Hooooi. De week begon echt met een flinke domper, maar gelukkig had ik allemaal leuke dingen op de planning. Ik reisde deze week wat af met het openbaar vervoer: Amsterdam, Haarlem meerdere keren en Amstelveen. Benieuwd wat ik allemaal deed? Kijk snel mee!

Zondag

zondag

Zondag moest ik eerst een paar uurtjes werken en na een nogal rustig dagje, trok ik lekker even een ander vest over m’n jurkje aan dan ik aan had naar werk. Outfit van de avond!

Omdat ik sinds vorige week zaterdag een nieuwe telefoon heb, vind ik het heerlijk dat ik weer foto’s van goede kwaliteit kan maken. Toen Pien dus ook gezellig naast me kwam zitten, moest ik deze foto wel maken.

zondag-2

In de avond ging ik uit eten met papa, mama, Dylan en Jorn. Papa gaat binnenkort eindelijk weer ergens beginnen met werken na een halfjaartje thuis te hebben gezeten. Dat moesten we natuurlijk even vieren! We aten weer bij Amicii, het Italiaanse restaurant waar ik al vaker heb gegeten en het was weer heerlijk.

Na het eten bestelde ik nog lekker een kop verse muntthee, jammie.

Maandag

maandag

Maandag stond ik vroeg naast m’n bed en wilde ik vol goede moed beginnen aan mijn tweede afstudeerweek. Ik stuurde een mailtje eruit en ging me daarna, met YouTube-video’s en koffie opmaken. Alleen de ochtend liep een beetje anders… (klik!).

Nadat ik was bijgekomen van een nogal k*t en confronterend telefoontje, besloot ik opnieuw te beginnen met m’n make-up. Ik had het namelijk verpest door het huilen. Ik nam er lekker alle tijd voor en probeerde mijn Makeup Geek mono na bijna een jaar ein-de-lijk. Met al deze producten maakte ik die dag een look.

maandag-2

Toen ik eenmaal klaar was en opgemaakt, was het alweer lunchtijd. Ik maakte lekker twee bolletjes met brie, walnoten en honing: mijn nieuwe favoriet!

Gelukkig had ik voor later op de dag een koffiedate met een vriendin gepland! Zo had ik lekker even afleiding. We hebben meer dan twee uur bij Victor’s in Haarlem gezeten en bijgekletst, want we hadden elkaar al sinds november niet meer gezien. Daarna doken we nog snel een paar winkels in en was het alweer tijd om naar huis te gaan. Het was ontzettend gezellig!

Dinsdag

dinsdag

Dinsdag had ik een vrije ochtend en in de middag moest ik werken. Deze keer viel ik in voor een collegaatje in de Kalverstraat in Amsterdam. Best een beetje spannend! Die nacht had ik echt verrot geslapen door alles, dus toen ik deze quote las, wist ik dat ik hierdoor alleen maar zou groeien.

Ik linkte die middag nog even naar mijn Action First Impression die de week ervoor op m’n YouTube-kanaal was gekomen!

dinsdag-2

Na het middagje werken was ik kapot en daarom dook ik lekker in bad met dit lieveheersbeestje van Lush. Jammie!

Daarna pakte ik nog even mijn laptop erbij, want ik had een aanvraag gehad voor een samenwerking en ik wilde daar nog even op reageren. Vervolgens ging ik meteen even kijken of het wat was 🙂

Woensdag

woensdag

Woensdagochtend stond ik vroeg op, want ik wilde lekker rustig aandoen. Natuurlijk wel eerst even kroelen met Pien! Zien jullie overigens die (pyjama)legging, it’s my new love.

Rond 11 uur kwam ik aan in Leiden, want ik had samen met Irina afgesproken om outfitfoto’s te maken. Een goede plek vinden was nog ontzettend lastig, want het waaide ontzettend hard dus we moesten iets uit de wind hebben. Bovendien kon het elk moment gaan regenen, maar uiteindelijk is het gelukt. Binnenkort het resultaat! Na het maken van de foto’s gingen we lekker bij Bagels & Beans lunchen en ik nam weer een ‘soepkom’ koffie.

woensdag-2

En hoewel ik het mezelf altijd voorneem om een andere bagel te proberen, grijp ik altijd naar dezelfde. Die vind ik én heel lekker en daar heb ik vaak al zin in als ik weet dat ik naar B&B ga, haha.

Na een rondje winkels, gingen we allebei weer naar huis (lees: Action & Kruidvat!). Eenmaal thuis dronk ik nog lekker koffie met mama en keek ik een aantal afleveringen van Once Upon A Time. Dit is overigens de enige serie waarbij m’n ouders niet klagen dat ik het moet uitzetten, omdat ze het zelf ook hebben gekeken haha!

Donderdag

donderdag

Donderdag was echt een vieze dag als het om het weer gaat. Ik ben welgeteld twee keer natgeregend en volledig verwaaid geraakt. In de ochtend deed ik lekker rustig aan, filmde ik een beetje voor mijn allereerste weekvlog en keek ik video’s.

Daarna vertrok ik naar Leiden voor een afspraak. Daarna ging ik nog snel even naar huis om vervolgens weer naar Haarlem te vertrekken om koopavond te werken. Na werk ging ik gezellig naar Jorn toe, maar ik had nog best trek. Daarom deed Jorn lekker worstenbroodjes voor me in de oven, jammieeee.

Vrijdag

vrijdag

Vrijdag wilden Jorn en ik naar de dierentuin gaan, maar we besloten het een half weekje uit te stellen, zodat we makkelijk met de auto konden gaan. In plaats daarvan gingen we gezellig naar Amstelveen, waar ik echt oprecht van genoot. Hoewel ik de hele week al op pad was, vond ik het heel fijn om ook gewoon even met Jorn iets leuks te doen na mijn vervelende nieuws. Bij de Bijenkorf zag ik weer genoeg leuks van Blond Amsterdam. Deze snackschaal zette ik op mijn birthday wishlist!

Daarna gingen we lekker koffie drinken en macarons eten bij een superleuke hotspot. We zaten er al voor de tweede keer, maar deze pipo is vergeten foto’s te maken voor een hotspot-artikel. We genoten er in elk geval heel erg van.

vrijdag-2

Daarna ging ik bij MAC twee lipsticks proberen, waaronder deze. Dit is de kleur Amorous en hoewel ik ontzettend moet wennen, vind ik hem wel heel tof. Heeeel misschien is deze lipstick onderweg naar mij, hihihi.

In Amstelveen hadden Jorn en ik een soort cocosmakronen gekocht bij Madame Cocos. We aten ze lekker op tijdens een sessie How To Get Away With Murder. Ze waren heerlijk!!

Zaterdag

zaterdag

Zaterdag was een druk dagje. Eerst stond er een dagje werken op de planning (het was met vlagen druk) en ‘s avonds ging ik gezellig naar een verjaardag.

Binnenkort gaan Daphne, Brittany en ik de ‘Most Likely To..’ TAG filmen voor mijn kanaal! We zijn dus vooral heel erg benieuwd naar jouw vragen voor deze TAG. Laat ze gezellig in de reacties achter!

Hoe was jouw week?

liefs Joyce