Hoi allemaal. Ik wilde al een hele lange tijd een nieuwe hoes voor mijn laptop, omdat ik mijn zwarte maar saai begon te vinden. Daarbij wilde ik ook wel weer een nieuw hoesje voor mijn telefoon, maar ik was nog niet echt een zoektocht begonnen. Totdat ik ineens een superleuke mail ontving van Caseable waarin stond dat ik zowel een telefoon- als laptophoes mocht uitzoeken. Wieeeh! Vandaag laat ik ze aan je zien én staat er nog een kleine verrassing op jullie te wachten.

Caseable Laptophoes met gouden stippen

caseable hoezen

Caseable heeft ontzettend veel keuze als het aankomt op laptophoezen en je kunt zelfs je eigen hoes ontwerpen als je dat leuk vind. Ik ging echter voor een vrij simpel modelletje: een zwarte hoes met gouden stippen. Toen ik hem zag werd ik namelijk opslag verliefd.

caseable hoezen

De hoes is bedoeld voor mijn Macbook Pro 13 inch. De hoes ziet er leuk en vrolijk uit, maar hij is wel een stukje dunner dan mijn oude hoes. Op zich geen probleem, want hij is nog steeds beschermd. Ik vind de hoes zo ontzettend leuk! De rits gaat makkelijk open en dicht en het materiaal voelt superzacht.

dsc_7740

Wanneer ik mijn laptop erin doe, merk ik wel dat het echt net aan past. Ik heb nog een oudere en dus dikkere Macbook, waardoor de hoes aan de randjes wat strak gaat trekken. Gelukkig is het stofje lekker rekbaar, dus is dat geen enkel probleem! Het openen en sluiten van de rits gaat dan nog steeds prima. Mijn laptop zit goed beschermd en daar gaat het natuurlijk allemaal om!

Caseable iPhone 5 hoes

dsc_7728

Ik mocht ook een hoesje uitzoeken voor mijn iPhone 5. Of eerlijk gezegd: ik mocht er gezellig eentje ontwerpen. Hoe leuk! Dan kun je helemaal je eigen ontwerp maken en is het helemaal jouw smaak. Maar heb jij nou geen iPhone 5? Geen probleem, want voor heel veel andere telefoons, tablets en zelfs e-readers kun je hoesjes ontwerpen! Met de design tool is dat supermakkelijk.

dsc_7744

Ik ging voor een lekker simpel design. Ik wilde eerst een foto doen van Parijs, maar ik ken mezelf: daar ben ik snel op uitgekeken. Daarom koos ik voor een marble print met een leuke quote: Eat, Sleep, Blog, Repeat! Helemaal mijn ding! Ik vond het plaatje overigens gewoon compleet zo op internet. Easypeasy.

dsc_7747

Het hoesje is een hardcase en voelt ontzettend stevig aan. Hij zit er goed omheen en beschermd netjes alle randjes. Als ik een nadeel mag noemen: helaas kreeg ik het ontwerp er niet goed op, waardoor de ‘t’ van repeat nu op de zijkant is gevallen. Achja, het gaat om het idee. De tekst en het ontwerp blijf ik namelijk heel erg leuk vinden. Past namelijk helemaal bij mij.

Win een iPhone 6 Marble Case

dsc_7754

Maar ik mocht niet alleen voor mezelf iets leuks uitzoeken, ook voor jullie heb ik iets leuks uitgezocht. Heb jij een iPhone 6 of iPhone 6S? Dan kun jij deze Marble Hardcase winnen t.w.v. € 24,90! Net zo stevig als mijn iPhone 5 hoesje en het marmeren patroon lijkt net echt. Hoe kun je kans maken?

  • Volg mijn blog op Bloglovin‘ en like dit bericht
  • Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres dat je meedoet

That’s it. De winactie loopt tot en met woensdag 30 november en daarna neem ik contact op met de winnaar/winnares. Succes!

Edit: de winactie is gesloten en de winnares heeft van mij een bericht gehad.

Heb jij wel eens een hoesje zelf ontworpen?

liefs Joyce

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.