Wat een weekje was het. Mijn emoties schoten echt alle kanten op. Van ultieme genietmomentjes tot momenten dat ik in huilen kon uitbarsten. Maar dat soort weken horen er ook bij. Afgelopen week bracht ik een bezoekje aan Eindhoven, zette ik de prachtige uitgesneeuwde mist op de foto en probeerde ik elke vrije minuut nuttig te besteden. Kijk je mee?

Zondag

zondag

Ik wilde zeggen: naar deze zondag had ik heel lang uitgekeken, maar dat is gelogen. Ik wist namelijk pas de dag ervoor dat het door zou gaan. Dan heb ik natuurlijk over de shopdate met Daphne en Brittany in het verre Eindhoven. Ik was veeeeel te vroeg op Schiphol en besloot dus maar koffie te halen. Ik dacht een kleintje is wel goed, maar ik had eerder een minikoffie. Pff en daar betaalde ik zelfs nog 3 euro voor. Zonde van m’n geld.

Rond 11 uur begonnen Brittany en ik aan de verre reis naar het zuiden. Onderweg even fotootjes maken van de stations om Daphne te laten weten waar we waren. Er was trouwens in het zuiden op sommige plekken nog overduidelijk sneeuw te zien!

zondag-2

Shoppen maar! Tussendoor maakten we nog even een stop bij Bagels & Beans om te lunchen en elkaar onze ‘kerstcadeaus’ te geven. Mocht je overigens benieuwd zijn, er staat al een vlog van de dag online! Doe je meteen ook even een duimpje omhoog? Bij 25 duimpjes gaat Daphne een video opnemen!

Nog even een afscheidsselfie zoals altijd. Het was gezellig meiden <3

Maandag

maandag

Maandag begon de dag voor mij al vroeg met een sollicitatiegesprek voor het afstuderen (helaas is het niks geworden). Net voor lunchtijd was ik terug en ik besloot dan ook maar meteen lunch te maken: geklutste eitjes op een bolletje.

Het zonnetje scheen heerlijk in tegenstelling tot de andere kant van het land. Volgens Daphne was het bij haar grijs en grauw.

maandag-2

Ik had een dagje vrij genomen om aan huiswerk te werken. Ik ging dan ook eerst mijn huiswerk maken voor Sociale Wetenschappen.

In de avond ging ik voor school naar een netwerkbijeenkomst. Ik bracht met een aantal klasgenootjes een bezoekje aan de Leidse Praatjes Powervrouwen Collegetour. Een kopje thee ging er na een flinke wandeling door de vrieskou wel in.

Dinsdag

dinsdag

Dinsdag had ik onverwacht weer een dag vrij, want er reden geen treinen naar Leiden. Dus ging ik met mama mee naar Intratuin en natuurlijk snuffelde ik weer tussen alle spulletjes van Blond Amsterdam. Ik kan elke keer weer nieuwe dingen vinden voor op m’n wishlist, haha.

In de middag werkte ik aan school en ‘s avonds kwam Jorn gezellig langs. We keken weer een aantal afleveringen van The 100. Ik vind het zo’n leuke serie! Ik zit er helemaal in. Natuurlijk keken we wel met een grote kop thee erbij.

Woensdag

woensdag

Woensdagochtend had ik les een daarna ging ik met m’n camera op pad. Buiten was het supermooi door de uitgesneeuwde mist en omdat het zo uniek was, moest ik er wel wat plaatjes van schieten. Het resultaat heb je al kunnen zien!

Daarna zette ik mijn nieuwe lipstick van Kiko (review komt snel online!) op de foto en ging ik aan de slag met huiswerk.

 Donderdag

donderdag

Donderdag ging ik voor een uurtje naar school en de rest van de dag werkte ik aan opdrachten. Ik loop een beetje achter en de tentamens zijn al bijna. Toch wist ik tijd te vinden om dit prachtige nagellakje van Hema op de foto te zetten. Deze kreeg ik van Daphne in Eindhoven en I love it!

Die dag kwam ook het artikeltje online van mijn nieuwe laarsjes. Ik draag ze echt met veel liefde de laatste tijd: ook naar werk. ‘s Avonds deed ik ze dan ook weer gezellig aan toen ik ging werken. Helaas is het nog steeds niet heel druk (hallo mensen, kom eens even geld uitgeven!!) en daarom mocht ik na 2,5 uur weer naar huis.

Vrijdag

vrijdag

Vrijdag was een drukke dag. Ik stond vroeg op zodat ik lekker even kon douchen en koffie kon drinken met mama. Daarna ging ik met Jorn z’n moeder even snel het centrum in, want ik moest onder andere een batterijtje van een horloge laten vervangen.

Op een gegeven moment kregen we een beetje trek en dus gingen we snel met koffie, thee en apfelstrudel zitten bij La Place. Jummie!

vrijdag-2

Toen ik weer thuiskwam, was het uiteraard weer tijd om voor school aan de slag te gaan. Helaas wilde het niet helemaal lukken en in eerste instantie kwam dat door Pien. Ik maakte een to-do-lijst en ze vond m’n pen veel te interessant.

Omdat alles toch fout ging, besloot ik maar iets leuks te doen. Daarom zette ik mijn aankopen van de laatste tijd op de foto voor Instagram. Ik wilde er een shoplog van maken, maar dan heb ik zoveel shoplogs achter elkaar. Dus hier zien jullie vast een deel 🙂

Zaterdag

zaterdag

Zaterdag stond ik weer vroeg op (na een nogal onrustig nachtje), omdat ik deze keer wél productief voor school aan de slag wilde gaan. Gelukkig ging dat ook een hele tijd supergoed en heb ik mijn moeilijkste opdracht af gekregen. Natuurlijk wel met een kop koffie erbij.

In de middag nam ik even een pauze en daarna stortte ik helemaal in. Ik kreeg barstende koppijn, steken in m’n borst en buik en voelde me slap. Daarom gaf ik het leren maar op en besloot ik even op bed te gaan liggen met een serie. Ik weet precies waar het vandaan kwam en eigenlijk wilde ik er niet aan toegeven (ik had immers nog veel te veel te doen), maar ik kon echt even niet meer. M’n energie was op..

‘s Avonds knapte ik gelukkig weer een beetje op en heb ik een stuk beter geslapen dan de nacht ervoor. Hopelijk wordt komende week beter, maar ik gok van niet (aankomende tentamens enzo).

Hoe was jouw week?

liefs Joyce