Hiii. Ik ben dol op het proberen van nieuwe merken en producten, maar sommige merken hebben eigenlijk nooit mijn aandacht getrokken; tot nu! Een tijdje geleden werd ik verrast door een perspakketje met daarin een aantal producten van de Bourjois Summer in the City collectie. Ik ontving een foundation, bronzer en blush en vandaag laat ik ze aan je zien!

Producten Bourjois Summer in the City

Bourjois Summer in the City

De Bourjois Summer in the City is geïnspireerd op de drukke Parisienne die haar producten voor de zomer zorgvuldig uitkiest. De City Radiance Foundation is verkrijgbaar in zes heldere tinten. Zelf kreeg ik de kleur 02 Vanilla. De Little Round Pot Blushes zijn verkrijgbaar in 13 verschillende tinten en ik kreeg de kleur 16 Rose Coupe Du Foudre. Als laatste kreeg ik de Maxi Delight Bronzer in de kleur light. Er is ook nog een medium verkrijgbaar.

Inhoud Bourjois Summer in the City producten

Bourjois Summer in the City Bourjois Summer in the City

Adviesverkoopprijs: € 15,49

De foundation zit in een roze verpakking. Volgens deze verpakking bevat deze spf 30 en een anti-aging effect. Klinkt heel fijn! Ik kreeg de kleur 02 Vanilla en ik was eigenlijk een beetje huiverig. Ik heb een hele lichte huid en normaal past de lichtste kleur al niet. Toch wilde ik het proberen en eenmaal geswatcht ziet de foundation er niet al te donker uit.

Bourjois Summer in the City

Op de eerste foto draag ik geen producten behalve dagcrème. Zoals je kunt zien heb ik best een egale huid en stiekem heb ik helemaal geen foundation nodig. Maar soms zijn mijn wangetjes en neus wat roder en dan vind ik het wel fijn. Op de tweede foto heb ik een laagje aangebracht van de foundation. Je ziet een klein beetje verschil in kleur, maar… hij past! Ik denk dat het vooral komt omdat ik een klein beetje gebruind ben. De foundation geeft lichte dekking, maar kun je opbouwen tot medium dekking. Hij blendt makkelijk samen met de huid en blijft zeker een aantal uren goed zitten. Daarna wordt de dekking wel iets minder, maar geleidelijk.

Bourjois Summer in the City Bourjois Summer in the City

Adviesverkoopprijs: € 13,99

De Maxi Bronzer is ook echt maxi, want hij is ontzettend groot. De verpakking ziet er gezellig en zomers uit, waardoor het me meteen aan de zomer doet denken. Er zit een leuk logootje in gedrukt, maar ik vraag me altijd af hoelang zoiets zichtbaar blijft. De bronzer neigt een beetje naar de oranje kant en bevat ook hier en daar een glittertje. Ik hoop dat je dat niet ziet op je gezicht en dat hij ook niet te warm van kleur is.

Bourjois Summer in the City Bourjois Summer in the City

Adviesverkoopprijs: € 10,99

De blush is daarentegen weer heel erg klein. Deze heeft een soort baked finish met heel veel glans. De kleur is een beetje peachyroze en ik vind hem er heel mooi uitzien. Bovendien is de verpakking stevig en klein, waardoor hij makkelijk mee gaat op vakantie. Er zit eventueel een spiegeltje in en een kwastje bij, maar die ga ik persoonlijk niet gebruiken. De blush bevat een hele sterke geur als je hem openmaakt en je kwast erin dipt. Daar moet je best even aan wennen. Gelukkig komt de geur niet op je gezicht en ruik je hem dus ook niet meer als je klaar bent met aanbrengen.

Bourjois Summer in the City

Hierbij de swatches van beide producten. De blush is mooi op te bouwen en bevat een prachtige glans. Bij de bronzer moet je iets voorzichtiger zijn, want deze is gepigmenteerd en als je teveel pakt ook wat oranje. De shimmers komen op de swatch – en het gezicht – niet over, gelukkig!

Bourjois Summer in the City

Links heb ik alleen de bronzer aangebracht. Ik gebruikte daarvoor een fluffy kwast, zodat het goed uitgeblend kon worden. Dan is de kleur perfect, maar pas dus op: te veel product betekent oranje wangen. Op de rechterfoto heb ik de blush ook aangebracht en die geeft een prachtige roze glans aan mijn gezicht. De blush vind ik echt heel erg mooi en past goed bij elke dag en veel looks.

Bourjois Summer in the City

Hierbij nog de complete look met zowel de foundation, bronzer en blush. Het geheel van de producten geeft een natuurlijke look aan mijn gezicht en de producten passen ook goed bij elkaar. De bronzer en blush blijven op deze basis ook goed zitten, maar vervagen aan het einde van de dag wel geleidelijk met de foundation.

Conclusie Bourjois Summer in the City producten

Bourjois Summer in the City

De foundation vind ik echt geweldig! Niet alleen omdat hij matcht, maar ook omdat hij fijn in gebruik is en een natuurlijke dekking geeft. De blush geeft een prachtige kleur en glans aan mijn wangetjes. De bronzer vind ik het minste product uit de collectie, omdat je heel erg moet oppassen met het aanbrengen, zodat hij niet te oranje wordt. Maar als dat goed gaat, is het een prima bronzer.

De producten van Bourjois zijn nu verkrijgbaar bij de geautoriseerde verkooppunten.

Wat vind jij van deze producten?

liefs Joyce

PS Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.
Echter, dit verandert niks aan mijn mening.