Helloooo. Wat was dit een gekke, maar ontzettend leuke week. De laatste weken van periode 1 van dit schooljaar zijn nu echt ingegaan – spannenddddd – en mama haar webshop ging officieel open. Verder had ik mijn eerste werkdag bij m’n nieuwe baan en probeerde ik een beetje te relaxen af en toe. Kijk je gezellig mee?

Zondag

img_1751

Zondagnacht had ik bij Jorn geslapen, maar ik ging op tijd weer naar huis. Ik wilde veel voor school gaan doen, een video opnemen en met mama naar het tuincentrum. But first, coffeeeee.

img_1754

Pien was het er niet mee eens dat ik aan school ging werken, want madam ging weer lekker om aandacht lopen zeuren. Ja, je bent wel lief hoor Pien.

img_1755

Aan het einde van de middag maakten mama en ik een supersnel rondje door tuincentrum Osdorp. De kerstshow was namelijk net geopend.

img_1757

Ik spotte deze te leuke ‘kerstbal’ van een Londen-bus. Ik heb enorm staan twijfelen of ik hem voor de gein ging meenemen, maar heb hem nog even laten liggen. Ik ga hem zeker weten onthouden, want ik vind hem zo grappig.

Maandag

img_1766

Vers gelakte nageltjes met een Hema-nagellakje.

img_1768

Maandag was ik vroeg opgestaan, zodat ik nog wat dingen voor school kon doen. Ik moest namelijk ‘s middags naar de chiropractor en daarna door naar school. Samenvatten van dit boek it is.

img_1771

Natuurlijk met een kopje thee erbij in deze leuke mok van Riverdale.

img_1773

Na de chiropractor had ik net de trein gemist, dus ik liep even snel wat winkels in. Bij Kruidvat spotte ik deze hele leuke oorbelletjes met kerstmannen én glitters. Zo leuk! Heb ze wel nog even laten hangen, ghehe.

img_1782

‘s Avonds ging ik naar Jorn toe en keken we samen serie. We kijken nu een documentaire-achtige serie over kastelen in Groot-Brittannië en we vinden het allebei best interessant. Kopje honingthee erbij.

Dinsdag

img_1787

Dinsdagochtend had ik onwijs vroeg les en ondanks dat ik van alles gegeten had, had ik alsnog trek. Daarom haalde ik lekker een kaasstengel bij Hema en daar smulde ik van terwijl ik op de trein naar huis stond te wachten.

img_1789

Eenmaal thuis zag ik dat Nespresso weer speciale smaken heeft uitgebracht voor de feestdagen. Oh my god, die wil ik proeven!

img_1791

Dinsdag was ook een speciale dag, want mama opende officieel haar webshop! Jorn had taart en een kaarsje gehaald om het te vieren. Heb jij al gespiekt op www.more2style.nl?

img_1793

Outfit of the day!

img_1794

Ik had weer eens haast met het editen van de video voor dinsdagmiddag, dus daar ging ik mee aan de slag. Ik koos deze foto als thumbnail en bewerkte hem nog met tekst. Heb jij de video al gezien?

img_1798

Ook maakte ik nog een betere foto van mijn Hema nagellakje, maar wat er ineens met de kwaliteit is gebeurd, weet ik echt niet.

img_1828

‘s Avonds besloot ik weer lekker een gezichtsmaskertje op te doen. Hij moet echt op en ik kan hem nu denk ik nog een keertje gebruiken.

img_1830

Ook dook ik lekker in een warm bad met deze Monster’s Ball van Lush. Jammer genoeg is mijne niet zo perfect, maar leuk en lekker vind ik hem wel!

Woensdag

img_1835

Woensdag reden mama en ik weer naar de groothandel om wat dingetjes voor de webshop te halen. Daar spotte ik deze te leuke servetten. Ik kreeg spontaan zin om in de auto te springen en lekker twee weken naar Italië te gaan.

img_1836

Eenmaal thuis was het tijd voor kopje koffie. De koffiesiropen verkopen we ook in de webshop! Je vindt ze hier.

img_1838

Woensdag kregen we ook een nalevering van het merk House Doctor binnen waar dit rendier bij zat: meet Woody. Hij is echt zo leuk! Je vindt hem ook in de webshop.

img_1845

‘s Avonds nam ik een kijkje bij de nieuwe collectie van Kiko en ik schrok me een ongeluk van de prijzen. Mijn favoriete merkje werkt telkens samen met een designer, waardoor de producten helaas een stuk duurder worden. Why Kiko? :'( Overigens vind ik deze blush wel écht heel erg mooi, dus ik zet hem gewoon op m’n kerstlijstje!

img_1849

We hadden nog appelkruimelvlaai over van dinsdag, dus woensdagavond namen we nog lekker een stukje bij de thee.

Donderdag

img_1850

Donderdag was ik extreem vroeg opgestaan en moest ik rennen voor de bus, omdat mijn les wegens ziekte verplaatst was naar de les ervoor. Eenmaal op school aangekomen, bleek de docent niet meer ziek te zijn en was onze les dus gewoon om 10:30 uur pas. Wat doe je dan als je twee uur moet wachten? Koffie drinken en aan school werken.

img_1854

Toen ik ‘s middags weer thuis was, was ik op de een of andere manier doodop. Ik besloot even rustig aan te doen en Teen Wolf te kijken. Pien kwam gezellig bij me zitten en ging zich uitgebreid wassen.

Vrijdag

Shame on me, maar op vrijdag heb ik geen enkele foto gemaakt. Ik had die ochtend mijn eerste werkdagje bij Pandora, eenmaal thuis ging ik aan de slag met een video en ‘s avonds ging ik naar Jorn toe.

Zaterdag

img_1877

Zaterdag moest ik weer werken, maar dan pas vanaf 13:00 uur. Dus ‘s ochtends dronk ik nog een kopje koffie met mama. Toen ik aankwam op werk, was het al best wel druk en zo bleef het de hele middag. Het was de bedoeling dat ik mee zou kijken met mijn collega’s, maar uiteindelijk heb ik zelfs in m’n eentje klanten geholpen. Dat was best wel spannend, maar volgens mij ging het heel goed. En ik vond het leuk om te doen ook!

img_1879

‘s Avonds na het eten stortte ik helemaal in elkaar van alle nieuwe indrukken. Jorn kwam gezellig naar mij toe en we keken een of andere film met het witte huis en Channing Tatum. De film was best goed (en ik ben niet echt van de actiefilms).

Hoe was jouw week?

liefs Joyce