Hiii. Weer een weekje voorbij en een hartstikke leuk weekje. Afgelopen week ging ik winkelen met mama in Den Haag, bracht ik weer eens een bezoekje aan Ouwehands Dierenpark samen met Jorn en vrijdag werd ik 21! Kijk je mee wat ik allemaal deed?

Zondag

zondag

Zondag gingen we een dagje naar opa toe en ik trok lekker een simpele outfit aan. Ik wilde met Jorn outfitfoto’s gaan maken, maar het was toch wel een beetje fris en vies weer. De hele middag hebben we lekker rustig aan gedaan.

Ook bewerkte ik die middag mijn winactie om de 350 abonnees te vieren! Doe jij al mee op mijn kanaal? – klik! Overigens heb ik inmiddels de 400 ook alweer gehaald en ik ben iedereen superdankbaar!

Maandag

maandag

Maandag stond ik alweer vroeg naast m’n bed, omdat de schoonmaakster kwam. Daarom trok ik mijn ‘anti-you’ shirt aan, omdat ik anti-vroeg-opstaan ben. Overigens vond ik de samenstelling van deze outfit heel erg leuk!

De nagellak die ik op dat moment droeg, is deze van Hema en ik vind hem prachtig!

maandag-2

Vervolgens reden mama en ik naar Tica om weer wat nieuwe producten in te kopen voor haar shopje. Natuurlijk konden we koffie met gebak niet overslaan.

Daarna ging ik lekker teuten met wat Instagram-foto’s. Ik maakte onder andere deze foto om aan te geven dat ik ook begonnen ben met weekvloggen! (Ja, weekvloggen. Elke dinsdag komt er een weekvlog online op mijn kanaal voor de mensen die mij hier niet volgen of mijn week graag op een andere manier bekijken).

maandag-3

‘s Middags kwam Jorn gezellig koffie drinken en maakten we deze te leuke Snapchat-selfie. Zijn we niet schattig?

In de avond ging ik met mama naar de bioscoop en daar dronken we in de pauze lekker een theetje. Tijdens de laatste Ladiesnight hadden we twee kaartjes gekregen, dus wij gingen nog even last minute naar La La Land. Wat een mooie en vooral bijzondere film! Alleen het einde vond ik zelf wat minder, ghehe.

Dinsdag

dinsdag

Dinsdag stonden mama en ik wéér vroeg op: deze keer om te gaan winkelen! Ik was weer bijna jarig en traditiegetrouw gingen we weer een dagje ergens shoppen. Net als de voorgaande jaren werd het Den Haag, omdat we dat een superleuke stad vinden en naar bepaalde winkels wilden. Natuurlijk begonnen we de dag bij Hometown; onze favoriete hotspot voor koffie!

Daarna gingen we lekker winkels kijken. We konden niet echt superveel dingen scoren, maar wel een aantal mooie dingen. Ook brachten we een bezoekje aan de Riviera Maison, waar ze prachtig ingerichte kamers hadden gemaakt. Zo’n typmachine zou ik later ook wel willen als decoratie!

dinsdag-2

We gingen lekker lunchen bij Happy Tosti. In Hoofddorp was ik daar ook al een paar keer geweest en ik vind het altijd erg lekker. We namen allebei een panini met mozzarella en pesto en een verse muntthee. ‘s Avonds gingen we nog lekker pasta eten bij Vapiano en rond 20:00 uur kwamen we uitgeput thuis.

Spiegelselfie! Ik heb ontzettend genoten van ons dagje <3

Woensdag

woensdag

Woensdag kwam Jorn mij rond 10:00 uur ophalen, want we gingen weer naar Ouwehands Dierenpark. Jorn en ik hebben allebei een jaarabonnement genomen afgelopen zomer, dus daar moeten we goed gebruik van maken. Het was koud, maar wel gezellig en we hebben weer superveel foto’s gemaakt. Misschien maak ik wel een artikeltje binnenkort!

In de middag kreeg ik een appje van een vriendin dat onze bestelde MAC lipsticks binnen waren gekomen. Oeeeeh, ik ben zo benieuwd.

Donderdag

donderdag

Donderdag bedacht ik me dat ik nog een foto moest maken van mijn favoriete borstel van Etos; so I did. Deze borstel maakt m’n haar superzacht en glanzend, maar in het begin ook gigantisch statisch en dat vind ik stiekem best vervelend.

In de middag ging ik lekker een beetje teuten in huis en probeerde ik mijn verjaardagsoutfit vast. Lekker casual, maar wel leuk!

Vrijdag

vrijdag

FEEST! Vrijdag werd ik weer een jaartje ouder en mocht ik 21 kaarsjes uitblazen. Dat betekende cadeautjes! Ik werd ontzettend verwend door iedereen. Binnenkort maak ik er een video van!

Een verjaardag kan niet zonder taart.. of macarons! Ik wilde deze van Hema al heel lang proberen, dus nu werd het maar eens tijd. Ze zijn echt jammie <3

vrijdag-2

Van mijn broertje kreeg ik een heel handig en toepasselijk cadeau: wat kent hij me toch goed, haha!

‘s Avonds hadden we een echt ‘feestmaal’: patatjes! Lekker lekker. Ik heb een ontzettend rustige verjaardag gehad en naast boodschappen vrijwel niks gedaan. Ik vond het heerlijk!

Zaterdag

zaterdag

Zaterdag trakteerde ik ook mijn collega’s op een doosje macarons. We namen er heerlijk een paar onder het genot van een kopje koffie.

Die dag kwam er weer een outfit-artikel online! Deze keer van mijn favoriete jurkje van H&M. Heb jij hem al gezien?

‘s Avonds vierde ik mijn 21e verjaardag lekker groots met familie en vrienden. Het was ontzettend druk en ik kon gewoon niet bijhouden hoeveel mensen ik nu had uitgenodigd. Er stond een ‘wachtrij’ met het uitpakken van de cadeaus en ik wist soms niet wie ik wel en niet had gesproken. Maar het was wel ontzettend gezellig en ik ben ontzettend dankbaar voor iedereen die is gekomen! <3 Bovendien bleven Daphne en Brittany gezellig slapen en hielden we een kleine pyjamaparty. Ik had me geen betere 21e verjaardag kunnen voorstellen!

Hoe was jouw week?

liefs Joyce