Hooooi. Zoals jullie misschien wel al weten, ben ik ontzettend dol op de sieraden van Pandora. Natuurlijk komt dat ook wel doordat ik er werk, maar ook gewoon omdat ze prachtige dingen hebben. Iets wat ik alleen niet in Nederland kan krijgen, maar wat wel op mijn lijstje stond, zijn de Pandora Disney charms. Toch wist ik er eentje te bemachtigen en vandaag laat ik hem aan je zien!

Pandora Disney Charm – Winnie The Pooh

Pandora Disney

Vandaag staat namelijk mijn Pandora Disney charm in de vorm van Winnie The Pooh in het zonnetje! Jorn zijn vader ging niet zo lang geleden naar Amerika voor zijn werk en ik vroeg of hij even voor mij wilde kijken.  Ik had tenslotte nog een compleet lege armband liggen om te vullen. Ik had een aantal verschillende Disney charms doorgestuurd en uiteindelijk had hij deze voor mij meegenomen.

Pandora Disney

Zoals ik in de intro al zei, is de Pandora Disney collectie niet in Nederland te koop. Het is zelfs een heel erg exclusieve collectie, want het wordt enkel in geselecteerde filialen in Amerika verkocht, in Disneyworld in Japan en sinds kort Disneyland Parijs. Dus als je er echt eentje wilt scoren, dan moet je wel even een reisje maken (maar dat is vast geen ramp).

Jorn zijn vader nam dus een Winnie The Pooh mee en ik vind hem echt ge-wel-dig. De charm lijkt echt precies op Winnie en hij is supermooi en gedetailleerd gemaakt. Alleen als je hem al ziet, word je toch meteen vrolijk?

Pandora Disney

In de charms staat altijd aangegeven wanneer het om een echte Pandora-charm gaat (dus mocht je het je afvragen: ALE staat voor de initialen van de vader van de oprichter van Pandora). Daarbij staat er ook ‘Pandora’ ingegraveerd, een teken dat het om 925-zilver gaat (het hoogste gehalte) en natuurlijk dat hij van de Disney collectie komt. Winnie is een charm die enkel gemaakt is met zilver, dus hij is verder supersimpel.

Pandora Disney

Oké, de armband die ik nog had liggen die leeg was, was in de tussentijd al iets minder leeg geworden. Ik had er namelijk al een rosé hartje voor besteld. Toch past Winnie er supergoed bij, omdat hij zilver is. Bovendien wilde ik deze armband gaan gebruiken om rosé en zilver te mixen, want ik vind dat tegenwoordig echt een prachtige combinatie. Alleen nog even twee clips kopen (of cadeau krijgen) en dan kan ik de armband verder gaan vullen!

Pandora Disney

Ik vind Winnie echt geweldig aan mijn armband. Elke keer als ik hem zie, word ik vrolijk. Hij heeft zo’n heerlijk lachend gezichtje. Bovendien was ik vroeger gek op Winnie The Pooh – volgens mama kende ik het hele boek uit mijn hoofd – dus het was voorbestemd dat ik deze zou krijgen/kopen. Ik ben ontzettend blij met mijn eerste Pandora Disney charm en ik kan niet wachten om er in te toekomst zelf meer aan toe te voegen.

Voor de Pandora Disney collectie moet je dus eerst even een reisje maken en vervolgens ook wel sparen. De charms zijn namelijk redelijk kostbaar. Waar je wel rekening mee kunt houden, is dat ze allemaal met de hand worden gemaakt, dus dat het net wat meer tijd kost. Voor deze Winnie The Pooh betaal je $50. Als je net zo gek bent op Disney als ik, is hij dat meer dan waard!

Heb jij een Pandora armband?

liefs Joyce