Hiii. Weer een weekje voorbij en we gaan al langzaam richting mijn 100e A Week With Joyce! Maar eerst is het tijd om nog even terug te blikken op mijn ‘verjaardagsweekend’, een tripje naar Amsterdam voor het event van Rimmel en heeeel veel luie ochtenden. Kijk je mee?

Zondag

zondag

Zondagochtend werden Daphne, Brittany en ik na een kort nachtje vroeg wakker. We startten dan ook lekker rustig op met koffie (of ice tea in Britt haar geval) en macarons! Daarna gingen we uitgebreid ontbijten met z’n allen.

In de middag namen we twee video’s op (heb jij hem al gezien? – klik!) en daarna gingen we buiten voor Daphne foto’s maken. We wilden ook outfitfoto’s doen, maar het werd ineens superslecht weer. Rond half 3 namen we nog even snel wat selfies en daarna vertrokken ze weer naar huis. Supergezellig dat jullie er waren! <3

zondag-2

Eenmaal thuis had iedereen wel weer een beetje trek gekregen en we hadden nog bitterballen over van de avond ervoor. Daarom gooiden we ze in de oven en daarna peuzelden we ze lekker op.

’s Avonds moest ik lachen om Pien, want ze lag weer eens onmogelijk bij mama op schoot. Haar achterpoten en kont lagen eigenlijk niet echt op schoot. Ik snap niet hoe dat lekker kan liggen.

Maandag

maandag

Maandag begon ik de dag lekker lui. De schoonmaakster was er, dus ik wilde haar niet storen boven. Met Pien op schoot werd ik lekker rustig wakker en keek ik een aantal afleveringen van Once Upon A Time.

In de middag ging ik even twee uurtjes werken. Vervolgens kwam ik erachter dat de NYX-counter in de Douglas in Haarlem klaar was. Oeeeeh, daar gaat m’n geld.

maandag-2

Ook liep ik nog even de WE in, omdat ik voor werk een mooie rok in de sale had gezien. Ik ging hem even passen, maar hij zat nog net wat te krap. Het was al een strakke kokerrok, maar een maatje XS maakte het nog smaller. Bummer, want hij was maar 8 euro!

Gelakte nageltjes! De nieuwe formule van Hema vind ik echt helemaal geweldig en ik ga ze dan ook snel op de foto zetten voor een artikeltje.

Dinsdag

dinsdag

Dinsdag stond ik wat later op, omdat ik toch best moe was. Nadat ik was aangekleed, dronk ik koffie met mama.

Daarna vertrokken we naar de kringloop om rond te neuzen, het centrum om iets regelen bij Vodafone en de juwelier en de groothandel omdat we nog wat nieuwe spullen moesten hebben voor de webshop. Daar spotte ik deze grappige metalen Kever. Vond het meteen wat voor Jorn z’n vader!

dinsdag-2

Voor mijn verjaardag had ik een armband gekregen van Jorn z’n ouders en broer, maar hij was een maatje te klein. We gingen dan dus ook naar de juwelier om hem te ruilen en dat is gelukt! Ik vind hem zo leuk naast mijn horloge.

’s Avonds ging ik lekker badderen en ik nam een stuk mee van de Red Slippers van Lush. Jammer genoeg is er met onze kraan iets niet helemaal goed, waardoor het water niet superheet wordt. Daarom ben ik het badderen al snel zat, terwijl ik eerst altijd heel lang bleef liggen.

Woensdag

woensdag

Woensdag stond ik weer lekker op tijd op (oké, ik word ook steeds vroeg wakker) en ik besloot dan ook weer een paar afleveringen van Once Upon A Time te kijken. Pien vond het ook een goed idee, dus ze kwam bij me liggen.

’s Middags vertrok ik naar Amsterdam voor het event van Rimmel! Ik ging gezellig met een grote groep bloggers en YouTubers, dus daar had ik onwijs veel zin in. Daar liet ik mijn haar doen bij Wella en toen het klaar was, moest ik aan Emma Stone denken. Het was in elk geval een klassieke jaren ’50 look geworden.

woensdag-2

Groepsfoto! Ik vond het supergezellig met jullie meiden (en ook met de meiden die niet op deze foto staan!).

Na het event – waar we zeker 3 uur zijn gebleven, haha – vertrokken we weer richting het centrum van Amsterdam om een hapje te eten. Het werd Italiaans en omdat ik niet zoveel trek had, besloot ik pasta te nemen. Het was heerlijk – en voor Italiaans best duur, maar so be it. Het was gezellig!

Donderdag

donderdag

Het lijkt wel alsof ik telkens dezelfde foto gebruik, maar donderdag was een extreem luie dag. De enige dingen die ik moest doen: mijn video editen en koopavond werken. Ik begon de dag dus weer lekker op de bank met koffie, Pien en OUAT.

Daarna zette ik mijn nieuwe pakketje van Etos op de foto. Deze maand zitten er best wat dingetjes in waar ik benieuwd naar ben.

donderdag-2

Later op de ochtend ging ik de video bewerken die ’s middags online zou komen. Het werd de video met Daphne en Brittany en ik moest zo hard lachen om de voorgestelde thumbnail van YouTube, hahaha. Love you Britt <3

Ik lunchte met noodles en ging daarna weer met m’n luie gat op de bank zitten. ’s Avonds heb ik alleen nog gewerkt en toen was de donderdag alweer voorbij.

Vrijdag

vrijdag

Vrijdagochtend stond ik weer vroeg naast m’n bed en startte ik rustig op. Vervolgens ging ik stoeien met mijn nieuwe softboxen en de camera. Ik zette ein-de-lijk mijn palette van MAC op de foto. Binnenkort online!

Daarna ging ik naar Jorn toe en reden we naar Loetje. We gingen met z’n moeder, tante en opa lunchen. Rond 13:00 uur was ik wel toe aan een bakkie koffie.

vrijdag-2

Als lunch had ik twee kroketten op brood. Lekker saai en simpel, maar het smaakte wel heerlijk. Bovendien zaten we op het terras! Alleen als de zon verdween, werd het wel erg fris.

Toen ik thuiskwam, lag Pien voor pampus met haar buik in de zon. Wat een heerlijk leventje.

Zaterdag

zaterdag

Ook zaterdag werd ik om de een of andere reden vroeg wakker en startte ik weer rustig op. Daarna wilde ik veel dingen gaan doen.

Uiteindelijk wandelde ik even naar de markt in de buurt samen met Jorn en haalden we een stroopwafel. Jammie!

zaterdag-2

In de middag ging ik weer naar Jorn toe en reden we met zijn ouders en de hond naar het strand. Het was heerlijk weer! Er stond amper wind en de temperatuur was ook nog aangenaam. Natuurlijk kon een selfie niet ontbreken.

Jorn kwam met het idee om een foto te maken als ik een foto maakte, dus dat vond ik leuk! #forevereenblogger. We aten vis op het strand en waren pas later weer thuis. We bespraken nog even de zomervakantie en daarna dook ik met hoofdpijn op bed. Wat een dagje.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce