Hiii. Dat ik tegenwoordig dol ben op sieraden, is aan mijn overvolle armen en handen wel goed te zien. Maar om mijn nek draag ik eigenlijk altijd hetzelfde kettinkje. Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een verandering en gelukkig mailde Names4Ever mij op dat moment of ik een naamkettinkje wilde uitzoeken. Ik maakte er uiteindelijk een soort ‘visitekaartje’ van. Hoe? Kijk dan snel verder!

dsc_0064

Names4ever maakt allerlei verschillende soorten sieraden met je naam erop. Of natuurlijk een ander soort tekst. Je hebt allerlei verschillende soorten en maten en op die manier kun je de sieraden helemaal eigen maken. Zelf koos ik voor een naamketting en deze kwam in een superschattig doosje binnen. Nu is het net alsof je een cadeautje ontvangt!

dsc_0082 dsc_0076

Van alle soorten kettinkjes, besloot ik zelf te gaan voor een ‘bar’ ketting in het zilver. Maar je kunt bijvoorbeeld ook de tekst los doen of op een gebogen (dubbele) bar laten graveren of kiezen voor goud als je dat mooier vindt. Ik ben dol op het minimalistische idee van dit staafje, dus ik wist al snel dat dit hem ging worden.

csc_0081

Ik wist niet zo goed wat ik erin zou laten graveren. Ik wilde niet alleen mijn naam, want dat vond ik stom en mijn favoriete quotes passen er ook niet op. Uiteindelijk wist ik het: het werd Life of Joyce. Mijn blog (en YouTube ook wel) is mijn passie en daarom vond ik dit wel een tof idee. Nu heb ik toch een beetje een visitekaartje om mijn nek hangen. Oké, niet met contactgegevens, maar als mensen het lezen kan ik het natuurlijk altijd uitleggen. Bovendien is de tekst niet al te groot, dus het valt ook niet heel erg op.

dsc_0084

Ik koos ervoor om de tekst in een soort sierletter erop te laten zetten, maar je kunt ook kiezen voor een soort blokletter. Ik had trouwens het kettinkje veel grover en groter verwacht, dus toen hij binnenkwam en het écht een minimalistisch sieraad bleek te zijn, was ik totaal verrast (op een hele goede manier!). Alleen het kettinkje zelf heeft ietsje grovere schakels, maar ergens past dat ook juist wel. Het kettinkje is 40×4 mm groot en heeft een lengte van 42 centimeter. Precies leuk!

dsc_0123  dsc_0124

Hier kunnen jullie het kettinkje nog in actie zien. De grootte is echt perfect en ook de lengte vind ik heel erg leuk. Het enige nadeel is dat de ‘bar’ nog weleens wil draaien, dus dan zie je soms de tekst niet. Maar goed, als je van ver kijkt zie je überhaupt geen tekst en dat vind ik ook eigenlijk helemaal niet erg. Het is ook gewoon zonder tekst een heel erg leuk kettinkje. Maar mocht ik ooit nog eens een event bezoeken, dan weet ik wel welk kettinkje ik om ga doen!

Deze zilveren bar naamketting in het klein kost € 29,95. Dat is ook een prima prijsje!

Wat vind jij van dit kettinkje?

liefs Joyce

PS Dit artikel is een samenwerking.