Hii, ik leef nog! Happy New Year! In verband met de feestdagen, herkansingen, werken en een stedentrip Londen, ben ik er vorige week niet aan toegekomen om artikelen te schrijven. Daarom heb ik vandaag een extra lang weekverslag voor jullie in de aanbieding! Ik laat je o.a. mijn kerstdagen en Oud & Nieuw zien. Kijk je mee?

Zondag 18 december

zondag-18-12

Zondag moest ik een dagje werken en daarna besloot ik lekker even aan m’n blog te werken. Pien kwam er weer gezellig bij zitten.

’s Avonds ging ik met mama een deel van de kerstkaarten vast schrijven, want ze moesten nog wel snel op de post.

Maandag 19 december

maandag-19-12

Maandagochtend reden mama en ik naar de groothandel om nog wat spulletjes voor haar webshop in te kopen.

Daarna gingen we het overige deel van de kerstkaarten schrijven. Daarna werkte ik aan een van mijn herkansingen en ik leverde het dezelfde avond nog in. Spannend weer hoor!

maandag-19-12-2

Op Instagram plaatste ik deze foto van mijn kerstboompje. Ik vind het altijd zo gezellig als hij er weer staat!

Nadat ik mijn herkansing had ingeleverd, besloot ik een aantal kerstcadeaus in te gaan pakken. Dat moest namelijk ook nog gebeuren. Dit jaar hadden we superleuk papier met zilveren en koperen sterretjes. Ondertussen keek ik allerlei video’s op YouTube.

Dinsdag 20 december

dinsdag-20-12

Dinsdag trok ik mijn nieuwe, foute kersttrui aan. Als je zo kijkt is het een kerstboom, maar de pailletten kunnen ook de andere kant op en dan is het een pizzapunt.

Ik gluurde weer eens in mijn nog-te-reviewen-bakje en kwam tot de conclusie dat er nog genoeg moois in ligt.

dinsdag-20-12-2

In de middag vond ik het wel weer eens tijd om mijn nagellakstash een flinke opruimbeurt te geven. Ik heb/had veel te veel en een heleboel gebruikte ik niet. Natuurlijk filmde ik het en de video staat al online – klik!

Uiteindelijk had ik een doosje half kunnen vullen met nagellakjes die ik weg ga doen. Hoewel ik veel gehouden heb, vond ik het toch wel goed van mezelf.

Woensdag 21 december

woensdag-21-12

Zie hier mijn nagellakstash na het opruimen. Ik heb nog plek naast het rekje om nieuwe neer te zetten (dat had ik eerst niet meer, haha).

Woensdagmiddag was ik in Den Haag te vinden voor een excursie van school. Met 5 andere meiden bezochten we de politieke redactie van NOS en het was superinteressant. Daarna moest ik nog maar wat dingen van m’n to-do-lijstje afstrepen.

Donderdag 22 december

donderdag-22-12

Donderdagochtend kwam Jorn naar mij, want hij ging me helpen met het filmen van een Christmas Lookbook. De eerste poging was mislukt, maar deze keer lukte het gelukkig wel!

Als lunch nam ik lekker een tosti. Papa had tosti-brood gehaald, dus dat was extra lekker.

donderdag-22-12-2

’s Avonds moest ik werken en achteraf had ik nog zoveel honger, dat ik een pizza in de oven gooide. Ik ging voor de mozzarella en ik vind hem heer-lijk.

Overigens waren ook onze kerstpakketten binnengekomen, dus die had ik meegenomen naar huis. Daarin zat onder andere dit superschattige armbandje! Deze is ook van Pandora, hihi.

Vrijdag 23 december

vrijdag-23-12

Vrijdag moest ik een dagje invallen in de Bijenkorf in Amsterdam. Het was een druk dagje, maar voor de verandering wel weer leuk. Jorn kwam me ’s avonds ophalen en we maakten nog een selfie op de Dam.

Ik had nog geen avondeten gehad, dus ik haalde pasta bij Julia’s en Jorn koffie. Het was erg lekker! Helaas moesten we door verstoringen omreizen via Haarlem en waren we dus later thuis dan gepland en konden we niet meer op bed chillen.

Zaterdag 24 december

zaterdag-24-12

Zaterdag de 24e moest ik ook weer een dagje werken. Ik was weer eens veel te vroeg in Haarlem, dus ik ging lekker even koffie halen bij Native. Het was een onwijs drukke dag, maar we hadden het overleefd.

Eenmaal thuis was het tijd voor ons kerstavond-diner: gourmetten! Opa had van alles meegenomen, dus we aten onze buikjes rond.

zaterdag-24-12-2

Daarna gingen Jorn en ik naar hem toe om deze berg met cadeaus uit te pakken. Het was supergezellig en iedereen is ontzettend verwend!

Van Jorn kreeg ik onder andere deze te leuke pantoffels! Herken jij ze nog van mijn Christmas Wishlist?

Zondag 25 december

zondag-25-12

Op Eerste Kerstdag ontbeten Jorn en ik bij hem thuis en daarna gingen we naar mij toe. Ook daar lag een lading cadeaus op ons te wachten om uitgepakt te worden.

Pien genoot ook van de kerstdagen. Terwijl ze lekker lag te tukken, zette Jorn een verpakkinkje van een chocolaatje op haar hoofd. Ze bleef gewoon stom zitten en het leek wel een kroontje haha!

Maandag 26 december

maandag-26-12

Op Tweede Kerstdag maakte ik een foto de buitendeur. Ik had namelijk de avond ervoor een handlettering-creatie gemaakt met nieuwe krijtstiften. Superleuk!

We gingen gezellig met z’n allen uitgebreid ontbijten. Als ik deze foto zie, dan krijg ik meteen weer trek.

maandag-26-12-2

We dronken nog even een kopje koffie bij mij thuis en daarna vertrokken we naar Jorn toe. We gingen die avond Kerst vieren met zijn familie.

Dit was mijn look van Tweede Kerstdag. Een matte ooglook, winged eyeliner en een beetje zilveren eyeliner eroverheen. Verder droeg ik blush, highlighter en bronzer en de NYX Soft Matte Lipcream in Cannes. Ik vond het een mooie look!

Tweede Kerstdag was ook supergezellig en naderhand ging ik snel naar huis om mijn spullen te pakken. 27 december vertrokken Jorn en ik namelijk heel vroeg richting Schiphol voor een stedentrip Londen. Het fotoverslag van 27 tot en met 30 december komt snel online samen met alle vlogs!

Zaterdag 31 december

zaterdag-31-12

Hoewel we zaterdagnacht pas laat thuis waren vanuit Londen, ging ik overdag gewoon weer werken. Gelukkig was het niet heel druk, maar ging de tijd wel snel voorbij. ’s Avonds kwam Pien op schoot zitten, want het arme ding was helemaal bang voor het vuurwerk. Ze schrok nu zelfs als iemand ging hoesten.

Happy New Year! Ik vierde Oud & Nieuw bij Jorn thuis en mama stuurde net na 00:00 uur deze foto door!

Ik wil jullie allemaal een gelukkig en gezond 2017 wensen. Dat dit jaar maar al jullie dromen mogen uitkomen!

Hoe heb jij Kerst en Oud&Nieuw gevierd?

liefs Joyce