a week with joyce 63

Hoi allemaal. Het is weer maandag en dat betekent dat het weer tijd is om terug te blikken op afgelopen week. De week waarin mijn vakantie begon, ik luie dagen en avonden hield en ik een dagje ging shoppen in Amsterdam. Wees voorbereid op weer een nieuwe lading foto’s! Kijk je mee?

Zondag

 IMG_3143

Zaterdagavond had mama haar feestje gehad, omdat ze 50 was geworden. Het was dus erg laat geworden, dus daarom werd zondag een rustig dagje. Toch besloten Jorn en ik – samen met zijn ouders – een stukje te gaan wandelen bij de Amsterdamse Waterleidingduinen. Wat is die omgeving toch mooi! Jammer genoeg had ik mijn camera niet bij me, anders had ik een paar mooie plaatjes kunnen schieten. Wel kwamen we heel dichtbij een hertje – die tijdens het maken van een foto weer verder weg leek.

IMG_3147

Daarna dronken we nog een kopje koffie met gebak op het terras. Ik kon die kop koffie wel gebruiken en een appeltaartje ging er ook wel in.

Maandag

IMG_3150

Maandagochtend komt onze schoonmaakster altijd, dus dan ben ik vroeg uit bed. Ik ging lekker blogjes typen en video’s editen. Tussendoor kwam Pien nog even kroelen.

IMG_3152

Het werd een echte luie maandag – want jeetje, wat een vies weertje buiten – dus dat vroeg om een chille outfit. Ik trok, heel erg fout, een legging aan met een wat langer shirtje. Ik blij dat ik de legging nog bewaard had, want het zit zoooo lekker.

IMG_3154

‘s Middags kwam Jorn langs. We dronken koffie en keken Game of Thrones. We komen steeds dichterbij de seizoensfinale van seizoen 6.

IMG_3162

En ik maakte deze flatlay. Helaas komt hij hier minder mooi over dan op Instagram zelf. Stom!

Dinsdag

IMG_3167

Dinsdag was nog even een spannende dag. We zouden onze eindpresentatie hebben en ondanks dat we er goed op waren voorbereid, blijft het spannend. Gelukkig ging het supergoed en kregen we een dikke vette 9! Ons laatste cijfer was een 7, dus we hebben onze minor met een 7,6 afgesloten. Which means: ik heb vakantie!!

Dit was de outfit die ik droeg die dag. Chill, maar toch nog netjes.

IMG_3192

Op de terugweg naar huis, liep ik even de Ako binnen. Daar zag ik On Life liggen van Anna Nooshin. Ik besloot hem mee te nemen, omdat ik vond dat ik hem wel verdiende. Ik heb nu jaar 3 van Communicatie ook succesvol afgesloten, dus ik kan naar mijn vierde en hopelijk laatste jaar. Mooi cadeautje voor mezelf toch?

IMG_3174

Vanuit school ging ik meteen door naar Jorn, waar we pasta met kip, boontjes en Toscaanse saus maakten. Ik vind het altijd erg lekker en iedereen was ervan aan het smullen.

Woensdag

IMG_3179

Woensdag draaide ik lekker door met het maken van foto’s, dus be prepared. Ik begon de dag met Pien op schoot en ik lag helemaal in een deuk: ze had een enorme groene vlek op d’r wang en voorpoot. Wat doet ze toch?

IMG_3187

Mama ging ‘s ochtends sporten, dus toen ze thuis kwam dronken we lekker een kopje koffie. Het was ook nog eens heerlijk warm weer, dus natuurlijk gingen we buiten zitten.

IMG_3189

In de tussentijd hing Pien de aap uit. Misschien dat ze daarom groen was?

IMG_3191

Gebakken eitjes bij de lunch. Ik was echt trots op mezelf: de laatste keer dat ik eitjes ging bakken, was het een regelrechte ramp. Overal zaten schilletjes en het ei vloog alle kanten op. Nu ging het goed en het smaakte nog goed ook. Go Joyce!

IMG_3193

Na de lunch ging ik met mama naar de Ranzijn. We moesten kattenvoer hebben en het was sowieso alweer even geleden dat we er waren. Gezellig!

IMG_3195

Lief konijntje! Hij had zo’n leuk snoetje, maar ik kreeg hem niet goed op de foto.

IMG_3197

Ik kocht bij Ranzijn dit schattige, kleine bosje bloemen voor Jorn z’n ouders. Gewoon zomaar.

IMG_3198

Voor het eten keek ik vol enthousiasme de nieuwste aflevering van PLL. En mochten jullie twijfelen om aan seizoen 7 te beginnen, doe het gewoon. Ook lakte ik mijn nagels met Essie Eternal Optimist – zo’n mooi nude kleurtje.

Donderdag

IMG_3202

Donderdag stonden Jorn en ik vroeg op voor een dagje Amsterdam. We begonnen de dag bij de Bijenkorf en pakten daarna (vanwege noodweer) de tram naar het Rembrandtplein. Daar dronken we een Caramel Macchiato bij Starbucks. Achteraf zag ik dat ik alleen maar eet- en drinkfoto’s heb gemaakt deze dag.

IMG_3203

Lunchen bij Calf & Bloom. We kozen voor een simpele tosti, want we hadden bedacht dat we later nog taart wilden gaan eten bij De Drie Graefjes. Jummie!

IMG_3205

En ja, hierbij nog een foto met lekkere dingen. We gingen naar De Drie Graefjes bij het Rokin. Ik nam een kop koffie en een enorme plak Red Velvet Cake. De cake kreeg ik niet op, dus ik nam de rest mee naar huis. Mocht je overigens meer van de dag willen zien, dan alleen eten: er staat een vlog online! – klik.

Vrijdag

IMG_3234

Kopje koffie met mama en een stuk van de Red Velvet Cake. Jammie!

IMG_3229

Ik ging even snel op de foto met mijn nieuwe items. Het shirtje en tuinbroekje komen allebei van Pull & Bear en ik vind ze heel erg tof.

IMG_3241

In de middag bewerkte ik de vlog die diezelfde middag nog online kwam. Rond half 5 was het alweer tijd om avond te eten, want ik ging weer een avondje werken. Ik nam een pizza en keek ondertussen YouTube-video’s.

Zaterdag

IMG_3245

En ook zaterdag stond er weer een dagje werken op de planning. Toen ik thuiskwam, zag ik direct dat mama haar verjaardagscadeau aan de muur hing. Van papa kreeg ze deze prachtige IXXI en ik vind hem echt supertof.

IMG_3254

Flatlay of the day.

IMG_3253

En weer een avondje Game of Thrones. Momenteel zitten we halverwege seizoen 6 en ik denk dat we maandag (vanavond dus) de seizoensfinale kunnen kijken!

Hoe was jouw week?

liefs Joyce