Hoi allemaal. Afgelopen weken was er sale bij Pandora en ik had tot het laatste moment gewacht om dingen te bestellen. Eerst twijfelde ik nog, maar toen er 50% korting was, werd ik toch overgehaald. Vrijwel alles wat ik van Pandora heb, heb ik gekregen, maar nu zijn er toch ook een aantal items toegevoegd door mezelf. Vandaag wil ik ze graag aan je laten zien!

dsc_0530

In totaal kocht ik uiteindelijk drie dingetjes: twee charms en een ringetje. De ring en het tasje bestelde ik via de website, omdat die niet meer in de winkel verkocht werden of al uitverkocht waren. De smalle charm in het midden (zogenaamde spacer) nam ik uiteindelijk op de valreep nog mee in de winkel.

Pandora Ring Maart

Pandora

Eerst droeg ik alleen ringen om mijn ringvingers, maar sinds ik bij Pandora werk ben ik steeds meer gaan experimenteren. Ik kwam tot de ontdekking dat een ring om je wijsvinger ook ontzettend gaaf kan zijn, dus mijn zoektocht begon. In Londen spotte ik deze maandsteen-ring al, maar daar liet ik hem liggen. Uiteindelijk was dat maar goed ook, want ik kwam er later achter dat hij in Nederland dus in de sale werd verkocht. Natuurlijk ging ik voor de maandsteen maart, omdat ik dan jarig ben. Bovendien heeft hij een ontzettend mooie kleur!

De ring is gemaakt van zilver en is opgemaakt met allerlei bolletjes en geoxideerde plekjes. Bovenop zit dan de maandsteen en deze steekt best ver naar boven. Dat is wel even wennen, net als het dragen van een ring aan je wijsvinger. Maar ik vind het ontzettend tof en ik draag de ring met veel plezier! Ik betaalde hier uiteindelijk nog maar € 24 voor.

Pandora Charms

PandoraPandora

Ik kocht dus uiteindelijk ook twee charms. Mijn armband begint aardig vol te raken, maar gelukkig heb ik al een nieuwe in huis. In de winkel spotte ik al een hele tijd het ‘Pandora-tasje’ en die vond ik meteen al leuk. Helaas was hij in de winkel al supersnel uitverkocht en had ik het al een beetje opgegeven. Maar gelukkig hadden ze hem online nog en ik ging toch de ring al bestellen. Ik kocht hem voor nog maar € 19,50 – koopje! Bovendien vind ik dit een superleuk aandenken voor als ik ooit wegga bij Pandora.

Al in de eerste weken van de sale zag ik de kleine spacer en deze trok meteen mijn aandacht. Omdat ik twijfelde of ik hem wilde én het de laatste was, legde ik hem apart. Een aantal weken later besloot ik hem dus toch maar mee te nemen, omdat ik hem superleuk vind. Bovendien is het heel wat anders aan mijn van-alles-en-nog-wat-armband. Ik betaalde er nog maar € 14,50 voor, wat natuurlijk helemaal leuk was.

Pandora

Ze zeggen vaak dat je jezelf soms mag verwennen en omdat ik dit soort dingen vrijwel nooit doe, vond ik dat het best eens mocht. Ik ben echt superblij met m’n aankoopjes en weet zeker dat ik er nog veel plezier van ga hebben.

Heb jij iets van Pandora?

liefs Joyce