Hoi allemaal. Deze week heb ik wat minder foto’s dan de laatste weken en eigenlijk weet ik niet zo goed waarom. De week begon ontzettend gezellig in Rotterdam en eindigde een beetje ‘gek’. Kijk snel mee, dan kom je erachter waarom!

Zondag

img_1614

Zondag stond ik redelijk vroeg op, want er stond een dagje Rotterdam op de planning. Ik had met Brittany en Daphne afgesproken om lekker bij te kletsen en te gaan shoppen. We hadden rond half 12 afgesproken, dus na een paar winkels hadden we alweer trek. We lunchten lekker simpel – maar wel lekker! – bij Hema. Ik had een broodje Surinaamse kip en een kop koffie verkeerd.

img_1615

Shoppen maar! Natuurlijk brachten we een bezoekje aan Lush.

img_1617

Ook kwamen we in een superleuke conceptstore waar we dit marmeren blad met sieraden zagen. Doe mij ook zo’n marmeren blad (en de sieraden erop mogen er ook bij hoor).

img_1618

Aan het einde van de dag liepen we even de Starbucks in en ik besloot mijn volle spaarkaart in te leveren voor een Pumpkin Spice Latte. Jamjam!

img_1635

Voordat we afscheid namen nog even snel wat foto’s schieten. Klik-klik!

Maandag

a-week-with-joyce-80

Shame on me, maar door een lange dag school ben ik compleet vergeten foto’s te maken. Dan maar even schaamteloos mijn vorige weekartikel promoten: ik had een weekje herfstvakantie waarop ik toen terugkeek. Heb jij hem al gezien?

Dinsdag

img_1661

Dinsdag had ik ’s ochtends vroeg 2 uurtjes les en daarna moest ik laaaang wachten voor een afspraak. Ik had die ochtend haast, dus had geen tijd gehad om brood te smeren. Daarom haalde ik een broodje op school. Ik ging voor de baguette met brie, tomaat en komkommer. Of nou ja, baguette brie met 1 plakje tomaat en 1 plakje komkommer. En ik lust niet eens tomaat, dus die ging eraf. Ach ja, de rest van het broodje smaakte lekker.

img_1663

Op de terugweg naar huis kwam ik Jorn tegen en ik trakteerde hem (en mezelf, dûh) op Starbucks. Pumpkin Spice Latte again… Die vind ik zo lekker!

img_7607

Dinsdag kwam trouwens ook de collab-video met Irina online! Eten wij liever teennagels of haren? Bekijk de video snel! – klik.

img_1685

’s Avonds plaatste ik nog deze foto op Instagram. Inmiddels is het echt herfstweer en ik vind het stiekem maar niks. Veel te koud.

Woensdag

img_1686

Woensdag werd ik wakker en zag ik dat de 300 abonnees had gehaald op YouTube, wiehoe! Bedankt allemaal, op naar de 400.

img_1697

Woensdag waren mama en ik samen vrij, dus uiteraard dronken we weer samen een kopje koffie. Romantisch kaarslicht erbij, ghehe.

img_1698

Tussendoor besloten we een lekkere appelcake te bakken. We gebruikten daarvoor gewoon deze simpele mix voor en gooiden er appeltjes bij. De stukjes appel kwamen trouwens uit ons mini-appelboompje in de tuin!

Donderdag

img_1712

Donderdag had ik weer een dagje school en daarna nam ik nog een kopje koffie. Ondertussen probeerde ik een aantal taken van mijn to-do-lijstje af te werken.

img_1713

Outfit of the day. Ik kocht dit superleuke vest in Rotterdam. Hij is van Mango en zo ontzettend makkelijk te combineren!

img_1720

Ik lakte nog even m’n nagels met een nieuw kleurtje. Hij deed me overigens denken aan een van m’n collega’s omdat zij altijd van dit soort kleurtjes op haar nagels heeft.

Vrijdag

img_1723

Vrijdag was een gekke dag. Ik sliep redelijk uit, probeerde aan school te gaan werken, maar belandde uiteindelijk op de bank met een serie. Wel maakte ik deze foto van mijn favoriete product van Etos de afgelopen maand. Deze haarolie vind ik ontzettend fijn! Wie wil er een review?

img_1741

Throwback! De vlog van het dagje Rotterdam met deze dropjes kwam vrijdag online. Heb jij hem al gezien?

Overigens ging ik vrijdagmiddag nog naar het centrum en langs m’n werk om…. afscheid te nemen van een aantal collega’s. Ik heb namelijk een nieuwe baan. Ik heb er een uitgebreid artikeltje over geschreven en die kwam gister (dus zondag) online.

Zaterdag

img_1737

Outfit van de dag. Vandaag had ik mijn laatste werkdag bij de juwelier.

img_1738

Ik had vrijdags een te schattige stipjespanty gekocht (nadat ik hem bij onder andere Daphne al had gespot). Supercute.

img_1747

’s Avonds kwam mijn beste vriendinnetje gezellig bij ons eten. Na het eten dronken we nog lekker een kopje koffie en keken we tv.

dsc01079

Van mijn collega’s (of inmiddels eigenlijk oud-collega’s) kreeg ik nog een afscheidscadeautje: dit armbandje voor bij m’n dubbele kettinkje. Superlief en ik had het ook helemaal niet verwacht! Ik ben er onwijs blij mee en stiekem ga ik m’n collega’s wel missen. Ik ga snel weer eens langs!

Aankomende week wordt flink doorbikkelen voor m’n tentamens en deadlines die eraan zitten te komen en heb ik mijn eerste werkdagen op mijn nieuwe werk. Spannend!

Hoe was jouw week?

liefs Joyce