Hellooo. Hij is ietsje later vandaag, maar ik ben hem niet vergeten hoor. Ik ben vanaf vrijdag heel weinig thuis geweest (ook door leuke dingen!) en ik had niet eerder tijd dan vandaag om hem te schrijven. Ik heb het natuurlijk over mijn nieuwe A Week With Joyce! Afgelopen week moest ik weer naar school na twee weken vakantie, ging ik lunchen met m’n beste vriendin en at ik een heel werelds gerecht. Kijk je mee?

Zondag

zondag

Vorige week moest ik eens een keer op zondag werken. Ik was weer eens veel te vroeg in Haarlem en daarom ging ik even neuzen bij MAC. In Londen had ik een oogschaduwpalette met 15 kleuren gekocht voor ± 60 euro, maar ik dacht altijd dat ze veel duurder waren. Het meisje daar zei van niet, maar dat zijn ze dus wel. Wat een geld, 115 euro.. Pfoe.

Van mijn collegaatje kreeg ik deze foto doorgestuurd van het personeelsfeest in november. Het is zo’n leuke foto geworden! Het was niet heel druk op werk, dus uiteindelijk ging ik eerder naar huis en werkte ik ‘s avonds lekker aan m’n blog en video’s.

Maandag

maandag

Maandag was de eerste schooldag van het jaar en we begonnen met een gastcollege over o.a. SEO, SEA en Google Analytics. Ik vond dat ik mezelf van tevoren wel op een Starbucks-koffie mocht trakteren, want het was nu eenmaal maandag. Het gastcollege was trouwens superinteressant!

Ook hadden we maandag met een groep afgesproken om het huiswerk voor Onderzoeksvaardigheden te maken. Gelukkig was het vrij snel klaar!

Dinsdag

dinsdag

Op dinsdag begin ik altijd pas om 13:00 uur, dus dan kan ik lekker rustig opstarten. ‘s Ochtends zag ik ineens deze regenboog en hij was echt superduidelijk. Pretty!

Tijdens school kreeg ik een berichtje dat mijn bestelling van Pandora binnen was gekomen. Ik zat er al superlang op te wachten, dus vanuit school ging ik hem meteen ophalen. Voor mama en mij bestelde ik deze Family Tree-charm en ik vond het zo leuk om mama te verrassen.

Woensdag

woensdag

Woensdag verviel m’n les, dus ik was een dagje vrij. Mama had vakantie, dus we dronken samen lekker koffie.

In de middag werkte ik aan een heleboel huiswerk en daarna schreef ik nog het artikeltje voor donderdag. Het werd een review van de NYX Soft Matte Lip Cream in de kleur Cannes. Lees hem hier!

woensdag-2

Natuurlijk zette ik mijn nieuwe Pandora-charm op de foto voor Instagram. Ik ben er echt heel blij mee en vind het superleuk dat mama en ik nu dezelfde hebben.

‘s Avonds had ik training, maar het ging echt slecht. Ik ging twee keer door m’n enkel, waardoor ik amper wat heb kunnen doen. Normaal trekt het wel weg, maar nu heb ik er nog steeds last van. Voor ik ging slapen besloot ik daarom nog even een beetje te lezen. Dit boek heb ik weer helemaal ontdekt en ik lees er graag een aantal bladzijden uit voordat ik ga slapen.

Donderdag

donderdag

Donderdag had ik een dagje school en daarna moest ik vrijwel meteen door naar werk. Of nu ja, dat was de bedoeling: doordat het stormachtig weer was, was het superrustig in de winkel dus hoefde ik  niet te komen. Stiekem vond ik een avondje niks ook wel lekker, dus ik keek wat video’s terug op YouTube.

Ook was ik gezellig aan het whatsappen met Daphne over oogschaduwpaletten en toen werd ik eigenlijk wel benieuwd hoeveel ik er had. Dus zette ik ze allemaal op de foto. Het zijn er veel, maar eigenlijk dacht ik dat het er meer waren. Ik kwam ook meteen tot de conclusie dat ik wel weer eens mag uitruimen, want er zit van alles tussen wat ik amper gebruik. Binnenkort dus weer een opruimvideo!

Vrijdag

vrijdag

Vrijdag was een drukke, maar ontzettend leuke dag. Ik begon de dag met mama in de groothandel om nog wat dingen voor haar shopje te halen. Een kop koffie en appelflap gingen er dan ook wel in.

Vervolgens ging ik meteen door naar het centrum, want ik had afgesproken met m’n beste vriendinnetje. Het was alweer even geleden! We besloten eerst wat winkels te gaan bekijken. Bij Costes paste ik dit ge-wel-dige rokje. Of ik hem ook echt heb gekocht? Misschien zien jullie dat in een shoplog nog wel, hihi.

vrijdag-2

Rond half 3 kreeg ik toch wel heel erg trek, dus gingen we maar eens lunchen. Het werd een tosti bij Happy Tosti en omdat we niet konden kiezen, namen we allebei een andere. Zo konden we een halve met elkaar delen, haha. Ik bestelde de Hawaii en Fleur de mozzarella panini.

Vervolgens ging ik voor een uurtje naar huis om daarna weer naar het centrum te gaan. Ik ging met m’n mams en schoonmams een hapje eten en daarna naar Soof 2. We propten heel erg snel in een pizzeria een pizza naar binnen en raceten daarna naar de bios. Ik vond Soof 2 leuk, maar ik vond deel 1 stiekem toch leuker. De avond was in elk geval heel erg gezellig!

Zaterdag

zaterdag

Zaterdag moest ik weer een dagje werken en was het eindelijk weer ietsje drukker. Het was nog steeds niet druk, maar het scheelt toch. ‘s Avonds ging ik met Jorn z’n ouders, broer en Jorn uit eten. We gingen eten bij Specktakel in Haarlem en daar hebben ze allemaal wereldse gerechten. Ik ben geen makkelijke eter, dus kiezen was best moeilijk. Ik besloot daarom te gaan voor carpaccio van kangoeroe! Het was nog lekker ook, haha. Wel gedurfd van mij.

Als hoofdgerecht had ik kabeljauw en als nagerecht een chocolade fondant. Het toetje vond ik het allerlekkerst, maar ik ben dan ook een zoetekauw. Ik zat aan het einde van de avond wel echt proppievol. Rond middernacht pakte ik nog wat cadeaus in, want zondag ging ik iets heel leuks doen. Wat dat was? Dat zien jullie volgende week!

Hoe was jouw week?

liefs Joyce