a week with joyce 60

Hello hello. Wat een weekje weer en ik moet eerlijk toegeven dat ik blij ben dat hij erop zit. Deze week had ik namelijk mijn ontzettend stressvolle herkansing van Debatteren en tsja, dat nam gewoon veel tijd in beslag. Verder dronk ik wel lekker koffie, kocht ik wat nieuwe spulletjes, maakte ik veel Snapchat-selfies en ging ik spontaan uit eten. Kijk je mee?

Zondag

IMG_2727

Zondag stond vooral in het teken van school. Ik moest de laatste punten fixen voor debatteren en een blog schrijven voor mijn minor. Daarna kon ik gelukkig nog even lekker voor mezelf iets doen. Koffieeeee!

Ik maakte overigens een dagvlog om mijn vlogcamera te testen. Heb jij hem al gezien? Nee -> klik!

Maandag

IMG_2746

Maandag moest ik eerst naar school. Helaas miste ik op 4 minuten de trein naar huis, dus ik ging wat winkeltjes bekijken op Leiden Centraal. Bij Ako zag ik dit boek liggen en helaas zat er een plasticje omheen, dus ik kon hem niet inkijken. Iemand toevallig bekend met dit boek?

Door alle stress rondom debatteren, vergat ik telkens foto’s te maken. Ik was steeds helemaal uit m’n hum.

Dinsdag

IMG_2752

Dinsdagochtend moest ik ook weer naar school. Op de terugweg naar huis besloot ik een bushalte eerder uit te stappen en naar de winkels hier vlakbij te gaan. Ik wilde namelijk iets leuks scoren van de Essence Bloggers’ Beauty Secrets collectie. Ik wilde gaan voor het palette van Serena, maar die was helaas al uitverkocht – later in de week scoorde ik hem alsnog! – maar ik nam wel het Vintage Rose palette en de nagellak mee. De review heb je al kunnen lezen! Ook kon ik het bij Hema niet laten om dit mooie notitieboek mee te nemen. Had ik een nieuwe nodig? Nope.

IMG_2754

Daarna ging ik even debatteren doornemen en nog wat dingen voor school doen. Ik deed dat lekker met een bakje chips (op dat moment had ik nog eetlust).

IMG_2759

Maar op een gegeven moment sloeg de stress om debatteren zo hard toe, dat ik besloot om in bad te gaan. Ik moest gewoon even ontspannen. Ik maakte deze bubble bar op, omdat hij er al een tijdje lag.

IMG_2761

Bubbelssss!

Woensdag

IMG_2774

Woensdag was dé dag.. De dag dat ik debatteren moest herkansen. Op school aangekomen, bleek ook nog een van de docenten ziek, dus het werd op film opgenomen. Nog meer stress dus. Maar THANK GOD, hebben we het alle vier gehaald! Ik haalde zelfs een dikke 7, whuuuut. Daarna meette ik met mijn groepsgenootjes van de minor en werkten we nog even aan een socialmediaplan. Natuurlijk trakteerde ik mezelf op een broodje kroket.

IMG_2781

Eenmaal thuis was ik natuurlijk weer helemaal heppie. Het was ook nog eens heerlijk weer geworden dus ik zat met mama in de tuin. Ik ging maar even het hondjes-filter van Snapchat proberen, want die kan nu ook samen! (Volg jij mij al op Snapchat? Ik heet daar: joojsje)

IMG_2782

Nog lekker een bakkie koffieeeee.

IMG_2783

En ik haalde mijn ouders over om lekker uit eten te gaan. We gingen naar Woodstone!

IMG_2787

Ik ging voor de pizza Crispino, want die heb ik al vaker gehad en vind ik erg lekker. Jummie!

IMG_2823

Foto met mama! Zo handig als Jorn vanaf de ene kant fotografeert en papa vanaf de andere kant, haha.

Donderdag

IMG_2830

Donderdag hadden we pas wat later op school afgesproken, dus ik startte lekker rustig op. Pien deed gezellig met me mee en besloot met d’r bips OP mijn laptop te gaan zitten. De video die ik keek, ging daardoor telkens op pauze en weer aan, haha.

IMG_2831

Make-up doen en video’s kijken. Hier keek ik wat video’s van Vera terug.

IMG_2841

In de avond had ik weer training. Ik haalde mijn allerlaatste doel voor dit seizoen! We sloten de training af met iets te eten – zoals altijd – en dit keer was het een heeeerlijke chocolademoussetaart. *kwijl kwijl*

Vrijdag

IMG_2848

Vrijdagochtend dronk ik lekker koffie met mama voordat ze naar haar werk ging. Heerlijk begin van de dag. Daarna ging ik lekker aan de slag voor mijn blog en YouTube.

IMG_2850

Ik lunchte met twee boterhammen met een gekookt ei.

IMG_2852

En ik lakte mijn nagels met lakje van Essence. Ik vind het eerlijk gezegd niet zo’n succes, maar dat staat in de review van gister allemaal omschreven.

IMG_2854

Klaarmaken voor een avondje werken. Ik trok een jurkje uit de kast waar stiekem nog een kaartje aan zat en maakte hem af met simpele laarsjes en een vestje. Dit jurkje moet ik veel vaker aandoen!

IMG_2861

Pizza en de nieuwste video van Leonie!

IMG_2862

En Pien lag al lekker de hele middag naast me te slapen.

IMG_2863

Nog even een selfie met de look van vrijdag. Ik gebruikte hier een aantal producten van Rimmel voor de insider-samenwerking met Vera.

Zaterdag

IMG_2866

Na een dagje werken ging ik naar Jorn. Thuis kleedde ik me snel om in iets luchtigers dan wat ik aan had. Ik besloot weer eens hakken aan te doen.

IMG_2869

Snapchatselfie!

IMG_2871

Ik ging bij Jorn lekker in bad met The Experimenter. Heerlijke afsluiter van de zaterdag!

IMG_2873

En ik deed er nog een gezichtsmaskertje bij. Dat moet ik echt vaker gaan doen!

Hoe was jouw week?

liefs Joyce