfies konden natuurlijk ook niet ontbreken. Hier was ik (v.l.n.r.) met Rebecca, Irina, Esther en Sharon. Gezellig!

img_1567

En een groepsfoto kon ook niet ontbreken! Ik vond het superleuk meiden <3

Woensdag

img_1556

Woensdag bleef ik weer niet thuis, want ik had met Jorn afgesproken om naar Ouwehands Dierenpark te gaan. Outfit van de dag: ik koos een trui, want dan wist ik zeker dat ik warm zou blijven.

img_1559

Daar gaan we dan: aapjes, beren, tijgers en meer kijken!

img_1560

Een kop koffie had ik wel nodig en ik nam er ook een stukje appeltaart bij. Jammieeee.

img_1563

De vorige keer dat we er waren, konden we de tijgers niet goed zien. Deze keer gelukkig wel! Ik heb met mijn vlogcamera een paar mooie foto’s van deze beauty kunnen maken.

Donderdag

img_1574

Donderdag was ik eindelijk een dagje thuis. Ik had dan ook een megalange to-do-list om af te werken, waaronder schoolwerk. Ik kon gelukkig aardig wat dingen afstrepen aan het einde van de dag!

Essie Cabana Boy

Donderdag kwam trouwens ook het artikeltje over deze prachtige nagellak van Essie online. Heb jij hem al gelezen? – klik!

img_1580

Pien was het er trouwens niet mee eens dat ik een boek ging samenvatten en daarom ging ze er maar met d’r dikke kont bovenop zitten.

img_1584

Mijn nieuwe favoriete ketting!

Vrijdag

img_1590

Vrijdag was een rustig dagje. Jorn en ik sliepen uit, keken een Disney-film en daarna lunchten we samen. ‘s Middags ging ik naar huis, zodat we nog wat dingen voor onszelf konden doen. Ik had weer eens een jurkje aangetrokken, omdat dat alweer eventjes geleden was.

img_1591

‘s Middags maakte ik een beetje huiswerk, maar werkte ik vooral uit voor mijn blog en YouTube-kanaal, omdat ik een druk weekend gepland had. Kopje thee erbij en gaan met die banaan.

img_1593

‘s Middags kwam de vlog van dinsdags online en daarom plaatste ik deze flatlay op Instagram. Dit was namelijk de inhoud van de leuke – en vooral onverwachte – goodiebag van de party. Heb jij de vlog al gezien?

Zaterdag

img_1609

Zaterdags moest ik eerst een dagje werken en ‘s avonds was ik samen met Jorn thuis. We besloten samen een gezichtsmaskertje op te doen, haha. Weer zo’n mooi schimmelhoofd!

img_1610

We gebruikten de BBSeaweed van Lush en ik blijf hem lekker vinden. Overigens keken we ook de allerlaatste aflevering van seizoen 2 van Outlander. Nu moeten we wéér een nieuwe serie gaan zoeken. Heb jij nog aanraders?

Hoe was jouw week?

liefs Joyce