De laatste weken van 2016 zijn begonnen en omdat het drukke weken gaan worden, besloten Jorn en ik vast onze kerstinkopen te gaan doen. Daarnaast bracht ik weer eens een bezoekje aan Ikea en werd Jorn weer een jaartje ouder. Kijk je mee naar wat ik nog meer deed?

Zondag

zondag

Afgelopen zondag gingen Jorn en ik alvast onze kerstinkopen doen. Met het vooruitzicht dat ik de weekenden voor Kerst moet werken en we het ook druk hebben met de laatste dingen voor school, leek ons dat wel een slim plan. Traditiegetrouw gingen we onze inkopen doen in Amstelveen. Bij de Bijenkorf spotte ik de superleuke kerstcollectie van Blond Amsterdam. Hier staan een aantal dingen van op mijn wishlist!

Natuurlijk is de dag niet compleet zonder ergens lekker koffie te hebben gedronken. We ontdekten een superleuke hotspot aan de buitenkant van het winkelcentrum, waar we plaatsnamen voor een kop koffie en.. macarons! Jammie.

Maandag

maandag

Maandag had ik een terugkomdag van de trainingen van m’n werk. Ik was dus weer te vinden in Amsterdam en achteraf ging ik met mijn collegaatje nog even snel naar NYX. Zij had de vorige keer een kleur gezien, maar helaas was hij nog steeds uitverkocht. Gelukkig was het deze keer een stuk rustiger, dus we konden op ons gemakje kijken.

Na het eten ging ik naar Jorn toe, omdat de kapster kwam en ik ook weer mijn laagjes bij wilde laten knippen. Toen ik nog zat te wachten, kroop Vino heel lief tegen me aan <3. M’n haar is weer een beetje bijgeknipt, maar ik heb er helaas geen (goede) foto van. Zo spectaculair is m’n kapsel toch niet.

Dinsdag

dinsdag

Dinsdag had ik weer 2 uurtjes school en ik besloot weer eens een jurkje aan te doen. Lekker simpel, maar toch eens wat anders dan een broek.

’s Avonds na het eten bracht ik met papa en mama een bezoekje aan Ikea om te kijken voor kerstcadeaus. Ik zag weer genoeg leuks en altijd als ik daar loop, neus ik alvast tussen de meubels voor als ik ooit het huis uit ga.

dinsdag-2

Die dag kwam er trouwens een heerlijk kerstig artikel online: namelijk de Christmas Tag.  Ik vond het weer superleuk om hem in te vullen! Heb jij hem al ingevuld?

Na ons bezoekje aan Ikea, bewerkte ik de video voor woensdagochtend nog en bewerkte ik de thumbnail. Het werd een Kerst Make-up Tutorial, dus daar hoort een kerstthema bij! Ik ben wel lekker in kerstsferen op mijn blog en YouTube-kanaal en hopelijk kan ik er nog een paar kerstartikelen doorheen knallen.

Woensdag

woensdag

Ook woensdag ging ik voor een paar uurtjes naar school, maar ik was wel weer op tijd thuis voor de lunch. Ik besloot weer eens een tosti te maken en er een flinke klodder ketchup bij te gooien.

Daarna dronk ik een kopje koffie met mama. Ik vond het wel een leuk idee om de foto te maken voor de kerstboom, want ik vind hem dit jaar weer erg mooi geworden! Na het kopje koffie werd ik door Jorn z’n mams opgehaald om verjaardagscadeaus voor Jorn te gaan halen. We bleven uren weg en vermaakten ons prima in het centrum.

Donderdag

donderdag

Happy Birthday to Jorn! Donderdag werd Jorn alweer een jaartje ouder en nu mocht ik hem ein-de-lijk z’n cadeau geven (ik had dit cadeau dus al sinds eind oktober in huis en man, man, man wat is wachten moeilijk). Het horloge is van het merk Henry, heeft een zwarte leren band, gouden kast en groene wijzerplaat.

En omdat ik wist dat Jorn deze zo graag wilde hebben, besloot ik hem te laten graveren met zijn initialen en de datum dat hij hem kreeg. Hij is er helemaal blij mee en ik hoop hem snel nog wat beter te kunnen laten zien.

donderdag-2

Ondanks dat Jorn jarig was, moest ik gewoon een lang dagje naar school. Hij had lunch voor me gemaakt, maar de twee bolletjes waren me toch iets te weinig. Toen ik op school wat wilde halen, kwam ik tot de ontdekking dat ze alleen maar vage dingen verkopen (waarvan ik weinig lust) en dus besloot ik maar een kaassoufflé te halen. Ook goed!

Donderdag kwam ook eindelijk het artikeltje online over een hotspot waar ik al een hele tijd geleden was. Vanwege het kerstsfeertje in de winkel besloot ik het artikel een beetje uit te stellen. Heb jij hem al gelezen?

Vrijdag

vrijdag-2

Vrijdag was ik vrij en begon ik de dag lekker rustig. Ik stond redelijk vroeg op, ontbeet was en sprong daarna onder de douche. Eenmaal eronder vandaan, besloot Pien weer alle aandacht op te eisen. Ze sprong op m’n bureau en ging met d’r dikke kont voor m’n kerstboompje zitten. Natuurlijk moest ik daar even snel een foto van maken.

En terwijl iedereen uitpakt met feestelijke collecties en kleuren, ging ik vrijdag lekker back to basics. Er kwam en uitgebreide review online over de Colourpop Lippie Stix in Lumière.

vrijdag

Rond een uurtje of 11 was ik in het centrum te vinden met Jorn om onze allerlaatste kerstinkopen te doen. Nadat we onze cadeaus hadden ingeslagen, streken we neer bij Happy Tosti om te lunchen. We namen allebei een Karamel Macchiato en hij smaakte écht superlekker.

Als eten nam ik de panini met mozzarella, zongedroogde tomaatjes en pesto. Het sausje wat ik erbij nam was pestomayonaise en de combinatie van alles was echt heel lekker. Zeker weten een aanrader! Overigens zat ik op een schommel in plaats van een gewone stoel en dat vond ik ook heel leuk.

Zaterdag

zaterdag

Zaterdag stond ik vroeg op omdat er weer een dagje gewerkt ging worden. We hadden store event en daarom met z’n allen afgesproken om rode nagellak op te doen en rode lippenstift te dragen. Deze rode nagellak van Hema is al jaren favoriet rond de feestdagen!

Na een gigantisch drukke dag (ik was ka-pot), nam ik plaats aan tafel voor een lekker kopje soep met brood. Na het eten ging ik naar Jorn, waar we gezellig de film Frozen keken en vroeg in bed doken. De volgende dag moest er namelijk weer gewerkt worden, maar meer daarover zien jullie volgende week.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce