Hooooi. Wat een weekje weer. Het was een drukke week, waarin ik begon aan mijn allerlaatste tentamenweken, ontzettend leuke beautypost ontving en een samenvatting van 80 (!!) pagina’s printte. Wat ik nog meer deed? Kijk snel mee om erachter te komen!

Zondag

zondag

Zondag ging ik even met mama naar het inkoopcentrum. Daar spotte ik dit veel te toepasselijke, maar leuke kaartje. Momenteel heb ik superveel ideetjes voor m’n blog en YouTube, maar gewoon geen tijd ervoor.

We namen weer lekker een kopje koffie en deelden samen een appelflap. Jamjam!

zondag-2

Die zondag had ik een simpele outfit aan, omdat de rest van de dag zou bestaan uit video’s filmen en werken aan deadlines.

‘s Avonds kwam Jorn gezellig langs en keken we weer wat afleveringen van The 100. We zitten nu in het derde seizoen en ik vind het nog steeds erg leuk.

Maandag

maandag

Maandag werkte ik weer aan deadlines en daarna besloot ik m’n meeeeegasamenvatting te printen. Ja, je leest het goed: een megasamenvatting.

Kijk maar naar dit pakwerk: een ‘samenvatting’ van 100 modellen in 80 (!!) pagina’s. Pfoe wat een werk. Ik besloot ze maar per 2 hoofdstukken in te delen.

maandag-2

Na het printen was het ook tijd om het daadwerkelijk te leren. Daar gaan we dan…

Tussendoor zette ik nog wel even m’n nieuwe Catrice-items op de foto. Ik hoop ze snel te kunnen proberen en reviews voor jullie te kunnen schrijven!

Dinsdag

dinsdag

Dinsdagochtend zette ik mijn nagellakje snel op de foto. De avond ervoor had ik ze gelakt en het kleurtje is ontzettend mooi.

De rest van de dag bestond uit leren, leren, leren en hopen op een voldoende.

Woensdag

woensdag

Woensdag was het zo ver: het ergste tentamen ever. Ik moest al vroeg op school zijn, omdat ik ook voor 12 uur iets in een postvak moest inleveren. Daarom haalde ik een grote koffie en probeerde ik nog even te leren. Wat overigens compleet faalde, want tot 14:45 uur heb ik met een klasgenootje op de site van Boozyshop rondgekeken en toen hebben we in 20 minuten 100 modellen erdoor heen geknald.

Het tentamen was gelukkig minder moeilijk dan ik had verwacht, dus het wordt duimen voor een 5,5. Deze quote vond ik ‘s avonds op Pinterest en ik vond hem zo toepasselijk.

Donderdag

donderdag

Donderdagochtend stond ik vroeg op om alvast voor diverse deadlines te werken. Tussendoor probeerde een klasgenootje en ik nog om kaartjes voor Ed Sheeran te scoren. Ik kwam niet door die akelige wachtrij, maaaaaar… Mijn vriendin wel! WIJ GAAN NAAR EDDIE <3

Later op de dag kwam er een heel leuk pakketje binnen…

donderdag-2

We waren de dag ervoor namelijk niet alleen rond aan het kijken geweest bij Boozyshop, uiteindelijk besloten we samen een bestelling te plaatsen. Zij bestelde een kwastenset en oogschaduw en ik een oogschaduwpalette en leeg magnetisch paletje.

Nadat ik de hele dag voor één deadline bezig was geweest en in de avond moest werken, kwam ik rond 22:00 uur eindelijk weer thuis. Helaas moest er nog meer gedaan worden: ik moest nog beginnen aan een andere opdracht… Ik gooide een pizza in de oven en werkte tot 01:00 uur ‘s nachts door.

Vrijdag

vrijdag

Vrijdagochtend moest ik eerst naar school om de deadlineopdrachten in te leveren. Daarna was ik even helemaal kapot. Ik nam dan ook een kop noodles als lunch en keek een aflevering van Once Upon A Time. Even relaxen..

Charming! Donderdag had ik een ontzettend goede tip gehad om m’n ‘snor’ (ja, ik geef eerlijk toe dat ik die heb – don’t hate on me) minder opvallend te maken. Ik had geen zin om het te (laten) harsen en daarom kocht ik ontkleuringscrème. Ben ik niet mooi zo?

vrijdag-2

De ontkleuringscrème is van het merk Chilly en het maakt je haartjes gewoon blonder en donziger. Nu vallen mijn haartjes vaak alleen mezelf op, maar toch vind ik het super werken. Mijn ‘snor’ is gewoon een stuk minder opvallend én je kunt het vaker gebruiken!

Later die middag zette ik nog deze foto op Instagram: het palette wat ik bij Boozyshop bestelde is het Morphe Soul of Summer-palette en hij stond al meer dan een jaar op mijn wishlist. Aaah, hij is zó mooi (en ik ben best trots op deze foto).

vrijdag-3

Hoewel het een productieve middag voor school had moeten worden, lukte dat niet helemaal. M’n energie was gewoon weer even op. Daarom besloot ik mijn E.L.F producten te fotograferen! Een kijkje achter de schermen…

‘s Avonds ging ik met Jorn, z’n ouders en broer uit eten. In Hoofddorp is sinds afgelopen donderdag een nieuw restaurant geopend: de Beren. Ik besloot te gaan voor de seizoensburger van beef met mozzarella en twister fries. Oh my, wat heb ik lekker gegeten! Laat ik ook maar even benoemen dat ik vooraf carpaccio had en als nagerecht een chocolade cupcake. Ik heb volgens mij nog nooit zoveel gegeten, haha.

Zaterdag

zaterdag

Zaterdag ging ik weer een dagje werken en de hele dag voelde ik me al een beetje raar. Gelukkig is de dag voorbij gevlogen en toen ik eenmaal thuis was, had ik ook weer eetlust. Dus deze broodjes hamburger gingen er goed in!

Na het eten typte ik nog een blogje over de Etos Shaping & Highlighting Kit en daarna kwam Jorn. We hebben lekker de hele avond op bed serie gekeken en gingen vroeg slapen.

Aankomende week heb ik mijn allerlaatste tentamens en wil ik alles gaan regelen voor het afstuderen. Spannend!

Hoe was jouw week?

liefs Joyce