Hiii. We zijn gewoon aangekomen bij mijn 100e weekoverzicht! Wat een mijlpaal. Ik verveel jullie gewoon al 100 weken met mijn week, haha. Toch is deze A Week With Joyce niet zo gevuld als sommige anderen, want ik had een lekker drukke werkweek. Daardoor vergat ik de foto’s vaak. Ik heb geprobeerd er wat leuks van te maken. Kijk je mee?

Zondag

zondag

Zondag moest ik een dagje werken, maar ik begon pas om 13:00 uur. Daarom nam ik een bus eerder naar Haarlem en dook een paar winkels in. Ik paste onder andere deze bikini bij de Hunkemöller die daarna met me mee naar huis ging.

Ook keek ik even rond bij WE en daar zag ik dit vrolijke jasje. Ik vind de kleur helemaal leuk voor het voorjaar, dus ik ga hem zeker even onthouden.

Maandag

maandag

Maandag stond er weer een werkdag op de planning, maar dan in de Kalverstraat. Toen het eindelijk tijd was om naar huis te gaan, moest ik vanwege een storing ook nog omreizen via Haarlem, dus toen ik om 20:00 uur aan mijn welverdiende broodjes hamburger zat, was ik helemaal happy.

Daarna ging ik inspiratie opdoen op de website van Costes. Voor mijn verjaardag heb ik twee cadeaubonnen gehad en ik wilde vast kijken wat ik ervan zou kunnen kopen. Ik werd onder andere verliefd op deze complete outfit (maar natuurlijk nog veel meer en allemaal boven het budget van de cadeaukaarten, haha).

Dinsdag

dinsdag

Dinsdagochtend dronk ik lekker een kopje koffie en nam ik twee stukjes chocola. Pien vond het wel interessant en ik moest nog oppassen dat ze de chocola niet opat, haha.

Daarna zette ik mijn nieuwe bikini op de foto! Yay, ik ben er zó blij mee. Laat de zomer maar komen. Ik kocht hem overigens van mijn Fashioncheque, dus het kostte me bijna niks 🙂

dinsdag-2

Pien kwam tijdens de lunch gezellig op m’n schoot zitten en rolde uiteindelijk op haar rug. Met haar voetjes gekruld lag ze lekker te slapen. Overigens kijkt ze ook heel gelukkig op deze foto, hihi.

Dinsdag kwam ook de laatste E.L.F. review online. Heb jij dit oogschaduwpalette al (in z’n geheel) bewonderd? – klik.

Woensdag

woensdag

Woensdag was weer een lang dagje, maar dat weerhield me er niet van om mijn nieuwe Rimmel nagellakje op de foto te zetten. Ik dronk in de ochtend koffie met mama en vertrok vervolgens naar Amsterdam om vier uurtjes bij te springen in de Bijenkorf.

Ik was veel te vroeg in Amsterdam en daarom dook ik snel de Kiko in. Daar spotte ik de allernieuwste collectie ‘Less is Better’ – een collectie speciaal gemaakt voor het 20-jarig bestaan van Kiko in samenwerking met de Italiaanse Vogue! Het was een prachtige collectie met fijne prijsjes, dus ik kon het niet laten om een oogschaduwpaletje en lipstick mee te nemen. Na het werken ging ik snel stemmen en daarna door naar de Ladiesnight in de bioscoop om mama te helpen.

Donderdag

donderdag

Donderdag was ik moe, dus ik voerde vrij weinig uit. Wel moest ik in de avond weer werken, dus in de middag maakte ik me vast klaar. Ook in Haarlem was ik weer te vroeg en omdat ik had ontdekt dat ik nog maar één stipjespanty had, besloot ik vast een nieuwe te halen bij Kruidvat. Deze kosten €4 en ik vind ze heel fijn!

Mijn avondeten? Kipnuggets! Lekker, lekker.

Vrijdag

vrijdag

Vrijdag was ik lekker vrij, dus ik deed rustig aan. In de ochtend dronk ik koffie met mama voordat ze weg moest en ondertussen bladerde ik het nieuwe boekje van werk door. We hebben nieuwe collectie binnen gekregen en er zit zoveel moois tussen! Waaronder een aantal nieuwe Rose-charms.

In de middag kwam er een megapakket voor mij binnen en daarin zit deze foto op aluminium voor een samenwerking. Binnenkort vertel ik jullie dus meer! Ik vind hem in elk geval al erg tof.

Zaterdag

zaterdag

Mijn zaterdag? Weer een dagje werken. Ik maakte wat uren de afgelopen dagen, maar dat vind ik helemaal niet erg. ‘s Avonds maakte ik nog even een filmstudio van mijn kamer, omdat Jorn voor school een filmpje moest opnemen. Ik wilde hem daar wel bij helpen!

Overigens was er ook een artikel online gekomen over mijn prachtige nieuwe lipstick van MAC. Heb jij hem al gelezen? – klik. Na het filmen doken Jorn en ik in bed voor een avondje lui serie kijken. Heerlijk!

De komende weken heb ik het gelukkig een stuk rustiger, zodat ik even kan bijtanken. Daarna ga ik weer een paar drukkere werkweken tegemoet, maar daar zijn we voorlopig nog niet.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce