A week with joyce 62

Hoi allemaal. Weer een week voorbij, maar wel een hele leuke. Ik begon de week in Rotterdam om te daten met Daphne, was 5 jaar samen met Jorn en dat vierden we goed, ik besloot het handletteren weer eens op te pakken, we vierden mama haar verjaardag en we wachtten op het spannende telefoontje voor mijn broertje. Hoe ik de rest van de week besteedde en welke foto’s ik daarbij maakte? Dat zie je vandaag!

Zondag

IMG_3012

Woehoe, zondag 12 juni. Naar deze dag had ik al weken uitgekeken, want ik had ein-de-lijk weer eens afgesproken met Daphne. We gingen gezellig een dagje naar Rotterdam om bij te kletsen en te shoppen. Maar eerst met de trein die kant op.

IMG_3022

Koffie! We moesten eerst koffie hebben, voordat we iets anders gingen doen. We gingen naar Coffeelicious en daar kunnen jullie binnenkort een apart artikeltje van verwachten!

IMG_3024

En omdat het al lunchtijd was, besloten we ook maar meteen iets te eten te bestellen. Ik had nog niet superveel trek, dus ik dacht ik neem een tosti. Was het geen ‘normale’ tosti, maar met speciaal brood. Het was echt superlekker op deze manier, maar wat een flinke hap, haha. We kregen trouwens een bakje druiven erbij en in eerste instantie vond ik het maar een rare combinatie. Geloof me: het is écht zo lekker!

IMG_3026

Shoppen maar! We gingen onder andere naar Lush, Costes, H&M, River Island en Forever 21.

IMG_3031

Aan het einde van de dag nog even een selfie maken, want dat hoort er nu eenmaal ook bij. Het was weer onwijs gezellig! Mocht je overigens benieuwd zijn hoe onze dag ‘in actie’ eruit zag – er staat een vlog online!

IMG_3032

Eenmaal terug bij Jorn thuis at ik de overgebleven pannenkoeken op. Jammie!

Maandag

IMG_3045

Wauw, het is alweer 13 juni. Maandag waren Jorn en ik alweer 5 jaar samen en natuurlijk gingen we gezellig iets doen. Eerst moesten we allebei nog even naar school, maar daarna kon ‘het feest’ beginnen. Tijdens het klaarmaken voor school, besloot Pien dat ze wel op mijn rug kon gaan zitten. Raar beest.

IMG_3050

Ik heb niet superveel foto’s gemaakt, maar ik heb de dag wel gevlogd! In de avond gingen we lekker weer eens sushi eten. Ik vind het nooit superromantisch eten, maar we hadden er allebei erg veel zin in. En het was een succes, want tonnetje rond gingen we allebei naar huis. We hadden heerlijk gegeten. De vlog komt aanstaande vrijdag online!

Dinsdag

IMG_3062

Dinsdag had ik eerst een ochtendje school en ‘s middags was ik alweer thuis. Ik ontving een pakketje en ik wilde hem snel open maken. Maar dat liet de verpakking niet toe. Dit heb ik weer hoor. Vertel me alsjeblieft dat ik niet de enige ben die dit wel eens heeft? Ghehe.

IMG_3063

Uiteindelijk kreeg ik de doos open en dit is wat erin zat. Van Bernadet kocht ik dit boek over, omdat zij ook de Nederlandse versie in haar bezit heeft. Zonde om de Engelse dan te bewaren en die stond heel toevallig op mijn wishlist!

IMG_3069

En ik had mijn nageltjes ook weer gelakt. Tijd voor blauw.

IMG_3070

Pien had het ook weer voor elkaar en die lag lekker te zonnebaden. Wat een heerlijk leventje heeft zo’n kat toch.

Woensdag

IMG_3124

Woensdag zette ik eindelijk het cadeautje wat ik van Jorn had gehad maandags op de foto. Ik had hier stiekem wel om gevraagd, maar het dan daadwerkelijk krijgen is nog veel leuker. Ik heb het over het te leuke armbandje van Karma! En hij matcht supermooi bij m’n horloge. Yay! Nogmaals bedankt Jorn <3

IMG_3090

‘s Middags kwam Jorn gezellig langs en keken we een stuk van Game of Thrones. We zijn inmiddels bijna door seizoen 4 heen.

IMG_3099IMG_3101

En in de middag/avond besloot ik weer eens te gaan handletteren. Het was alweer een lange tijd geleden en ik was vergeten hoe leuk ik het vind. Ik zette weer heel wat quotes op een kaartje en nu ik deze kaartjes zie, wil ik weer meer maken!

IMG_3100

Een ijsje ging er na het avondeten overigens ook nog wel in. Magnum mini, jamjam.

Donderdag

IMG_3102

Feest! Mijn moeder was donderdag jarig en ze blies 50 kaarsjes uit. Als grapje hadden Jorn, Dylan en ik een banner en vlag gehaald en die stiekem opgehangen. Hoewel ze zei het niet leuk te vinden, vond mama het volgens mij wel leuk.

IMG_3106

Outfit van de dag. Het zou een lekker dagje worden qua temperatuur. Daarom besloot ik gewoon een rokje aan te doen.

IMG_3107

Nadat Dylan zijn cadeau aan mama had gegeven – een Pandorabedel – ging ik even het boekje doorbladeren. Ik zag zoveel leuks, maar deze camera staat nu stiekem wel hoog op m’n lijstje. Tsja, blogger he.

IMG_3122

Het was overigens ook een spannende dag, want het was de dag dat mijn broertje de uitslag zou krijgen van zijn examens. We wisten allemaal niet wat het ging worden, maar hij is in een keer geslaagd voor de havo! Daar moet op geproost worden en taart op gegeten worden.

IMG_3118

De vlag kan uit! Ik ben een trotse zus.

IMG_3123

Terwijl wij dubbel feest aan het vieren waren, lag Pien lekker te tukken op het zonneterras.

Vrijdag

IMG_3128

Vrijdag had ik lekker de dag vrij. Ik moest alleen in de avond werken. Ik stond redelijk vroeg op, nam een video op en ging daarna lekker wat foto’s maken. Ik zette eindelijk mijn Disney palette op de foto en hier zien jullie vast een voorproefje!

IMG_3129

En het was ook weer de hoogste tijd om mijn kwasten een wasbeurt te geven. Wat waren ze vies zeg!

IMG_3134

‘s Middags kwam Jorn ook nog even op de koffie en hij moest zo nodig Pien weer eens pesten. Legt hij haar muis op d’r kop en dan zit ze vervolgens zo sukkelig te kijken van ‘waar is ‘ie nou?’.

Zaterdag

DSC_0294

En shame on me, maar ik heb zaterdag dus geen foto’s gemaakt. Ik had zo’n drukke dag. Eerst moest ik werken, daarna gingen we eten, ging ik snel langs bij de personeels-bbq van m’n werk om gedag te zeggen en toen was het tijd om mama haar verjaardag te vieren. Tot in de late uurtjes hebben we ‘gefeest’. Het was supergezellig, maar wat ben ik moe zeg!

Wel konden jullie de review lezen over een mooie budget lipstick van Kiko.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce