Hoi hoi. Ik weet niet hoe ik het voor elkaar heb gekregen, maar ondanks dat het een onwijs drukke en stressvolle week was, heb ik heel veel foto’s voor jullie vandaag. Na een korte radiostilte, vandaag eindelijk weer een artikeltje. Kijk je mee?

Zondag

img_1885

Zondag was een vol dagje. Met een tentamenweek in het zicht met daarin veeeeel deadlines, moest er maar eens hard gewerkt gaan worden. Natuurlijk wel met een kopje koffie en gezellige lampjes. Heb jij trouwens het artikel op de achtergrond al gezien? – klik!

img_1894

Omdat ik lekker had doorgewerkt, mocht ik van mezelf even ontspannen in bad. Dat deed ik uiteraard met een stuk van The Comforter.

img_1897

‘s Avonds ging ik nog gezellig even naar Jorn toe en omdat ik het koud vond, besloot ik mijn Uggs weer aan te doen. Lang leve warme voeten!

Maandag

img_1900

Maandag stond ik op tijd op, want ik wilde vast wat dingen gaan inleveren op school. Dit was mijn outfit van de dag: broek van WE, shirt van H&M en een vest van Costes.

img_1901

Rond een uur of twaalf was ik op school om de dossiers voor Woordvoering en Creatief Schrijven in te leveren. Hoewel de deadlines officieel pas op dinsdag stonden, was ik blij dat ik het vast had ingeleverd.

img_1908

Na het inleveren ging ik nog snel naar de winkels om een cadeautje voor papa te halen. Toen ik thuiskwam, zette ik een kop koffie en ging ik keihard aan de slag voor een presentatie in het Engels die ik later in de week zou hebben. Daarvoor moest ik tenminste drie wetenschappelijke artikelen van 10+ pagina’s lezen, pfoeee. Gelukkig vond ik m’n onderwerp heel interessant!

img_1914

‘s Avonds kwam Jorn gezellig langs en keken we naar Pirates of the Caribbean deel drie. Ik vind die films echt geweldig, haha.

img_1917 img_1921

Jorn z’n mama had wat dingen besteld in de webshop van mama (www.more2style.nl), dus we gaven de producten aan Jorn mee. Natuurlijk wel zo leuk ingepakt – dat doen we altijd! Jorn stuurde deze foto’s later door en vertelde dat z’n mama er heel blij mee was.

Dinsdag

img_1924

Dinsdag stond ik ook weer vroeg op en toen ik de gordijnen opendeed, zag ik dat er ijs op m’n raam zat. Brrrrr, ik wil nog geen winter.

img_1926

Ik ging na mijn ontbijtje lekker even kroelen met Pien <3

img_1927

Met de nadruk op even, want twee tellen later was mijn hand een prooi geworden die ze elk moment kon aanvallen.

img_1928

Dinsdag was papa ook jarig, dus dronken we gezellig koffie ‘s ochtends! Hij moest alleen nog wel op z’n cadeau wachten tot Jorn er was hihi..

img_1932

Daarna ging ik weer keihard aan de slag voor m’n presentatie. Pien hield me ondertussen gezelschap – en ging met d’r dikke kont op m’n laptop zitten.

‘s Middags kwamen de oom en tante van mama nog op visite en ‘s avonds kwamen er ook nog gezellig mensen langs voor papa z’n verjaardag.

Woensdag

img_1937

En toen was het alweer woensdag, een dag die weer volledig in het teken zou staan van schoolwerk.. Daarom besloot ik mijn kerstbroek maar uit de kast te trekken. Hij zit zo comfy (en ik heb er de rest van de week in geleefd).

img_1942

Lunchen met gekookte eitjes, jammie!

img_1947

En een kopje koffie was ook wel weer nodig.

img_1948

Later op de dag kwamen er vier pakketjes binnen: een schoolboek, mijn H&M-bestelling, een samenwerking voor mijn blog en een nieuw Etos Friends-pakket. Leuk, leuk, leuk!

img_1949

Natuurlijk moest ik mijn H&M-bestelling meteen uitpakken, aangezien ik al weeeeeken op zoek was naar dit jurkje. Ik had de zoektocht in de winkel maar opgegeven en toen er gratis verzending was, besloot ik hem maar te bestellen. Ik ben verliefd <3

img_1952

Papa en mama waren niet thuis met eten, dus ik maakte een pizza en at deze terwijl ik Teen Wolf keek. Even relaxen voordat ik de rest van de avond weer aan school ging werken. Ik was tot 23:30 uur doorgegaan. Niks voor mij..

Donderdag

img_1966

Donderdag… De dag van mijn Engels presentatie. Ik was onwijs zenuwachtig, maar heb hem gehaald met een dikke 8,5! Die heb ik vast in de pocket voor m’n afstuderen, haha. Toen ik thuiskwam, lag er weer een pakketje op me te wachten: deze keer van een winactie.

img_1967

Donderdagmiddag besloot ik even helemaal niks te doen, aangezien ik wist dat ik ook nog een koopavondje moest werken. Kopje koffie en even relaxen.

img_1972

Dit zat trouwens in mijn gewonnen pakketje – nee, niet de kat, was het maar zo’n feestje haha – een liquid lipstick van Ofra! Ik ben zo onwijs benieuwd. Ik probeerde hem op de foto te zetten, maar elke keer kwam Pien klieren.

Vrijdag

img_1997

Vrijdag, wat een dag was dat… Ik begon de dag om half 10 ‘s ochtends met een kop thee en Photoshop om aan de opdracht voor Grafische Vormgeving te werken.

img_1998

Tussendoor plaatste ik nog deze foto op Instagram (waar het ook erg rustig was geweest de afgelopen week) van mijn nieuwe hoesjes. Binnenkort horen en zien jullie hier meer over! Tipje van de sluier: je kunt ook iets winnen! Stay tuned…

img_1999

Ook vond ik wéér een pakketje op de deurmat. Deze keer van MooiPR, hoe tof! Wat erin zit, zien jullie ook snel op mijn blog en YouTube-kanaal!

img_2008

‘s Middags nam ik een hele korte pauze en keek ik de weekvlog van lieve Brittany. Wel met een kop koffie erbij, want daarna gingen we gewoon weer verder met schoolwerk.

img_2012

Ik nam ‘s avonds weer een pauze om patatjes te eten. Pien sloot zich erg charmant – kuch – bij ons aan met het eten. Niet heel vrouwelijk, Pien.

Na het eten ging ik nog de hele avond door met schoolwerk.. Om precies 01:00 uur sloot ik mijn laptop af en ging ik naar bed..

Zaterdag

img_2018

Zaterdag ging ik weer een middagje werken. Gelukkig maar dat ik pas om 13:00 uur hoefde te beginnen, want zo kon ik nog een beetje uitslapen na zo’n lange dag. Ik besloot mijn nieuwe jurkje aan te trekken mét een stipjespanty. Nieuwe favoriete combinatie hoor!

img_2030

Nieuwe Etos goodies. Drie nieuwe body mists. Ik hoef voorlopig geen nieuwe meer te kopen, haha. De twee buitenste mists zijn nu al groot favoriet.

Zaterdagavond was ik eigenlijk kapot, maar toch gingen Jorn en ik naar een verjaardag. Uiteindelijk lagen we weer pas laat in bed.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce