Hoi allemaal. Wat een drukke week heb ik weer achter de rug en wat zijn we dichtbij de feestdagen! Afgelopen week was ik twee dagen in Amsterdam voor trainingen, scoorde ik eindelijk een nieuwe rok en kregen we tijdens een dagje werken lekker churros. Wat ik nog meer deed? Kijk snel mee!

Voorlopig hebben de A Week With Joyce-artikelen een nieuw jasje. Helaas merk ik dat de kwaliteit van mijn camera op m’n iPhone 5 met de week achteruit gaat. Daarom krijgen jullie tijdelijk collages te zien van mijn dagen, zodat de ‘slechte’ foto’s niet al te groot in beeld komen. Ik moet nog tot en met februari overleven met deze telefoon en hopelijk wordt het daarna weer beter!

Zondag

zondag

Zondag was niet een hele drukke dag, maar deze stond vooral in het teken van huiswerk maken. Toen we ’s ochtends beneden kwamen, zagen we dat Sinterklaas een kleinigheidje had gebracht. Die chocoladeletter ging er wel in tijdens het huiswerk maken.

En huiswerk maken was dan ook het voornaamste wat ik die dag deed. Ik ging nog even snel met mama naar Ranzijn om kattensnoepjes te halen, maar dat was mijn zondag alweer.

Maandag

maandag

Maandag ging ik naar Amsterdam. Niet zomaar, want ik had daar namelijk trainingen voor werk. Ik had met een collegaatje afgesproken op centraal, maar ik was iets eerder. Daarom ging ik even neuzen bij de nieuwe kerstcollectie van Kiko, zodat ik wist wat ik op mijn verlanglijstje kon gaan zetten.

Na een dagje waarin we ontzettend veel informatie kregen en ik heel veel aantekeningen heb gemaakt, besloten mijn collega en ik nog even snel de stad in te gaan. De Bijenkorf zag er prachtig uit met alle lichtjes!

maandag-2

Maandagavond moest Jorn zaalvoetballen, dus ik had een avondje voor mezelf. Ik besloot de video die ik een halve week ervoor had opgenomen maar te editen voor dinsdag! Ik vind het ontzettend jammer dat door school en werk mijn blog en YouTube-kanaal op een laag pitje staan, maar het is even niet anders.

Vervolgens werd ik verliefd op deze pumps met Mickey Mouse-oren. Oh my gucci, ik moet ze hebben. Jammer genoeg kosten deze dingen zo’n 500 euro en huilt mijn hart een beetje. Overigens sloot ik wel een deal met Jorn: als hij ooit money to blow heeft, koopt hij ze voor me! Het bewijs staat trouwens op mijn Twitter.

Dinsdag

dinsdag

Ook dinsdag was ik in Amsterdam te vinden voor de tweede trainingsdag. Ik was weer wat vroeger op centraal dan m’n collegaatje en daarom besloot ik deze keer de Lush in te lopen. Wat is het toch een heerlijke winkel! Ik kocht niks, want ik spaar voor de Lush op Oxford Street, ghehe.

Na een intensieve dag, besloot ik ’s avonds maar in bad te gaan. Deze keer niet met een badproduct, maar gewoon een beetje douchegel. Werkt ook prima!

dinsdag-2

De volgorde van deze foto’s heb ik niet helemaal goed gedaan, maar dinsdag na de training ging ik snel langs Costes om mijn aankoop van de week ervoor te ruilen in een andere maat. Ik miste net de bus, dus ik liep de Mango in waar ik dit shirtje tegenkwam. Geinig!

Na het badderen lakte ik nog mijn nagels met Essie Cabana Boy. Ik blijf het een mooie kleur vinden (de foto maakte ik overigens een dag later, haha).

Woensdag

woensdag

Woensdag moest ik voor twee uurtjes naar school. Ik reisde samen met Jorn naar school en hij trakteerde op Starbucks. Natuurlijk ging ik voor de Gingerbread Latte.

Ook zette ik die middag mijn favoriete body mist voor deze winter op de foto. Het is een wat zwaardere, kruidige geur en blijft ook best lang zitten. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een cadeautje voor de feestdagen: dit is zeker een aanrader!

Donderdag

donderdag

Donderdag had ik weer een dagje school. Ik had onder andere het vak Taalexpertise en elke keer als ik daar zit of huiswerk ervoor maak, komt mijn inner-taalnazi naar boven. Ik word op de een of andere reden helemaal fanatiek als ik opdrachten ervoor moet maken.

We waren gelukkig weer wat eerder klaar en daarom kon ik voor werk nog even naar huis. Ik besloot weer een aflevering te kijken van Vampire Diaries om een beetje te ontspannen. In de avond heb ik koopavondje gewerkt en het was best druk. Voor ik het wist waren we gesloten, haha.

Vrijdag

vrijdag

Vrijdag is eigenlijk mijn vrije dag, maar ik had een afspraak met een docent gemaakt om de tentamenopdracht te bespreken. Die afspraak was pas om 12:30 uur, dus ik stond vroeg op zodat ik mezelf nuttig kon maken. Ik begon dan ook met een wasbeurt van mijn kwasten, want die dingen had ik een beetje verwaarloosd. Pien vond het trouwens erg interessant hoe ik ze allemaal had neergelegd.

Outfit van de dag: broek en truitje allebei van WE Fashion.

vrijdag-2

Huiswerk maken onder het genot van een kop koffie. Na de afspraak op school, besloot ik een video op te nemen. Wanneer hij online komt, durf ik met mijn huidige drukke periodes niet te zeggen. Ik hoop zo snel mogelijk.

In de avond ging ik bij Jorn z’n oma eten, dus ik besloot me even wat ‘netter’ aan te kleden. Ik trok mijn nieuwe rok van Costes aan! Ja, je ziet het goed: de rok die ik een aantal weken geleden liet zien, die ik eigenlijk veel te duur vond, heb ik toch maar gekocht. Ik ben er zo blij mee!!

Zaterdag

zaterdag

Zaterdag stond ik ook weer vroeg op, omdat ik huiswerk wilde maken voordat ik moest werken van 12:00-17:00 uur. Toen ik me wilde gaan aankleden, knapte er iets in Pien d’r kop en besloot ze mijn been aan te vallen. Ik zat onder de krassen en sommigen bloedden supererg, waardoor ik ook vol zat met pleisters.

Outfit van de dag. Ook weer mijn nieuwe rok, want tsja ik vind hem gewoon veel te leuk.

zaterdag-3

Ik was natuurlijk weer veel te vroeg in de stad, dus ik liep even gauw de H&M in. Ik liep daar tegen dit geweldige fluffy vest voor maar 20 euro aan. Helaas moet ik hem deze maand toch echt even laten hangen. Eerst kerstcadeaus scoren.

Flatlay of the day met mijn nieuwe rok!

zaterdag-2

Tegen verwachting in was het rustig op werk. Of in elk geval: met slechts twee man was het te doen en we stonden met drie. Daarom haalde een collegaatje warme chocolademelk met slagroom. Jammie! De churros kregen we van een kraampje tegenover onze winkel. Het bleef rustig en daarom mocht ik rond half 4 alweer weg. Op zich niet erg, want ik had een drukke week achter de rug en was best moe.

’s Avonds was ik gezellig bij Jorn. We keken serie en maakten zelf popcorn! Jammieeee. We belandden niet al te laat in bed, want de volgende dag zou de wekker alweer vroeg gaan. Waarom? Dat zien jullie volgende week…

Hoe was jouw week?

 liefs Joyce