Hoi allemaal. Inmiddels heb je hem waarschijnlijk al een aantal keer voorbij zien komen op zowel Instagram als in mijn weekartikelen, maar vandaag wil ik hem toch nog even in het zonnetje zetten: mijn nieuwe favoriete ketting! Ik kreeg deze een tijdje geleden opgestuurd van Jewelsite en ik ben er echt onwijs blij mee. Kijk je mee?

dsc_0210

De ketting waarover ik het heb, is deze dubbele. Het is een Double Layered Collier van de Jewelsite Collection. Ze hebben veel varianten, maar zelf koos ik voor deze met roségoudkleurige balkjes. Hij werd supersnel geleverd en zat netjes verpakt in een doosje.

favoriete ketting

Het is een zilver collier met twee lagen (dûh). De twee balkjes zijn rosékleurig, maar daaronder is het ook gewoon zilver. De totale lengte van de ketting zit tussen de 41-47 cm. Je kunt hem op verschillende maten zetten. Een prima lengte, want zo kan hij wat hoger bij hoge shirts en wat lager bij lage shirts, waardoor hij altijd zal opvallen.

favoriete ketting

En dit is hoe het colliertje staat. Ik draag hem hier op de langste lengte en dat vind ik zelf het mooiste. Dan valt namelijk het bovenste balkje ook mooi en niet zo heel hoog. Het effect is echt heel erg speels en hij is supermakkelijk te combineren. Ook is het een subtiel, minimalistisch kettinkje. Daardoor past hij heel goed bij de huidige trends!

favoriete ketting

Zelf vind ik hem heel erg leuk om te combineren bij simpele outfits of juist bij streepjes. Ook doe ik altijd mijn andere rosékleurige sieraden erbij om. Maar ook door de combinatie met het zilver, is hij makkelijk met zilveren sieraden te combineren. Handig! Ik ben echt onwijs blij met deze ketting en draag hem bijna elke dag. Enige nadeel wat ik kan noemen, is dat de verschillende kettinkjes nog wel eens om elkaar heen willen draaien, maar dat vind ik niet heel storend.

favoriete ketting

Het was vast al duidelijk, maar dit is echt mijn nieuwe favoriete ketting. Hij is niet te opvallend, maar kan net die leuke twist geven aan je outfit. Daarnaast vind ik de combinatie van het zilver met rosé heel erg mooi.

Dus ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen of je verjaardag? Je kunt deze of andere Double Layered Colliers hier bestellen. Er is genoeg keuze, dus je vindt vast wat moois!

Wat vind jij van dubbele kettinkjes?

liefs Joyce

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.