Hoooooi. Afgelopen week had ik mijn officiële laatste lesweek op het hbo en ergens voelt dat best gek. Het was een drukke week met lange schooldagen, veel Starbucks-koffie en een mislukte sushidate. Wat ik nog meer deed? Kijk snel mee!

Zondag

zondag

Zondag spendeerde ik de dag in Haarlem op m’n werk. Eenmaal thuis ontdekte ik een supertoffe nieuwe combinatie met twee ringen die ik heb. Deze zilverkleurige met rosésteentje van Melano met m’n roséring van Pandora.

‘s Avonds probeerde ik aan blogjes te werken, maar dat was nog een hele klus. Pien had zich weer eens op schoot gewurmd tussen mij en mijn laptop, waardoor ik amper bij het toetsenbord kon komen. Gelukkig was het wel gezellig samen.

Maandag

maandag

Maandag had ik een ontzettend lange dag school. We hadden met een projectgroepje afgesproken om samen het groepsdocument af te maken. Van 10:00-16:00 uur zijn we er bijna non-stop mee bezig geweest. Toen ik rond half 6 thuis kwam, zag ik dat er een superleuk pakketje voor mij was binnengekomen.

In de avond ging ik even naar Jorn toe en z’n moeder belde op of we iets van Maccie wilden. Ik had best zin in een McFlurry, dus die nam ze voor me mee. Terwijl ik het oppeuzelde, keken we een aflevering van The 100 vanuit bed.

Dinsdag

dinsdag

Dinsdag werd weer een lange dag school en daarom vond ik dat ik wel koffie bij Starbucks mocht halen. Ik ontdekte dat ze nog de Speculaas Latte hadden, dus die nam ik! Jammieeee.

Na een paar uurtjes op school kreeg ik trek. Daarom haalde ik een tosti (aangezien die ook nog eens suuuupergoedkoop zijn) en nog een kopje thee. Kon ik er weer eventjes tegenaan.

dinsdag-2

Toen ik thuiskwam, kon er helaas niet gechilld worden. Met de aankomende tentamens, moest ik nog aardig wat samenvattingen bijwerken. Gelukkig kwam Pien me gezelschap houden onder m’n kleedje. Gekke kat.

Na het eten vond ik dat ik wel even wat me-time had verdiend. Ik vertoefde dan ook bijna 1,5 uur in bad met Lush Unicorn Horn en een boek.

Woensdag

woensdag

Woensdag stond er weer een lange schooldag op de planning en daarom trakteerde Jorn mij op Starbucks. Deze keer ging ik voor de Caramel Macchiato, mijn all time favoriet.

Na mijn allerlaatste les op het hbo was het tijd voor het zogeheten ‘slotevent’: een middag die in het teken stond van netwerken en de toekomst van de communicatieprofessional. Ik moet heel eerlijk toegeven dat het me allemaal te lang duurde en ik had het leuker gevonden als het was ingestoken als een leuke, laatste dag met z’n allen. Het was daarentegen een verplichting voor een van de vakken…

Donderdag

donderdag

Donderdag stond in het teken van schoolwerk en YouTuben. Ik begon de dag dan ook met het maken van een to-do-lijst maken met alles wat ik die dag wilde doen.

Als lunch had ik gekookte eitjes en ik besloot een aflevering van Once Upon A Time te kijken. Even relaxen!

donderdag-2

Daarna nam ik twee video’s op, zodat ik voorlopig even wat materiaal heb. Ik wil vanwege de drukte terug naar 1 video per week, maar ineens heb ik een overvloed aan ideeën, haha.

Ook zette ik mijn nieuwe ring van Pandora op de foto! Deze – en nog een paar dingetjes die ik jullie snel laat zien – bestelde ik in de sale en ik vind hem zó tof. ‘s Avonds ging ik 3 uurtjes werken en toen zat de donderdag er weer op.

Vrijdag

vrijdag

Vrijdagochtend stond ik vroeg naast m’n bed voor een spannende afspraak. Ik had me iets vergist in de vertrektijd en daarom had ik tijd over om op Schiphol wéér Starbucks te halen. Deze keer met een volle spaarkaart!

Na m’n afspraak bracht ik een bezoekje aan Lush. Ik wilde graag wat dingen van de nieuwe collectie scoren en ik was toch in de buurt. Binnenkort een shoplogjeee!

vrijdag-2

‘s Middags zette ik een aantal producten op de foto en daarna ging ik weer aan de slag met de ergste samenvatting ever. Gelukkig is hij klaar! Nu alleen nog zo’n 85 pagina’s vol modellen printen..

‘s Avonds hadden Jorn en ik spontaan bedacht om op sushidate te gaan, maar aan de foto kun je al zien dat het zwaar mislukt is. We stapten Itoshii binnen, maar het zat gewoon de hele avond vol. Meh, we hadden net zo’n zin in sushi. Omdat we niet uit eten wilden gaan ‘om het uit eten gaan’, maar omdat we dus echt sushi wilden, besloten we het uit te stellen. Daarentegen aten we heerlijke verse patat! Dat ging er ook wel in hoor.

Zaterdag

zaterdag

Zaterdag moest ik een dagje werken. Een paar dagen ervoor ontving ik deze handcrèmes van Kruidvat en ik ben ze al een aantal dagen aan het testen. Tot nu toe vind ik ze erg lekker!

‘s Avonds kwam ik tot de ontdekking dat ik de 350 abonnees heb gehaald op YouTube! Superbedankt allemaal! Binnenkort komt er een winactie om het te vieren <3

De komende twee weken gaat het lekker druk worden met de allerlaatste tentamens, dus hopelijk kan ik tussendoor nog gewoon bloggen.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce